Savršene kratke hlače za vaš oblik

Kako pronaći prave kratke hlače za vas

Getty Images / Kirstin Sinclair

Skice su ljeta bitna, ali pronalaženje prave parove da bolje doskori vaš lik i radi s vašom tipu tijela nije uvijek lagano. Budimo iskreni: Ponekad kratke hlače mogu biti najgore.

Ne brinite! Ovdje smo da vam pomognemo s brzim, prljavim vodičem za pronalaženje najboljih kratkih hlača za oblik vašeg tijela - sakriti dijelove koje želite sakriti i pokazati svoje najbolje elemente. (Hej, neki od nas stvarno vole koljena i teladi!)

Najbolje kratke hlače za sve tipove tijela: kratke hlače srednjih duljina

Srednje duljine kratke hlače s kraja Zemlje. Kraj zemlje

Kratke hlače s nogom u srednjoj duljini, poput ovog para iz Lands 'Enda, univerzalno su laskav. Pozvani su različitim stvarima - hodaju kratke hlače, kratke hlače, kratke hlače, klasične kratke hlače itd., Ali najbolje ih prepoznaje inseam od oko 7 ili 8 inča.

Zašto ih volimo

Za razliku od kratkih hlača na koljenima koje su vam polako podrezale vašu nogu, kraće duljine čine vaše noge duže, dok još uvijek pokrivaju područja s problemima kao što je gornji bedr. Za najviše laskavu izgled, zadržite puninu pod kontrolom (lakše noseći kratke hlače će vaše noge izgledati i mršavije.)

Najbolje kratke hlače za slabije gornje dijelove: kratke hlače na koljenu

Kratke kratke hlače. Nordstrom.com

Ako se osjećate samosvjesnim o bedrima ili čak i vašem preljubu, veliki par mršavljenja, kratke Bermude kratke hlače su sjajan izbor. Jednostavno možete pokriti problematična područja (ili jednostavno stvoriti vrlo polirani, profesionalni izgled) s tim od bermudskih kratkih hlača ne vašeg kćeri, koji su pogodili koljeno i malo su struknuti.

Zašto volimo kratke kratke koljena

Iako kratke hlače na koljenu mogu kratke noge izgledati kraće, lako je uravnotežiti s parom klinova za duljinu dodatne noge. Također, potražite tanke kratke hlače - ove su kratke hlače savršene - da dajte noge duži, vitkiji izgled (previše kratke hlačice izgledaju više poput gauchosa na toj dužini i nisu laskave).

 

Najbolje kratke hlače za kratke noge: kraće hlače

Teorija / Shopbop.com

Želite li dati kraće noge malo duže? Pokušajte zuriti par - pogodili ste ga - kraće hlačice. 5-inčni inseam ili tako je dobro mjesto za početak, bilo kraći od toga i riskirate pokazivati ​​malo isto mnogo (ako nas pitate). Preporučujemo ove glatke kratke hlače s teorije.

Zašto volimo kraće hlače

Četiri ili pet centimetarske kratke hlačice dovoljno su dugo da daju pokrivenost gornjoj nozi, ali dovoljno kratko da produže nogu. Izbjegavajte manžete ili obložene stilove jer to samo čini vaše noge kraćim.

Više ideja za gledanje u visinu na ovaj način.

Najbolje kratke hlače za Plus Size: Bermuda kratke hlače

Plus-veličine bermuda. Nordstrom.com

Ako imate puno krivulje, dulje odljeveno kratko je najviše opraštanje, poput ovih kratkih kratkih hlača od Jessica Simpson u plus veličinama.

Zašto volimo kratke hlače

Curvy gals nisu jedini koji izgledaju sjajno u duži kratki. Ove gotovo kratke hlače s koljena izgledaju lijepo i savršene su za kupovinu, putovanje, čak i karijeru ako vam ih na radnom mjestu omogući. Pop na par klinova za dugotrajni izgled koji je stvarno laskavu.

Tražite li još Bermuda kratke hlače? Želite kliknuti ovdje.

Najbolje kratke hlače za visoki i tanki: roll-up kratke hlače

James Jeans / Shopbop.com

Sretna, sretna djevojka! Ako ste, naravno, visoki i tanki, ali želite razbiti dugu, tanku liniju s kratkim hlačicama koje imaju manšete ili roll-up značajku, poput ovih sladak, uznemiren i cuffed traper kratke hlače od James Jeans. (Bonus: Sa svojim prirodno tankim i dušim nogama, možete skratiti kraći inseam bez da izgledate previše skandalozne.)

Zašto volimo roll-up kratke hlače

Dobivate maksimalnu upotrebu od kratkih hlača koje imaju kabrioletnu duljinu, plus čine čak i štapiće tanke noge izgledaju krivudav.

Gledaj video: KAKO PODICI DUPE? VEZBE ZA DUPE (Ožujak 2020).