Kako sam uspio jesti dobro i ne postići težinu

Ovo je četvrti dio u četverodijelnoj seriji nakon jednog napisanog pisca da održi svoju težinu tijekom blagdana. Ovdje pročitajte jedan dio ovdje, drugi dio ovdje, a treći dio ovdje.Prije nešto više od šest tjedana imao sam sjajnu ideju da napišem seriju koja je dokumentirala izazov koji sam htio postići: da dobijem nula dodatnih kilograma ove blagdanske sezone. Danas je moj posljednji post i gdje vam otkrivam da li sam uspio ili nije uspio ispuniti svoj cilj.
Zadnjih deset godina padao sam pod čaroliju praznika. Uvijek sam uspijevao udebljati, počevši od noć vještica, kada se ušuljam u slatkišu bombona moje djece i vrhunac zahvalnosti kada se moje pečenje sruši u overdrive, a čaše se tek nakon Novogodišnjeg dana kad se probudim doslovno osjećam punu težinu moje izbora tijekom sezone.
Ove sam godine htjela ispričati novu priču, koja pokazuje da je čak i umorna odmora za odmor i minimalistička vježba mogu zadržati odmor u uvali i započeti novu godinu s namjerom, a ne žaljenjem. Dakle, ovdje smo, svježe na petama 2014., i imam statističke podatke za dijeljenje.
Prije nego što otkrivam detalje, želim vas ispuniti u tjednu od zadnjeg posta. Božić je dobro krenuo za mene, što je bilo sjajno, s obzirom da sam se potpuno udaljila tijekom Dana zahvalnosti. Tjedan nakon Božića pokazao se težim nego što se očekivalo, s dobrim razlogom. Imala sam operaciju zgloba.
Iako je ova operacija dugo bila u djelima, nisam bio spreman za količinu odmora koje mi je tijelo potrebno. Čak i dva dana nakon operacije još uvijek sam spavao većinu dana daleko. Kombinacija jakih lijekova i proces ozdravljenja ostavio me iscrpljen i često gladan. Moj divni suprug, koji je odveo slobodu da mi pomogne sa svojim oporavkom, postao je kapetan kuhinje. Njegovi obroci, iako su bili jako ukusni, nisu bili uvijek zdravi. Okretali smo se kroz ukusan jelovnik hamburgera, kobasica s roštilja i sendviče visoko napitanih od mesa i sira. Tri dana nakon operacije, imao sam neprobavljeni čvor u trbuhu. Pogledao sam svog muža s mokrim očima i molio ga za salatu. Sretno se pridržavao.
Bojao sam se da će moje razdoblje oporavka poništiti šest tjedana napornog rada. Osjećao sam se spor i sporo, i imao je moj muž sakriti ljestvicu iza vrata, tako da ne bih bio u iskušenju da sam se izmjeri. Bio sam uvjeren da će, kad dođe vrijeme da se javite svima vama, bilo vijest o neuspjehu.
Jučer je proveo ispravljanje tečaja. Iako nisam u potpunosti oporavljen, daleko sam lucidniji i stoga sam u mogućnosti dati specifičan doprinos onome što bih volio jesti. Moram priznati da je lijepo biti na prijemnom kraju večere. Sinoć smo uživali u sočivu pečenu piletinu sa stranom rucula. Volim gorko zelje, a svaka je ruševna poput čišćenja.
Također sam se izvukao iz kreveta, tuširao, a na plažu za prekrasnim šetnjama na zalasku sunca. Bilo je lijepo disati na svježem zraku, i to me natjeralo da shvatim koliko sam odrasla da volim svoje šetnje tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Dok je moj suprug i ja gledali sunce, razmišljala sam o tome kako sam se promijenio otkako sam započeo ovaj izazov. Na početku sam bio netko nezainteresiran za zdravu prehranu. Činilo se da je mršavo i ispunjeno žrtvovanjem. Ipak, ispostavilo se da je istina istina. Postoje mnogi veliki recepti koji se ne oslanjaju na višak masnoća i kalorija za okus. Također sam volio vježbanje. U određenoj mjeri, još uvijek radim, ali otkrio sam da se, ako se uključim u kretanje da se zabavim, uopće ne osjeća vježbanje i još uvijek žetve sve prednosti.
Sinoć, prije no što sam otišla u krevet, napravila sam dva obećanja za sebe. Jedno: da bez obzira na to što je danas mjerilo, uspio sam. Dva: ovaj izazov neće završiti danas. To je početak novog načina života zdravije, svaki dan.
Vrijeme je za moj veliki otkriti.
Moja početna težina u studenom iznosila je 171 kg. Danas sam ponosan što ću izvijestiti da sam težak-u 169 lbs!
Nekako, promjene koje sam napravio i napor koji sam stavio dao mi je malo kreten prostor za upuštanje nakon operacije. Ovo je odličan početak nove godine i novog. Ne mogu čekati da vidim što još mogu postići. Ispada da male promjene mogu dati velike rezultate.
Sretna 2014! Nadam se da vaši ciljevi za zdrav život donose toliko uspjeha kao i ja.

Gledaj video: Kako skinuti salo samo sa željenih mjesta KOMPLEXASH (Veljača 2020).