Izgubite 15 funti u jednom mjesecu: besplatni plan dijabetskih uzoraka

Iako se općenito ne preporuča izgubiti 15 funti u mjesecu, to je moguće, pod uvjetom da imate znatnu količinu težine za izgubiti. Budući da zdravi gubitak težine obično iznosi 1 do 2 funti tjedno, trebali biste razgovarati sa svojim liječnikom prije nego što to brzo pokušate izgubiti. Ako je ova vrsta mršavljenja pogodna za vaše stanje, potrebno je puno samoregulacije i odlučnosti za izgubiti 15 funti u mjesecu. Morat ćete slijediti plan s niskom kalorijskom hranom u kojem ograničavate svoje dijelove, a istovremeno hranite se esencijalnim vitaminima i hranjivim tvarima.

Vaš plan prehrane trebao bi se sastojati od male količine cjelovitih žitarica i zdravih masti, neke mliječne masti niske ili masti, mršavih proteina i obilje voća ili povrća. Pazite jesti svaka 4 sata kako bi se vaš metabolizam potaknuo i spriječiti prejedanje na određeni obrok. Evo kako dan kada jede treba izgledati dok pokušavate izgubiti ovu vrstu težine:

Doručak

Kao što ste već čuli, doručak je najvažniji obrok dana i ovo nije vrijeme da se štedite kalorija. Vaš doručak trebao bi se sastojati od sporog spaljivanja ugljikohidrata i bjelančevina kako bi se energetska razina jača tijekom dana i zadržala apetit pod kontrolom. Potrebno je pravilno hraniti i gorivo vaš metabolizam kada se probudite i to možete učiniti tako da odaberete jednu od sljedećih mogućnosti za doručak:

  • Bjeloglavi omlet od jaja s komadom suhe cjelovite pšenice i pola banane
  • Nekoliko manjih, palačinki od cjelovitog pšenice na vrhu s bobicama i ne-masnim jogurtom
  • Žitarice od cjelovitog zrna s ne-masnim mlijekom i bobicama i tvrdo kuhano jaje

Sredinom jutarnjeg snacka

Vaš srednji jutarnji zalogaj trebao bi održati razinu energije i podići vas do ručka. Voće je izvrsna opcija za sredinom jutarnjeg snacka, jer će zdravi ugljikohidrati i prirodni šećeri nastaviti gorivo vašeg metabolizma. Neki drugi dobri izbori jesu nemasni jogurt, niski masni sir ili tvrdo kuhano jaje, ali budite sigurni da odaberete nešto što niste prethodno konzumirali na doručak.

Ručak

Vaš ručak na ovom planu prehrane trebao bi biti lagan, ali ne tako svjetlo da riskiraš prekomjerno jesti tijekom dana. Velika mogućnost bila bi pola sendviča i malena zdjela juhe od juhe. Sendvič bi trebao sadržavati kruh od cjelovitog pšenice i biti napunjen s povrćem ili maslinovom masnoćom. Morao bi nedostajati mayo i druge masne začeće. Možete se odlučiti i za miješanu zelenu salatu s lososom ili piletinom na žaru.

Srednja poslijepodnevna snack

Mini mrkve ili drugi sirovi veggies su izvrsni za hranjiv poslijepodnevni snack. Umočite ih u malu količinu humusa, a ako to ne izvrši trik, dodajte oko 10 oraha na svoj snack.

Večera

Vaša večera trebala bi biti bez ugljikohidrata i sastojala se od mršavih proteina (ribe ili bijelog mesa) i puno povrća. Vaša cijela zrna ugljikohidrata trebala bi se konzumirati ranije tijekom dana kada vam je potrebna najveća energija i imat će vremena da ih spali.

Desert

Nemojte puhati naporan dan na desert. Vaš desert trebao bi ostati ispod 100 kalorija i sastojati se od voća ili nekog malo pudinga ili Jell-o.