5 savjeta za uzimanje vašeg CrossFit Workout Home s vama

Većina ljudi misli da se CrossFit može obaviti samo u vašem lokalnom "kutija" (fantastičan CrossFit ime za teretanu), ali istina je da možete koristiti svoj trening CrossFit gdje god idete. Bilo da ste kod kuće, na putu ili posjećujete potpuno drugačiji kontinent, možete učiniti CrossFit gdje god se nalazili. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da obavite svoje vježbanje bilo kada, bilo gdje.

Podijelite svoju domaću teretanu

Tko kaže da je okvir CrossFit jedino mjesto gdje možete pronaći pravu opremu? Nekoliko komada opreme je sve što trebate učiniti 95 posto CrossFit vježbi bez napuštanja svog doma.

Trebat će vam…

  • Vučna mašina
  • Vučna šipka
  • Čvrsta povišena površina (za skokove s kutija)
  • Ponderirana medicinska kugla (za bacanje zidnih kugli)
  • Izbor kettlebellova
  • Dvoručni uteg s težim diskovima

Većina tih stavki u svakom slučaju se nalazi u domu, tako da ne morate učitati na fancy opremu. Samo ti nekoliko osnovnih stvari više su nego dovoljno za napraviti kompletan trening CrossFit kod kuće!

Usredotočite se na tjelesne težine

Ako nemate težine, veslanje ili kuglu za lijekove, nemojte ga znojiti! CrossFit uključuje puno pokreti tjelesne težine, kao što su skokovi, burpees, pull-up, push-up, V-up, i tako mnogo više. I dalje možete dobiti ubojica CrossFit vježba samo pomoću tih pokreta tjelesne težine. Čak i ako morate udariti u teretanu ili kutija za svoje liftlifts, snatch i čisti, i druge teške težine vježbe, možete učiniti sve težine tjelesne težine kod kuće.

Napravite vježbu u tijeku

Puno CrossFit treninga uključuje mnogo trčanja ili trčanja u kombinaciji s težinama i potezima tjelesne težine. Za svoje sjednice kod kuće CrossFit, usredotočite se na trčanje vježbe. Možete se trčati na ulici, u šumi, oko parka ili čak na planine. Sve što trebate ući u trening CrossFit treninga je pravi par cipela!

Dobiti HIIT timer

Tabata vježba uključuje određeni HIIT timer (30 sekundi rada, 10 sekundi odmora), i naći ćete da većina CrossFit vježbe zahtijevaju određeni timer. Sve što trebate je jedna od mnogih aplikacija HIIT / Tabata dostupnih za Android ili iOS pametne telefone i tablete, a spremni ste za rad!

Planirajte svoje vježbanje

Bilo da planirate rutinu krugova, EMOM, AMRAP ili višeobrojno vježbanje, morat ćete znati što radite prije početka. Mnogo CrossFit treninga možete na mreži možete ispisati ili ih možete koristiti kako biste prilagodili vlastite rutine u kući, bez težine i opreme. Nekoliko minuta prije planiranja vašeg treninga unaprijed može dugo napredovati kako bi vam pomogao da se gurnite na svoje granice u svojoj vježbi.

CrossFit ne zahtijeva fancy teretanu s najnovijom opremom. Sve što trebate je nekoliko jednostavnih dodataka domaćoj teretani, pravoj aplikaciji i organizacijskim vještinama. To možete učiniti CrossFit vježbanjem gdje god se nalazili, kad god poželite!