Najbolji imunološki sustav Vitamini za muškarce

Ako ste muškarac koji je sklon da se često bolestan ili samo želite osigurati da vaše tijelo ostane zdravije ove godine, postoje različite vrste vitamina imunološkog sustava koje vam mogu pomoći. Vitamini imunološkog sustava su vitamini koji daju vašem imunološkom sustavu poticaj i štite vas od bolesti. Oni također mogu pomoći vašem tijelu da se bore protiv bolesti ako otkrijete da ste već bolesni. Za najbolje rezultate, ipak, pokušajte uzimati ove vitamine imunološkog sustava kako biste spriječili dobivanje bolesti:

Vitamin C

Kada se razboliš, vjerojatno ćete postići dodatnu čašu soka od naranče da biste dobili što više vitamina C koliko možete. To je zato što ste vjerojatno bili poučeni da vitamin C pomaže liječiti bolesti poput prehlade. I dok nema dokaza da vitamin C zapravo može pomoći borbi ili prevenciji prehlade, vitamin C je jedan od najvažnijih vitamina imunološkog sustava. Vitamin C vašem imunološkom sustavu daje poticaj i pomaže pri pripremama za borbu protiv bolesti. Možete dobiti veći dio vitamina C koji vam je potreban kroz voće i povrće, ali možete uzeti dodatke vitaminom C kako biste bili sigurni da ste ga dovoljno uzimali kroz prehranu.

Cinkov

Bol u grlu može biti najgori dio prehlade. Međutim, poznati su da su cinkovi pastile i dodatni cink dobri vitamini imunološkog sustava. Neke studije su čak predložile da se uzimanjem vitamina cinka ubrzo nakon pojave hladnoće, zapravo možete brzo smanjiti simptome.

Vitamin E

Iako ne mora biti popularan kao drugi vitamini imunološkog sustava, vitamin E je jedna od najboljih stvari koje treba poduzeti. To je zato što je vitamin E odgovoran za proizvodnju stanica koje pomažu tijelu da se bore protiv klice. Bez dovoljno vitamina E u vašoj prehrani, ostavljate svoje tijelo više osjetljivima na dobivanje bolesti.

Omega-3 masne kiseline

Masne kiseline svibanj biti jedna od posljednjih stvari koje mislite kada mislite o poticanju vašeg imunološkog sustava, ali istina je da uzimanje omega-3 dodataka može zapravo pomoći. Omega-3 masne kiseline, koje se obično nalaze u određenim vrstama riba, ali se mogu naći iu vitaminima imunološkog sustava, pomažu vašem tijelu razviti više bijelih krvnih stanica. Te bijele krvne stanice se koriste za napad bilo koje bakterije u vašem tijelu koje ne bi smjele biti tamo.

Vitamin A

Da bi obavili svoj posao i zaštitili svoje tijelo, vaš imunološki sustav treba vitamin A da radi pored značajnih količina vitamina C i vitamina E.

Uzimanje vašeg imunološkog sustava Vitamini

Uzimanje ovih vitamina imunološkog sustava može pomoći u zaštiti vas i vašeg tijela. Oni pomažu u održavanju bolesti i pobrinite se da vaše tijelo radi sve što može da ostane zaštićeno. Ako ih ne dobijete u svom sustavu, postoji dobra šansa da ostavite otvoreno da se ubuduće ubuduće onesposobite. Morate se pobrinuti za sebe i pobrinuti se da vaš imunološki sustav bude jak kao što može biti.

Gledaj video: STA JE NAJBOLJE ZA IMUNITET ? (Veljača 2020).