Kako vježbati kao Pro Wrestler

Jeste li se dosadili raditi isti monoton napor iz dana u dan? Onda je vrijeme da promijenite stvari kako ne biste izgorjeli. Ako nikad niste pokušali vježbati u hrvanju da biste dobili oblik, sada je vrijeme. Vježbe za hrvanje nisu samo za profesionalce i dobit ćete rezultate koje tražite ni u kojem trenutku.

Abdominalni trening

Čuvanje snažne jezgre je nužno u sportu profesionalnog hrvanja i ključna je komponenta vježbi za hrvanje. Prema muscleandstrength.com, pro lončar John Cena dovršava 60 drobila na kraju svake vježbe i trenira pet do šest dana tjedno.

Trening snage

Pro hrvači podižu utege kako bi ostali snažni tijekom utakmice. Vježbe snage također vam pomažu u stezanju, toniranju i izgradnji mase. Muscleandstrength.com napominje da John Cena, na primjer, vlakovi s utezima 5 dana tjedno i radi različite mišićne skupine tijekom svake sesije. Na primjer, vježbajte svoje noge prvog dana i uključite čučnjeva, pritisak noge, zakrivljene noge, ekstenzija nogu i tele podignu u vašu rutinu. Na dan 2. treninga, radite prsa. Dan trećeg treninga uključuje vježbe za ruke (biceps i triceps), četvrti dan je vježba za ramena, a 5. dan vježbanja uključuje vježbe leđa, poput lat pull-down, redova, mrtvih liftova, pull-upova i slijeganje ramenima.

Kardiovaskularni trening

Pro hrvači općenito započinju trening uključivanjem tri do četiri kardio-vaskularne vježbe u svom stalnom stanju. Takve vježbe često uključuju stalni ritmovi za najmanje 30 minuta u isto vrijeme.

Trening brzine i kondicionira

Brzina, kondicioniranje i izdržljivost su morati za pro hrvače. Stoga je važno uključiti neke vježbe visokog intenziteta, poput treninga u intervalima, u svoju rutinu. Alternativni sprints s napadima sporije jogs za izgradnju brzine. Pokušajte trenirati krug (s malo ili bez ikakvog odmora između setova) s vježbama kao što su sprints, pushups, high-intensity biciklizam, bradavice, burpees, konopci užeta, skakanje užeta, bočno na bočnu hlap, skokove skokova i lopte s loptom u medicini ,

Hrvanje vježbanja

Naravno, da budete učinkoviti pro wrestler morate dodati hrvanje trening na svoj režim. To znači treniranje s drugim hrvačem za rad na vašoj tehnici, snazi ​​i izdržljivosti. Takve ismijavanje hrvačkih utakmica su važne za natjecateljske hrvače.

Poanta

Bez obzira na vrstu sportaša ste, cross trening miješanjem vaše vježbe dobit ćete rezultate. Pro hrvanje vježba koristi različite treninga snage, brzine i kondicioniranja, izdržljivosti i hrvanje workouts kako bi se povećala učinkovitost tijekom utakmice.

[Slika putem usluge Getty]

Gledaj video: Why I'm done trying to be (Veljača 2020).