Savjeti da vas ohrabruju da uzmete razred

Iako može biti teško pronaći hrabrosti da se vježba klasa, pogotovo ako niste razrađeni u neko vrijeme, to može biti zabavno - i motivirati vas da se gurati teže nego što bi se sami vježbati.

Zapošljavanje prijatelja

Zapošljavanje prijatelja da se s vama podučava za moralnu podršku može vam učiniti vjerojatnije da ćete ići. Susret s prijateljem u razredu čini vas odgovornim za prikazivanje, pa ćete manje vjerojatno propustiti razred. Odaberite nekoga tko je redovni vježbač i tko neće biti u redu s klasičnim predavanjem kada ste se obvezali na vas.

Dobiti zdravstvenog trenera

Pronalaženje zdravstvenog trenera značajno povećava vaše šanse za odlazak u vježbe i redovitije izobrazbu. Studija objavljena u 2010 Dijabetesni odgojitelj ustanovili su da su ispitanici koji su primili 30 minuta zdravstvenih treniranju tijekom telefonskog rada četrnaest puta tijekom šestomjesečnog razdoblja, izvijestili su o povećanoj učestalosti vježbanja u usporedbi s subjektom koji nije primio zdravstvene trenerske sastanke.

Odaberite klase koju uživate

Strahovanje vaše klase vježbe znači da se vjerojatno nećete dugo držati. Različite klase dostupne su u dvoranama i studijima, pa potražite onu koju uživate. Pokušajte s aerobikom, vodenom aerobikom, vrtnjom, zumba, pilates, yoga, kickboxing ili boot camp.

Pronađite jeftine predmete

Iako bi vas moglo spriječiti skupe klase studija koje naplaćuju visoku mjesečnu članarinu, pronalaženje pristupačnijih opcija može vas ohrabriti da uzmete razred. Ako već plaćate članstvo u teretani, što može voditi između $ 25 i $ 50 mjesečno, tečajeve vježbi koje se nude tu su gotovo uvijek dostupne bez ikakvih dodatnih troškova. Pogledajte u kampove za podizanje koje nude osobni treneri u vašem području ili lokalne grupe koje vam mogu besplatno ili samo malu naknadu.

Promijenite ga

Sudjelovanje u istoj vježbi cijelo vrijeme može biti jednolično i može dovesti do prekomjernog učenja ako istovremeno radite istim mišićnim skupinama. Vjerojatnije ćete nastaviti s razredom ako redovito promijenite stvari. Izmjenjujte između trčanje grupe, pilates ili joga klase, predenje, vode ili korak aerobika, kickboxing, i zumba klase da se osjećate energiju, spriječiti dosadu i vas uzbuđen o ide u razred.

Gledaj video: Pravo obrazovanje je zabranjeno - hrvatski prijevod* (Veljača 2020).