Zamjenske jedinice za krušne mrvice

Svaki dobar kuhar zna da su mrvice kruha svestrana i vitalna komponenta u kuhinji. Mogu se koristiti za premazivanje povrća, piletine ili svinjetine za prženje. Također se mogu koristiti u mesnatim krajevima, kolačima od rajčica ili lososom kao vezivnim sredstvima ili kao način proširenja skupih sastojaka proteina.

Zašto koristiti zamjenske kruške zamke?

Ponekad nemate izbora nego koristiti zamjene kad vam ponestane pripremljene mrvice kruha. Još bolji razlog za upotrebu zamjenskih mrvica jest dodavanje raznolikosti na vaše izbornike i recepte. Također, gustoća i tekstura vaše hrane mijenjat će se ovisno o tome koristite li slomljene krekere, žitarice ili zob. To je brz i jednostavan način da favorizira vašu obitelj s malo dodatnih stvari.

Izrada alternativa krušne mrvice

Suhe mrvice od kruha najčešće se koriste kao premazi za prženu hranu kao što su piletina, svinjska kolača i povrće. Potrebno je jedan komad kruha da bi napravio 1/3 šalice suhog mrvica kruha. Da biste napravili vlastiti suhi krušni mrvice: peći krušne rezove u jednom sloju u pećnici od 300 stupnjeva sve dok kruh nije posve suh i lagano smeđe. Nakon što se kruh ohladi, razbiti ga na komade i dati joj vrtlog u vašem hranjivom procesoru ili ga staviti u plastičnu vrećicu i slomiti ga valjanja s valjanja pin. Dodatna korist za izradu vlastitih mrvica kruha je da ih možete okusiti na bilo koji način koji želite. Solom, paprom i vašim omiljenim biljem možete stvoriti svoje vlastite iskusne mrvice kruha za mnogo manje nego što bi vas koštalo kupiti pripremljenu vrstu.

Izrada mekanih mrvica kruha

Da biste stvorili 1 šalicu mravih mrvica, trebate 2 kriške kruha, 3/4 šalice mrvica za krekere ili 1 1/3 šalice starog kamenja bez goveda. Jedna komad kruha također će dati 3/4 šalice mekih mrvica kruha. Kako bi se meki kruh mrvica, suza kruha kriška u četvrtine i stavite komade u procesor hrane ili miješalica, a zatim puls na i off brzo dok je dosljednost koju želite.

Najbolje zamjene za premazivanje hrane

Razmotrite sitno drobljenje vaših omiljenih krekera ili žitarica kao zamjenu za mrvice kruha u premazivanju hrane. Žitarice od kukuruza, pšenice ili rižinih pahuljica dobro funkcioniraju. Zapamtite, međutim, da koristite nezaslađene žitarice. Tri šalice žitarica su jednake oko 1 šalice krušnih mrvica.

Vezivne agensne alternative

Staromodni zobi (a ne brzo kuhanje) izvrsna su zamjena za upotrebu u mesnim školjkama i kroketi. Zob može pomoći da skupe sastojke kao što su rakovi ići dalje. Preostali kukuruzni kruh također dobro funkcionira u ovim vrstama hrane.

Korištenje nadomjestaka za mrvice kruha u vašim receptima može oživjeti staru omiljenu poput mesnatog mesa dajući mu drugačiju teksturu i okus. Vi ste ograničeni samo vašom maštom i ukusom ukusa kada odlučite upotrijebiti krušne mrvice zamjene svojim omiljenim receptima.