Korištenje videa vježbanja: dobar način za rad?

Vježba videa su neki od najpopularnijih instrumenata mršavljenja oko. Zapravo, možete ići u bilo koji fitness trgovinu ili DVD trgovinu i sigurni ste da ćete vidjeti police obložene raznim videozapisima za vježbanje. Pročitajte kako biste saznali više o prednostima videozapisa vježbanja, kako odabrati jedan i najbolji način izrade pomoću njih.

Prednosti vježbanja Videos

Jedna od glavnih prednosti videozapisa vježbanja je činjenica da vam omogućuju da radite u udobnosti vlastitog doma. Izrada u teretani izvrstan je način da se formira, ali nažalost, vježbanje uz brojne ljude nije za svakoga. Ako se osjećate samosvjesnim o svom tijelu, vjerojatno biste se voljeli vježbati privatno. Videozapisi vježbanja također vam pružaju priliku da postavite svoje vrijeme vježbanja u praktičnim satima. To može biti osobito važno ako imate užurban stil života i imate teže vremena u potrazi za dvoranama ili vježbanjem koje odgovaraju vašem rasporedu.

Još jedna prednost videozapisa za vježbanje je da vas oni ne mogu dosaditi istom vježbanju. S mnogim vrstama DVD-a za vježbanje, lako možete promijeniti svoju rutinu vježbanja onoliko često koliko želite. Na primjer, možete raditi s aerobikom video ovaj tjedan, prijeći na Pilates sljedeći tjedan i učiniti ples kardio nakon toga.

Kako odabrati video vježbanja

Ako je ovo vaš prvi put da kupite video vježbe, postoji nekoliko stvari koje morate imati na umu. Pobrinite se da odaberete DVD vježbanje koji sadrži vježbu koja vam se žali. Jedan od razloga zašto ste možda propustili redovito vježbati u prošlosti je zato što ste odabrali tjelesne aktivnosti koje vam se ne sviđaju. Teško je počiniti nešto što vam se ne sviđa na prvom mjestu. Ako vam se sviđa utrljanje u ritmu, odaberite video s plesnim vježbama. Ako vam se sviđa agresivna trening onda postoje boks i kickboxing video i slično.

Također biste trebali razmotriti razinu utjecaja rada na videozapisu. Ako bolujete od kronične boli, bolnih zglobova, pretilosti ili trudnoće, možda nećete moći tolerirati vježbe s visokim udarima. Najbolje je ako počnete s vježbama s niskim udjelom. Ostali čimbenici koje biste trebali razmotriti jesu glazba, postavka i cijena videozapisa.

Rad s video vježbanjem

Nakon što ste kupili videozapise s vježbanjem, pobrinite se da se obvezujete da ćete redovito raditi na planu. Vaš videozapis za vježbanje neće vam pomoći da izgubite kilograma ako samo skuplja prašinu na policu. Da biste maksimalno iskoristili vježbu i kako biste zadržali vježbu, pazite da slijedite upute koje dolaze s videozapisom. Kada se nađete dosadno raditi istu rutinu, možete jednostavno kupiti novi video vježba u kojem možete uživati.

Gledaj video: Vjezbanje bez sprava - cijeli plan treninga kod kuće (Veljača 2020).