Kako vježbati ako imate samo 30 minuta vježbanja

Vrijeme je vruća roba za mnoge ljude. Živimo u svijetu u kojem se neprestano trčimo, pokušavajući obaviti stvari. To često ostavlja vrlo malo vremena za sebe i još manje vremena za vježbanje.

Ako možete izrezati 30 minuta od svakodnevne rutine, možete se uključiti u cjelokupni trening i vidjeti sjajna poboljšanja kako svoje fizičke sposobnosti, tako i cjelokupnog izgleda.

Pitam se kako?

Pokazat ćemo vam korake koje želite poduzeti.

Vlak za krug

Prvo, razmislite o treningu kruga. Što se tiče vremenski učinkovitog rada, to se jednostavno ne može pobijediti. Pomaknite se iz jedne vježbe na sljedeći što je brže moguće, uzimajući tako malo stanke za odmor.

Ne samo da će to pomoći povećati ukupni intenzitet vježbanja, omogućujući vam da sagorišete više kalorija kako tijekom sesije, tako i satima nakon završetka, ali će vam također pomoći pri stjecanju kardiovaskularnog fitnes treninga.

Idi spoj

Zatim, prilikom odabira vaših vježbi, idite spoj onoliko često koliko možete. To znači da su pokreti poput čučnjeva, podizanja nogu, savijeni preko redaka, klupa, podizanja, hodanja udara, pritiska noge i tako dalje.

Ove vježbe će raditi više mišićnih vlakana u bilo kojoj drugoj sekundi, što vam omogućuje da više radite u manje vremena. Osim toga, oni će također biti odlični za izgradnju snage jer ćete moći podići veću težinu kod svakog od njih.

Na vrhu toga, oni također proizvode najveći metabolički učinak u tijelu, pa ako je gubitak težine vaš cilj, to bi svakako trebalo biti vaš go-to.

Reps za vrijeme

Konačno, posljednja stvar koju biste trebali učiniti ako imate samo trideset minuta za vježbanje smatra se ponavljanja za postavljanje vremena. Umjesto da izvodite određeni broj ponavljanja, odmarate se i ponavljate, odaberite vremensko razdoblje - recimo jednu minutu - i napravite što više ponavljanja koliko možete u toj jednoj minuti.

Ako se morate odmoriti u bilo kojem trenutku tijekom te minute, učinite to, ali ponovno podignite što više mogućnosti. Zatim, jednom kad je ta minuta prošla, prijeđite na sljedeću vježbu i ponovite.

Ovo je vrlo brz i jednostavan način za dobivanje vježbanja i izvrsno funkcionira s protokolom treninga kruga koji je gore naveden.

Kao što možete vidjeti, definitivno ne morate preskočiti odlazak u teretanu ako imate samo 30 minuta. Možete dobiti vrlo učinkovitu trening sesiju i početi napredovati prema svojim ciljevima. Ako ste dosljedni i može raditi 30 minuta 3-4 puta tjedno, nema razloga da ne možete biti na putu do sjajnih rezultata.

Gledaj video: Vježbe za stomak kod kuće, ravan stomak uz 3 vježbe - BALKAN FIT (Veljača 2020).