Najbolji proizvodi za kosu sjaj i sjaj

Mogli bismo svi koristiti malo svjetlucanje u našem oku i svjetlucanje sjaja u našoj kosi. Proizvodi za kosu koji daju malo dodatnog sjaja mogu pomoći u kontroli kovrčavosti i lepršanja, daju dimenziji istaknutih boja i čine boju bogatijom i sjajnijom.

Osvjetljenje sjajnih proizvoda odbijaju svjetlost dajući kosu poboljšanu sjaj i zdraviji izgled. Ovi proizvodi sjaja vrh našeg popisa i moraju se hvaliti za svjetliju kosu.

CHI Pliable poljski

CHI's Pliable Polish je jedan od mojih vrhunskih proizvoda koji morate imati za gotovo svaku vrstu kose. Ova lagana pasta može napraviti čak i najdublji letjelica nestati, definirati valove, osvijetliti boju, dodati dimenziju, te je odličan styling proizvod za kratke, elegantne stilove. Preplanulost u tijestu daje trenutak sjaj i maksimalnu kontrolu bez da bude teška, ljepljiva ili krut.

OGX Biotin i kolagen bez teških ulja za iscjeljenje

OGX je sveopće privukao pozornost kao vrhunsku liniju proizvoda za kosu koja donosi svoje obećanja. Miris je lijep, sjaji nenadmašiv, a mekoću koju daje kosi je na drugom mjestu.

Liječenje uljem marokanoila

Ovaj višestruko nagrađivani proizvod za kosu i dobitnik Reader's Choice-a za najbolji proizvod za glatkoću, je izbor stilista za oživljavanje, jačanje i kondicioniranje kose uz smanjenje frizzma, suha vremena i vamping na sjaju. Kosa je ostavljena mekom, s sjajnom živom bojom, te s povećanom upravljivosti.

Kenra Platinum Silkening Mist

Ovaj lagani sjajni sjaj ne samo da daje vašu kosu vrhunsku sjaj i neusporedivu blistav izgled, već i maksimalnu toplinsku zaštitu, dok pomaže u popravljanju dvostrukih krajeva i uklanjanju kovrča. Koristite ga prije nego što ravan željezo napuniti sjaj u svakoj bravici i završiti svoj izgled s brzim raspršivanjem ovog raskošnog spreja za cjelodnevni, frizz-free, maksimalni sjaj.

Bedhead Masterpiece Hairspray tvrtke TIGI

Ovo je moja omiljena omiljena frizura za kosu / sjaj. Ozbiljno držanje, volumen, tijelo i kontrola udovoljavaju masivnim sjajem u ovom jedinstvenom styling proizvodu koji miriše ukusnim. Ako je sjaj i držanje važni za vaš stil, ovaj proizvod neće razočarati.

Gledaj video: Najdraži proizvodi i preparati za kosu :) (Travanj 2020).