Pješačka vježba: snažan udarac u 30 minuta

Pješačenje uključuje nekoliko mišićnih skupina koje pokušavaju stvoriti savršeni hod kako bi vas doveo kamo idete. Četvorice, teladi, trbušni mišići i glutine igraju bitne uloge. Stražnjica je glavni igrač i smatra se jednim od najjačih mišićnih skupina u tijelu sastavljenom od tri striations: gluteus maximus, gluteus minimus i gluteus medius. Nažalost, zbog naše pouzdanosti na ljudskom prijevozu, šetnja je znatno smanjena za većinu ljudi. S druge strane, mast je pronašla svoj put u prva mjesta za pohranu, uključujući noge, trbušne mišiće, a osobito stražnjicu. Trening ne mora biti oslabiti iskustvo i prakticiranje jednostavnih koraka, kao što je hodanje trideset minuta dnevno, stvarno može napraviti razliku.

Dijeta

Idite na ugljikohidrate, šećer i alkohol. Napravite jednostavne prilagodbe koje će raditi ruku pod ruku s vašim pješačkim vježbanjem, tako da se zastrašujuća pohrana masti opekline dok hodate. I budite sigurni i pijte puno vode, tako da vaše tijelo može isprati sve one toksine koje će se miješati.

Jednostavno istezanje

Većina ljudi ne uzima dovoljno vremena da dobije krv svoje mišiće prije vježbanja, čak i ako samo hoda. To nije raketna znanost, samo činite ono što se osjeća dobro za pet ili deset minuta prije nego što krenete. Pokušajte dodirivati ​​prste (bez brige ovdje, ne morate to učiniti sve na putu, samo dok ne osjetite neznatno opekline). Uhvatite gležanj i povucite peta na stražnjicu. Swing ruku oko i okrugli. Učinite nekoliko skakačica i to je to. Jednostavan, lagan, spreman za izlazak.

Odaberite odgovarajuću rutu

Dobro promišljeni put može biti odlučujući čimbenik između uživanja u tjelovježbi ili ga mrzi toliko da odustanete sljedeći dan. Uživate li u osami staze parkova ili brzoj energiji prometne ulice? Ponekad je najbolje mapirati nekoliko ruta za stvaranje raznih prizora. Međutim, ako možete, provjerite ima li nekih brežuljaka ili koraka tijekom šetnice, jer je uzbrdo hodanje neophodno u jačanju glutea.

Odjeća i Aspire

Pokušajte se ne suziti uskim odjećom ili neprobojnim materijalima. Izaberite labave pamučne cipele, dobre tenisice i možda neku glazbu ili čak audio knjigu u slušalicama kako biste nastavili.

Pace i nagib

Započnite s lijepim brzim promatranjem promatranja disanja (kroz kroz nos i kroz usta najbolje je) i vaš oblik. Držite leđa ravno, bradom gore i ruke savijene za pumpanje. Kao što je već spomenuto, pješačka uspinjača učinit će čudesa za vašu stražnjicu. Kada dođete do brda ili stepenica, nagnuti se u nju. Savijte koljena i koristite glute. Zamislite ogromnu moć mišića na leđima i pustite ih da rade svoj posao. Budite sigurni i pazite da koljena nisu previše napeta. Više uzbrdo izbora imate na svom putu, brže vaš povratak će postati tonirana i oblikovana.

Gledaj video: Part 1 - Sense and Sensibility Audiobook by Jane Austen (Chs 01-14) (Travanj 2020).