Kako napraviti alternativu duljinu prsnog tkala

Zamjenska bućica prsnog pritiska velika je vježba ako ste zainteresirani za povećanje snage i tonusa mišića u prsima i tricepsu. Iako je dovoljno teško sami, ako počnete na plato, vi svibanj želite povećati intenzitet. Učinite to dodavanjem kugle stabilnosti na vježbu. Ova mala promjena može imati veliki utjecaj.

O promjenjivom bućaru prsnog tiska

Prije nego što obavljate izmjenu bućica prsnog koša, važno je znati malo o tome koje se mišićne skupine rade u ovoj vježbi. Kao što ime sugerira, izmjenična šanka prsnog koša pretvara mišiće na prsima, ali i jača i tonizira mišiće tricepsa. Može ojačati klaviku, inače poznatu kao kljuc, i to je izvrsna vježba za ljude koji su nedavno dislocirali ili na drugi nacin povrijedili ovo podrucje.

Postavljanje tijela

Postavite svoje tijelo na pravi način prije nego što izvršite izmjeničnu bućicu prsima da biste postigli optimalne rezultate. Prije početka, pronađite ravnu klupu za težinu. Odložite sa stražnjim stanom na klupu. Tvoja glava, vrat, ramena, torzo i stražnjica trebaju se udobno odmarati, s nogama ispred klupa. Savijte koljena i stavite noge ravno na pod. Držite jednu bućicu u svakoj ruci. Za sada, vaši koljena bi trebala biti savijena s bućicama koje se odmaraju kraj vaših ramena. Pobrinite se da su vam zglobovi zakrenuti tako da su dlanovi okrenuti prema nogama.

Izvođenje prstiju izmjeničnog bućica

Uzmite nekoliko dubokih breaths, i kao što izdahnuti podignite obje bućice, tako da su zajedno i izravno preko prsa. Polako spustite desnu ruku tako da je lakat potpuno savijen i da se bućica nalazi u blizini vašeg grudi, natrag u početnoj poziciji. Dok izdahnete, podignite dumbbu natrag do neba. Sada obavite vježbu opet, ali ovaj put upotrijebite lijevu ruku. Učinite dva seta od 10 na svakoj ruku prije nego što odvojite kratku stanku. Učinite još dva seta od 10 ponavljanja kako biste postigli optimalne rezultate.

Povećanje intenziteta

Dok je izmjena bućica prsnog koša može biti dovoljno izazovna na vlastitu, možete početi osjećati da je vježba je previše lako za vas. U ovom trenutku, važno je povećati intenzitet. Jednostavan način za pojačavanje izmjenične šančeve prsne bure je zamjenom klupa za težinu kugle stabilnosti. To će prisiliti mišiće u vašoj jezgri da naporno rade, dodajući tako dodatni element vašem vježbanju. Obavezno zatražite od prijatelja ili člana teretane da vas uočava tijekom ove vježbe tijekom prvih nekoliko pokušaja, kako bi se spriječilo skidanje lopte i potencijalne ozljede.