5 načina da postanete jutarnji trener

Suočimo se. Nitko ne voli rano buditi poziv. Čak i ako je vaš alarm postavljen za let do odredišta za odmor, tople poklopce i dalje će zvuk više privlačan kada ste u toj pospanoj državi. Većinu vremena, nije da se bojite vježbanja, bojite se da izlazi iz kreveta!
Zašto biste trebali vježbati ujutro? Pa, najprije, skok počinje vaš metabolizam za taj dan. I dalje ćete potrošiti kalorije tijekom ostatka dana. Plus, vjerojatno ćete biti u skladu s vježbanjem. Danas ćete imati napornu raspored i nećete se moći uklopiti u te večernje vježbe. Ako ste ga završili ujutro, već je gotov!
Vjerojatno to nikad nećete voljeti (ili tko zna, možda ćete to učiniti), ali ove jednostavne korake olakšat će izlazak iz kreveta i slomiti znoj. U početku se može činiti teško, ali vaše tijelo će se prilagoditi tome.
1. Pripremite noć prije
Postavite odjeću tako da se možete mijenjati čim se probudite. Napunite bocu vode; rasporedite mp3 player, ručnik i sve ostalo što biste mogli poduzeti u teretani. Na taj način, možete brzo izaći. Ako radite kod kuće, postavite maticu i rekvizite.
2. Pustite da se polako probudi
Odgoditi ako trebate. Ponekad se vaše tijelo samo treba da se usredotoči umjesto da sklizne pravo iz kreveta. Uživajte u šalici kave ili čitajte 10 minuta. Ako se osjećate prisiljeni odmah se probuditi, više ćete ga zamjeriti. Vaše tijelo će vas obavijestiti kada je spremna za pomicanje!
3. Get Outside
Idi za šetnju ili trčanje na otvorenom za promjenu. Znajući da ćete dobiti svjež zrak i drugačiji krajolik bi trebao potaknuti vas da se probudite. Osim toga, ako obično izađete van, znat ćete željeti probuditi se ranije kako bi pobijedio ljetnu vrućinu!
4. Pokušajte nešto drugačije
Pronađite novi trening ili novi popis za reprodukciju. Kupite novi teret za vježbanje. Ponekad je sve što trebate je promjena ritma kako biste pokrenuli uzbuđenje.
5. Razmislite o alternativi
Vi svibanj želite postati jutarnji trener, jer ne možete shvatiti misli da rade nakon dugog dana u uredu. Kada se alarm digne ujutro, razmislite koliko ćete se dobro osjećati cijeli dan znajući da je tvoja vježba za taj dan već završena! Razmislite o tome kako ćete se dobro osjećati kad se možete zaputiti kući nakon posla.
Kao što je gore spomenuto, to je stvarno sve u umu. Na dovoljno sna, vaše tijelo može vježbati ujutro. Vi samo trebate reći da nakon što ste se gore i kreće, osjetit ćete se budni i pomlađeni. Možda ne morate uvijek vježbati ujutro, ali možete ga svakodnevno prebaciti na temelju vašeg osjećaja.

Gledaj video: Crvena zvezda Telekom : KK Krka 78:65 | Lypovyy za Katića [ABA League 23. kolo | 8.3.2014.] (Travanj 2020).