Pet vježbi trbušnog tonskog toniranja da učvršćuju kožu nakon mršavljenja

Postoje brojne vježbe toniranja koje mogu pomoći u stezanju kože na trbuhu nakon značajnog gubitka težine. Dodatna labava koža je česta nakon gubitka velike količine težine i trbuh masnoća je uvijek teško riješiti. Dobra vijest je da postoje vježbe toniranja koje zajedno s prehranom zdrave prehrane i obavljanjem kardiovaskularne vježbe mogu vam pomoći da spalite taj dodatni flab i učvrstite kožu na trbuhu. Ispod su neki primjeri vježbi trbušnog toniranja koji će u jednom trenutku stezati vašu sredinu! Pokušajte izvesti najmanje 15 do 20 ponavljanja svake vježbe navedene u nastavku.

1. Naslanjaju se ravno

Ova vježba će pomoći tonu gornjeg abdomena i može se izvesti pomoću bućica da bi ga izazovnije. Naslonite se na leđa s nogama pod kutom od 90 stupnjeva od poda. S vašim rukama ravno (držite bućicu ako želite), skočite ramena i gornji dio leđa s poda pomoću kormilarice dok podižete ruke prema stropu. Držite se na trenutak; zatim polako spustite ramena i natrag dolje prema podu. Držite ruke ravno i noge gore tijekom cijele vježbe.

2. Air Bike

Bicikl je izveden i leži na leđima. Stavite ruke iza glave s savijenim koljenima i koljena lagano povukla prema sebi. Korištenje kormilarice uvijte ramena od poda i povucite desni lijevak do lijevog koljena dok ne dirate (ili gotovo dodiruju). Zatim se izmjenjujte povlačenjem lijevog lakta prema desnom koljenu. Nastavite naizmjenično udesno sve dok ne postignete željeni broj ponavljanja.

3. Stražnji most

Stražnji mostić će ojačati i tonati vaše oblique. Vježba se izvodi na vašoj strani. Odmarašu svoju težinu na lakat i podlakticu podignite srednju sekciju dok torzo i noge ne budu pravocrtne (nagnute prema gore). Jednostavno držanje ove pozicije pomoći će tonu vašeg ABS-a; držite položaj koliko god možete.

4. Lažne noge podižu

Laganje nogu podiže će vam pomoći tonu i zategnite kožu oko donjih trbušnih mišića. Lagano se naslonite na leđa s nogama ravno u zrak (90 stupnjeva od poda). Držite noge što je moguće ravnije, polako ih spustite ispred vas dok ne dodiruju tlo; zatim ih podignite natrag prema početnoj poziciji i ponovite.

5. Pelvic Thrusts

Pelvic thrusts također će pomoći tonirati svoj donji abs. Kao i kod podizanja nogu, ležite na leđima s nogama gore u zraku (90 stupnjeva od poda). Dok držite noge, polako podignite zdjelicu s poda i gore koristeći svoje donje trbušne mišiće; zatim se spustite natrag prema dolje i ponovite.