Najprodavanije zelene parfeme na tržištu

Miris svježih lišća i novonastale trave, zeleni mirisi su prirodna i energična skupina. Ovi mirisi pogodni su za dnevnu upotrebu kada im sportski, moderni žalba čini ih idealnim za bilo koji casual ili outdoor okupljanje.

No. 19 Parfem za žene Chanel

Prvo je pokrenuto 1971. godine, broj 19 dobiva svoje ime od rođendana Cocoa Chanela. Prodaje se isključivo putem Chanela od svoje reinkarnacije 2000. godine, ovaj miris je hrabro jedinstven, sve do potpisnice zelenkaste boje. Uspješno spaja zelene i cvjetne bilješke preko baze mahovine i šume, prizivajući šumu koja je natopljena kišom. Nije najmanje djevojčica ni očigledna, ovo je šik, odraslo miris žene koja je uvjerena u njezinu ženstvenost.

Miss Dior parfema za žene Dior

Gospođa Dior bila je prvi miris legendarnog dizajnerica Christian Dior, a bezvremenski žalba učinila ga je najprodavanijim šest desetljeća. Vizičar u mirisu i modi, Diorova predodžba o onome što njegovi elegantni klijenti žele mirisati, bio je zapanjujuće moderan. Parfem se otvara s hrskavim zelenim kadulje, s cvjetnim notama i seksi kožom i patchouli dodavanjem složenosti. Mogli biste nositi ovo da razveselite svoje omiljene lokalne sportske reprezentacije, a kasnije u klubu koketirajte s igračima.

Safari parfem za žene Ralph Lauren

Ralph Lauren je bio inspiriran stvoriti topli i ženstveni Safari svojim putovanjima na afričke ravnice. Njegova sveprisutna mahovina-zelena aroma zagrijana je bogatom vanilijom i cvjetnim notama, dajući mu šarm od djevojke-pokraj vrata-dopustite joj-kosu. Nosite ovo kako biste dali ideje instruktora golfa.

Sung Alfred Sung

Još jedna zeleno-cvjetna mješavina, Alfred Sungov klasični parfem za žene, izaziva mirise vjenčanja. Svijetle zelene bilješke kombiniraju se sa svježim bijelim cvjetovima, s bazom od vanilije koja pruža toplinu i dubinu. Vrlo ženstveno i lijepo uravnoteženo u sastavu, elegantno je za ured, ili za nošenje za brunch sa svojim prijateljicama.