5 Fitness Retreats koji dobivaju rezultate

Fitness retreats su svi bijes ovih dana! Ljudi troše stotine ili tisuće dolara na vikend bootcamp, wellness retreat ili fitness program postavljen na jedinstvenim mjestima i nudeći nove i kreativne vježbe. Ali nisu svi trenovi stvoreni jednaki; neki su daleko učinkovitiji od drugih!

Evo nekoliko treninga za vježbanje koje će zapravo dostaviti željene rezultate.

Ranch at Live Oak, Malibu, CA

Ovaj fitness odstupanje obećava "rad do tebe" stila obuke koja je zajamčena da daju rezultate. Za tjedan dana provest ćete 4 do 5 sati dnevno planinarenje u planinama, uz dodatnu jogu, dizanje utega, trening jezgre i aerobnu vježbu bačenu u mješavinu. Poslijepodne se provode u masažama koje pomažu u liječenju i liječenju boli svojih iscrpljenih mišića. Osim toga, povlačenje nudi i iznenađujuće organske i vegetarijanske prehrane za one koji žele jesti čistu. Tu je i 4-dnevna verzija tjednog programa izobrazbe!

W Retreat i Spa, Vieques, Puerto Rico

Ako želite putovati u inozemstvo za vježbanje u fitnessu, ovaj Puerto Rican program je upravo ono što vam treba. Održan u elegantnom W Retreat and Spa, ovaj program od 3 do 5 dana uključuje aktivnosti na otvorenom (poput kajaka ili snorkelinga), kao i zatvoreni treninzi. Za one koji žele cjelovit pristup fitnesu, klase kuhanja i prehrane mogu se dodati u miks. To je sjajan način da se odmor, a još uvijek udarajući te vježbe teško!

Omni La Costa Resort & Spa, Carslbad, CA

Nemojte dopustiti da vam ime "Resort i Spa" budalo u uvjerenju da je to lako odstupanje fitnessa. Premier fitness kamp u ovom odmaralištu nudi vam 3 do 7 dana teškog treninga koji će poboljšati vašu snagu tijela i uma. Tečajevi se kreću od Yoga do HIIT treninga do baletne vježbe za treniranje otpora do Zumbe do osnovnog kardiovaskularnog rada. Osim toga, postoje razredi za razmišljanje, sastanci s stručnjacima za fitnes i nutricionizam i ukupnu zdravstvenu procjenu.

Miraval, Tucson, AZ

Ako se možete nositi s pustinjskom toplinom, pripremite se da biste dobili najbolje oblike života! Lječilište je dom nekih zadivljujućih terena za fitnes - sve od unutarnjeg do vanjskog treninga do plivanja - uz brdski biciklizam, vožnje na otvorenom u pustinjskoj toplini, penjanje po stijenama, trening s užetom, teške užadi i još mnogo toga. Duhovni element pustinjskog mjesta će privući one koji žele poboljšati svoj um, kao i svoje tijelo.

Enchantment Resort, Sedona, AZ

Još jedno iznenađujuće skijalište smješteno u srcu pustinje, ovo je usred kanjona Boynton. Fitness vježbe nude širok izbor klasa: pilates, powerwalking pomiješan s yogom, trening s utezima i aerobna vježba. Kombinirajte to s klasičnim prehranama i imate osjećaj za vježbanje u kojem možete ići kako biste svoj život učinili mnogo zdravijima.

Gledaj video: TURISTIČKI ROTOR TURIZAM PLUS EMISIJA BR.5 (Veljača 2020).