Što znači podnijeti prekid?

Kada čujete frazu: "Bili smo na odmoru", možete odmah razmišljati o Rossu i Rachelu o "Prijateljima" čiji se odnos činilo da se razotkriva nakon što su se odlučili zaustaviti jedni od drugih. Ali dio razloga za njihov nedostatak uspjeha imao je vezu s činjenicom da je svaka od njih imala drukčiju ideju o tome što zapravo znači značenje pauze. S tim u vidu, nikad nije bilo važno shvatiti što uzimanje pauze znači za vas, vašeg partnera i vaš odnos u cjelini.

Što zapravo znači prekinuti?

U najosnovnijem smislu, pauzu znači da vi i vaš partner nisu službeno razbijeni, ali odlučili ste odvojiti malo vremena i međusobno i vaš odnos. Zapravo, uzimanje pauze omogućava i vama i vašem partneru da se vrijeme iskorijeni jedni od drugih kao prilika za razmišljanje o vašem odnosu, preispitajte svoje osjećaje jedni drugima i odlučite da budete jedni s drugima idući naprijed ili ne.

Zašto uzeti jedan

Mnogi parovi odlučuju otići na odmor jer se suočavaju s nekim izazovima, poteškoćama i / ili sumnjama, no ne žele se slomiti ili odustati od odnosa ili međusobno. Na primjer, možda vi i vaš partner brinete jedni o drugima duboko, ali jednostavno ne možete činiti se prestati se boriti i svađati se nad svima pojedincem. Ili ste malo sigurni u svoje istinske osjećaje za svog partnera u smislu stvarne budućnosti zajedno, ali i dalje se nadaš da bi moglo biti nešto dugotrajno između vas dvoje.

Odsutnost vam omogućuje da razmotrite ono što vam najbolje odgovara, partneru i vašem odnosu te vam daje samo vrijeme da točno shvatite što želite.

prozodija

Postoji mnogo različitih pogodnosti za odmorište od vašeg odnosa, a iako se čini proturječnim, uzimanje pauze može zapravo biti način jačanja vaše veze i dovesti vas i vašeg partnera bliže.

Prvo, to vam može omogućiti da dobijete novu perspektivu u vezi vašeg odnosa, kao i omogućiti preispitivanje vlastitih želja, potreba i želja. Nadalje, može vam pomoći da bolje razumijete i razumiju ulogu partnera u vašem životu, kao i način na koji njihova prisutnost utječe na vas i vašu dobrobit. I sa ovom osvježenom točkom gledanja, možete se vratiti na svoj odnos nakon pauze i moći artikulirati ono što želite ići naprijed i ono što oboje možete raditi zajedno kao par.

kontra

Kada se pobliže bave različitim padovima pauze, jedan od glavnih činjenica je da se jednostavno može djelovati kao način odgađanja raspadanja. I odlazeći na stanku, oboje ćete samo odgoditi neizbježnu raspad vašeg odnosa i produljiti bilo koju bol, tugu i / ili krivnju povezanu s njom. Uz ove linije, uzimanje pauze može također biti glavni izvor stresa i anksioznosti u vašem životu, budući da se možete stalno pitati i brinuti o svom partneru i njihovu mjestu boravka, kao i fiksiranju na kakvu odluku vaš partner postići budućnost vašeg odnosa.

Trebate li se odmoriti?

Ako se pitate hoće li vam pauzu biti prava odluka za vas, važno je da vi i vaš partner otvoreno i iskreno komunicirate o tome i ustanovite neka potrebna osnovna pravila.

Prvo, neophodno je da zajednički odredite određeno vremensko razdoblje u vezi s vremenom trajanja pauze. Ako krenete na odmor koji želi trajati tjedan dana, ali vaš partner vjeruje da će trajati najmanje mjesec dana, taj nedostatak sporazuma vjerojatno će stvarati probleme na putu.

Dalje, trebali biste se međusobno dogovoriti o prihvatljivom ponašanju (i što nije) dok ste na odmoru. Na primjer, je li u redu ako datirate druge ljude dok ste udaljeni jedan od drugoga? I treće, vi i vaš partner trebali biste biti na istoj stranici s obzirom na razloge za stanku, kao i za ono što se nadate postići. Na taj način, vjerojatnije je da ćete imati uspješnu stanku koja vam omogućuje da se nađete i saznate što želite, dok par ide naprijed.

Gledaj video: Muskarci nakon raskida u stihovima domacih pjesama! (Ožujak 2020).