Najbolje od cipela odjeće

Evo sjajne zbirke ograničenih izdanja i vrlo klasičnih tenisica iz Vans. Ako ne možete pronaći bilo koji od ovih stilova na uobičajenim utičnicama, provjerite eBay.

Svi stilovi ovdje su dostupni u drugim bojama i nisu navedeni u određenoj narudžbi.

Vans Autentična Core Classic (Simple Black)

Vans Authentic Core Classic casual klizačica je izvorni klasik. To je cipela koja je počela sve za Vans i ostala je omiljena od 1966. godine.

Od pro skateboardera do službenika iza pulta na vašem lokalnom 7-11 autentični casual je fleksibilan, svestran i vrlo vidljiv u svim podkulturama.

Furgoni Classic Slip-On (Checkered)

Vans klasični slipovi su legendarni zbog njihove jednostavnosti i svestranosti. Pronađeno u raznim podebljanim bojama i uzbudljivim uzorcima koji vam omogućuju izražavanje, one su namijenjene svakodnevnom životu i mogu se uskladiti za sve prigode.

Dostupni na par parova za proljeće i ljeto za slip-on daje vam lijenost udobnost s overachiever hvat.

Vans Sk8 Hi Standard Issue LX

Prvo izdanje u proljeće 2010, ovaj Vans Sk8 Hi Standard Issue LX temelji se na siluetu klasičnog Sk8 Hi.

Sneaker dolazi u kombinaciji platna i antilopa, a glavne razlike od klasičnog modela su bočne ploče i oznaka jezika.

Vrag Era Rip Stop (Tamno sivo / bijelo)

Vans samo nastavlja razvijati svoje klasične modele u različitim bojama i teksturama, i nekako se ne stari!

Najbolje mjesto za njihovo pronalaženje na eBayu. Ova Vans Era Ripstop izvorno je izdana u sklopu kolekcije obuće proljeće 2010. godine.

Vans SK8 Hi Pearl Jam Mens Bok Top

Pearl Jam je jedan od najznačajnijih kamenih ploča ikad utjecajnog grunge pokreta. Budući da je njihov prvi album, "Ten", objavljen 1991. godine, dokazali su da imaju glazbenu moć zadržavanja samo tvrdnjom rock and roll legendi.

Vans x Pearl Jam sk8-Hi suradnja je izdana s puno ponosa jer su ti glazbenici također strastveni skate i surfati entuzijasta, i dugogodišnji Vans navijači. Više »

Vrhovni X Vans SK-Hi SL Javni neprijatelj

Na vrhu tih tenisica nosi popularnu liniju od najvećeg albuma Public Enemya koji glasi: "Potrebno je da nas država zadrži natrag". Sigurno će poduzeti mnogo više od pukog nacije da zadrži bilo koju od sneakerheada od dodavanja ovih udaraca u njihovu zbirku.

Muški vans Zapato Del Barco (Suede)

Zapato del Barco je vintage stari stil čamca / palubna cipela izrađena od svih platna (ili kamena) i daje grubi rub za istrošen izgled.

Te popularne cipele možete pronaći u bilo kojem prodavaču Vans.

Vans Era 59 CA "Suede i koža"

Ravno od Vans Vault dolazi s dvije nove verzije Vans Era 59 CAl. Suede i koža kombiniraju se kako bi stvorili gladak izgled dopunjeni povremenim gumenim potplatima.

Sretno pronaći ovo!

Sk8-Hi oprezni paket

Cipele u kutiji za pakiranje opreza predstavljaju znakove i signale kolnika, dopunjene

s obje kože i kamena odjeće, a potpis upozorenje ispisati žute na potplatu. SK8-Hi u ovoj seriji je vrlo cool ako ih nosite ispravno.

HUF x Vans Old Skools

Uzimajući u klasičnu Old Skool, trgovac / robna marka u San Franciscu izrađivao je tri dvosmjernog boja, svi izrađeni od platna s čašama pete zrna kože. Ostali detalji uključuju prilagođeni obrazac trokuta na midsoles i prilagođeni pletene naljepnice i vez.

Vans Era (crna / bijela)

Postoje male razlike između Vans Era i Vans Authentic. Klasični boja autentičnih su neusporedivi, dok je udobnost koju nudi Era vrhunska. Međutim, Era je dostupna u širokom rasponu stilova od autentičnog.

Era je sadržana u 22 različita stila, od jednostavnog platna Era do ere s kombinacijom antilopa i trapera. Autentična, s druge strane, dostupna je samo u 12 različitih stilova, od jednostavnog stila šahovnice do višestrukih vrpci.

Autentična i Era najpopularnija su u osnovnoj crnoj boji s bijelim potplatima. Sve ovisi samo ako želite zlostavljač ili tanku cipelu. Imajte na umu, Era je vitka od njih.

Vans Hosoi LTD SK8-Hi

Dizajniran od strane jednog od 10 najcjenjenijih i najutjecajnijih skateboardera svih vremena, Vans x Christian Hosoi Part 1 stvorio je Christian Hosoi, koji je većinu 80-ih godina bio najpoznatiji progresivni skateboarder na svijetu.

Njegov klasični antilop i platno model unaprijeđen je poboljšanim poliuretanskim pjenastim pješčanim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenastim pjenom. Ovo je bio prvi model serije.

Vans Vault Hi Fi LX

U jesen 2009. godine, Vans Vault objavio je novu visoku tenisicu s natpisom Hi Fi LX. Tenisica je bila dostupna u verziji crne crne kose, crno / bijelom zebrastom uzorku poni kose i zlatnom / ljubičastom bojom.

Tenisica ima redovitu vezu na dnu i kuke na vrhu, slično kao i pješačke čizme. Još uvijek možete naći verzije zebra i crne kose za prodaju u mnogim prodajnim mjestima.

Vans Half Cab Samil

Vans Half Cab Samil je tako punk rock, to je royally bolestan. Sve o ovim tenisicama je savršeno. Siva tekstilna mješavina koja se koristi za gornji dio odlaže svjetliju boju, što ove tenisice čine stilski na točki.

Vans Era Wing Tip

Era Vans Wingtip je elegantna, elegantna i elegantna, a klasični styling s povremenom jednostavnošću je iznimno oštar za super svjež izgled gangstere stare škole.

Vans Autentična Purple Vojvodina

Uvijek postoji laka jednostavnost, a ovaj super osnovni klasični Vanov čipka izgleda dobro jer je dizajn tako jednostavan. Uhvatite ih u ovom jednostavnom ljubičastom antilopu i kombi za kravate kako biste pomiješali malo.

Gledaj video: DA SKINETE SVVE FLEKE Napravite najbolji SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE od samo DVA SASTOJKA! (Travanj 2020).