Izgubiti težinu želuca: otkriveni mitovi i činjenice

Svi bi voljeli izgubiti težinu želuca; no s toliko mnogo mitova koji plutaju, teško je točno znati kako postići ravnu, toniranu sredinu. Moguće je izgubiti težinu želuca i pripremiti se za sezonu kupaćih kostima, ali postizanje i održavanje tankog struka zahtijeva težak posao, predanost i promjene načina života. Ispod su neki uobičajeni mitovi i činjenice o tome kako uspješno izgubiti masnoću želuca.

Mit: Vi ste genetski odredi da imate masnoću želuca

Činjenica: Istina je da neke žene mogu imati više masnih stanica od drugih ili su jabučne (nose više masti u vašem trbušnom području); međutim, bez obzira na vrstu tijela, možete postići lakši trbuh kroz prehranu i vježbu. Ako imate višak kože uslijed gubitka značajne količine težine i / ili ležanja djece, možda biste trebali razmotriti kozmetičku kirurgiju za najbolje rezultate. Čini se da neki ljudi imaju teže gubitak težine pristupa (pogotovo težini želuca ako ste u obliku jabuka), ali nemojte dopustiti da vam itko kaže da ste genetski odlučni biti debeli.

Mit: Možete izgubiti masnoću želuca samo ako vježbate trbuščićem

Činjenica: Iako je vježba abdomena (kao što je sit-up) bitna za najbolje rezultate, masnoća se ne može smanjiti samo u određenim područjima vašeg tijela. Izvođenje trbušnih vježbi zasigurno će vam pomoći da tonirate želudac, međutim, da biste izgubili masnoću želuca, morat ćete smanjiti ukupnu masnoću tijela. Učiniti to zahtijeva zdravo jelo i kombinaciju masnoće spaljivanja kardiovaskularnih i otpora vježbe.

Mit: Dieting Alone će vam dati Toned Abs

Činjenica: Dijeta sama može definitivno pomoći da izgubite težinu i (ako jedete zdravo) smanjiti tjelesnu masnoću. Zdrava prehrana uključuje puno voća, povrća, cjelovitih žitarica, vlakana, niskih masnih mliječnih proizvoda i zdravih (nezasićenih) masti, pri čemu ograničava šećer, hranu bogatu kalorijama i zasićene masnoće. Smanjenje ukupnog unosa kalorija bitno je za gubitak težine. Međutim, kako biste povećali svoje tijelo i kormilar, morat ćete uključiti otpor i trbušne vježbe u programu mršavljenja.

Mit: Mršavite ako brže jedete

Činjenica: ne jede vrlo često (jednom ili dvaput dnevno) štetno je za vaš metabolizam. Da bi vaš metabolizam bio visok, koji će izgorjeti više kalorija (čak i na mirovanju), najbolje je jesti male česte obroke tijekom dana. To će također pomoći u sprečavanju hrane i prejedanja, što se često događa kada predugo čekate da biste jeli i izuzetno su gladni.

Mit: Kozmetička kirurgija je najbolji način da izgubite masno tkivo

Činjenica: Kozmetička kirurgija nije samo skupo, već dolazi i sa zdravstvenim rizicima i samo je privremeni popravak. Da biste održali tanak lik, morat ćete napraviti izmjene načina života, uključujući redovitu vježbu i zdravu prehranu. Iako estetske operacije, poput liposukcije, mogu pomoći u uklanjanju masnih stanica, one će se povećati ako se vratite starijim prehrambenim navikama - uzrokujući povratak masnoća. Prije nego što se posavjetujete sa zdravstvenim stručnjakom o kozmetičkoj kirurgiji, postignite zdravu težinu promjenom načina života. Ako još uvijek imate dodatnu, saggy kožu, trebali biste razmotriti rizike i prednosti kozmetičke kirurgije.

Gledaj video: SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | Object Class: Safe (Veljača 2020).