Mano Y Mano

1. dan 4. tjedan 1. dan 4. tjedan

Dobio sam prvu profesionalnu manikuru na dan vjenčanja - 7 godina, dugo, loooooooooong godina. Manikurist mi je rekao da ću, u budućnosti, samo spasiti svoje 24 dolare, jer moje ruke nikad ne bi izgledale kao one civilizirane dame. Ja sam turbo stroj za uklanjanje, a ruke i nokti pokazuju. Ja sam Scarlett O'Hara nakon rata i naporno sam radio na polju da bih hranio svoju nezahvalnu obitelj i nitko neće kupiti liniju koju sam zaboravio nositi rukavice kad sam izašao na jahanje. Nitko.

Žuljevi na prvom prstu na desnoj ruci su moj prvi i najbolji vrtni alat. Ne sramim se, vrtlarstvo je gotovo cijela enchilada za mene ... Ali bilo bi lijepo izgledati sjajno svako malo. Mogao bih imati enchiladu i jesti ga.

Za posljednjih 7 godina slikam nokte nekoliko puta, obično u siječnju, s mješovitim rezultatima. U glavnoj sezoni svježi sloj boje neće ni traju ni sat vremena. To je ... do sada.
Rijetko prihvaćam proizvod, ali to je igrač za mene. Proizvod: Salon Efekti Sally Hansena. Trošak je oko 8 USD. Nanosiš ga kao naljepnicu na svakom noktu i odlučiš li što god ima. Tada traje duže nego što je potrebno. Ozbiljno, to će zapravo rasti prije nego što blijedi u boji ili dizajnu. Jesam li spomenuo da dolazi u dizajnu? Cvijeće, plijen-zub, svjetlucavo: Za 4 i više tjedana moji su nokti bili zebra. Trenutno mi se palac na lijevoj ruci STILL zebra tisak, jer se ne mogu podnijeti, iako sam dobio ostale 9 znamenki bez zebra (samo koristite uklanjanje noktiju i puno lakta za lakat).

Imam kutija leopard print spreman za moj sljedeći krug. Kladim se da mogu doći do zime. Razmislite o svim pada čišćenje-ups, raked lišća, posađeno žarulje, očistiti lonce, posuđene pada godišnjice ... Sve s savršenim 10!

Nikad nisam mislio da ću vidjeti dan - niti je to bio prvi manikurist prije 7 godina ....

Gledaj video: Yori - MANO Y MANO (Travanj 2020).