Najbolji roditeljski savjeti za bebe

Najbolji roditeljski savjeti za malu djecu

Getty Images

Roditeljstvo vašeg malog djeteta može biti čitava igra s loptom, kao što će vam reći gotovo svaki roditelj. (smiješeći se) Odjednom vaša beba ima vlastiti um i morate naučiti nositi se s energijom, neovisnošću i žudom za životom koju iznenada pokazuju. Frustracija postaje vrlo stvarna za malu djecu dok plove u svakodnevnom životu i shvate da se ne mogu uvijek izraziti na način na koji bi željeli ili da ne automatski "dobiju" ono što žele kad to žele. Udaranje ravnoteže između prepuštanja vašeg djeteta da postane neovisno i obavljanje odgovarajućih stvari može biti teže što se čini. Ovi savjeti za Roditeljstvo za malu djecu radili su za nas dok smo kretali put djeci i sve iznenađenja koja donosi.

Kako da svoj mališan spava u vlastitom krevetu

GETTY IMAGES

Dobivanje malog djeteta za spavanje u vlastitom krevetu može biti JAKO! Ovaj članak o Getting Your Toddler spavati u vlastitom krevetu daje pet praktičnih savjeta za prijelaz svoje dijete u vlastiti krevet, tako da svatko može dobiti puni noći spavati!

Što učiniti kada vaš mali pacijent kontinuirano skine pelene

GETTY IMAGES

Ako vaš toddler nije spreman za vuneni trening, ali kontinuirano skida pelene, onda ovaj članak sa 3 savjeta za zaustavljanje vašeg djeteta od uklanjanja pelene je za vas! To može biti tako frustrirajuće kada se to dogodi!

Kako se nositi s djecom tantrums

SLJEDEĆE SLIKE

Dječji tantrumi se događaju. Ove 6 strategije za suočavanje s djevičanskim tantrumima su načini na koje smo našli najbolje raditi za smirivanje naše djece kada se razbiju. Tako su korisni!

Kako ublažiti malu djecu od dojenja

DJECA AKTIVNOSTI BLOG

Nakon što odlučite odvojiti dijete od dojenja, možda ćete se pitati kako to učiniti. Ovih 20 savjeta o dojenju od dojenja pomoći će!

Kako zaustaviti sisanje

GETTY IMAGES

Ako je vaše dijete palac i želite da vam pomogne da se zaustave, onda je ovaj članak o tome kako pomoći dijete da zaustavi usisavanje prsta je izvrstan resurs!

Načini držanja malog djeteta mirno u Crkvi

Blog za djecu

Čuvanje vaše djece koja mirno i mirno sjedi u crkvi može biti zastrašujuće. To Nove načine kako djecu zadržati mirnim u Crkvi mogu vam dati ideje koje su vam potrebne koje će promijeniti vašu crkvenu iskustvo za sve vas!

Pitate se zašto je vaš mališan mrzovoljan?

Getty Images

Pitate se zašto je vaše dijete krivo? Imamo mnogo više veze s njom nego što mislimo i otkrivamo KAKO doprinijeti situaciji bit će igrač mjenjača. Pročitajte ovo Kako podižemo članak s djecom s djecom i vidjeti koje promjene možete učiniti za sretnijeg malog djeteta!

Gledaj video: Roditeljski savjeti dio su odrastanja Koji su najbolji? II 07. lipnja 2018. (Travanj 2020).