Gdje biste trebali staviti tetovažu?

Bilo da odlučite o svojoj prvoj ili svojoj petoj tetovaži, možda se i dalje razmišlja o njegovom položaju. Imate mnogo stvari koje treba razmotriti prije dobivanja tetovaža, a jasno razumijevanje gdje će vaš dizajn izgledati najbolje donijet će tu odluku sve lakše. Određena mjesta na tijelu također su bolnija od tetovaža, što može biti briga za vas. Pogledajte sljedeće prijedloge za izradu trajne oznake pozitivnim.

Zašto se plasman tiče

Pravo mjesto može učiniti vaš tetovaža izgleda svoje apsolutno najbolje, a također povećava vašu tjelesnu građu na najatraktivniji način. Na primjer, tetovaža s zakrivljenost i kretanje kao što je velika koi riba mogla bi izgledati najprikladnija na velikoj istaknutoj površini vašeg tijela, poput nogu, ruku ili bedara, dok će manja tetovaža biti izgubljena na takvom velikom području , Ljestvica vašeg dizajna trebala bi biti prva razmatranja prilikom postavljanja vaše tetovaže.

Vidljivost

Zatim, razmislite o vidljivosti vaše tetovaže. Budući da je trajno, stvarno trebate razmišljati o tome. Ako želite dizajn koji možete sakriti, možda bi bokovi, donji dio leđa, gornji dio bedara ili stražnji dio vrata (ako imate dugu kosu) dobar izbor.

Ako vidljivost nema nikakve zabrinutosti i zaista želite pokazati svoje tijelo, odaberite ruke, zapešća, gornji prsima ili čak ruke ili lice. Prije nego što se obvezujete na vrlo vidljivu tetovažu, razmislite kako to može utjecati na vaše izglede za zapošljavanje; vidljive tetovaže i dalje su namrštene na mnogim radnim mjestima.

Konačno, koliko je vidljivo želite li tetoviranje biti za sebe? Nećete vidjeti takav prekrasan dizajn na leđima često, osim ako se ne okrećete i pogledate u zrcalo. Pitajte se ako dobivate ovu tetovažu za vlastito uživanje ili se izrazite drugima. Ako želite vidjeti tetovažu i uživati ​​u njemu svakodnevno, smjestite ga tamo gdje možete učiniti upravo to.

Jednostavnost procesa

Razmislite o tome kako vaš položaj tetovaža može utjecati na vašu sposobnost tetoviranja umjetnika da ga vjerno prikazuje. Ako odaberete točku koja zahtijeva razrađene konture za njega, to može utjecati na kvalitetu tetovaža. To bi moglo vrlo dobro utjecati na vašu udobnost, kao i, posebno ako je to razrađena tetovaža koja će potrajati neko vrijeme za dovršetak.

Slijedeća ili desna strana gore?

Mnogi tattooists čvrsto vjeruju da ispravna tetovaža plasman smjestiti ne vas, ali oni oko vas koji će vidjeti tetovažu. Ako želite postaviti dizajn tako da je njegova orijentacija točna iz vaše točke gledišta, ali ne i od drugih, možda ćete se naći u žestokoj raspravi s vašim izvođačem. Konačno, odluka je tvoja sama. Ako ste sigurni da želite da tetovaža bude vidljiva u vašoj naklonosti, možda ćete morati pronaći tattoo umjetnika koji poštuje vaš zahtjev bez obzira na društvenu normu. Također ćete se morati nositi s ljudima koji okreću glavu bočno kad god žele uhvatiti pogled vašeg dizajna. Ipak, zapamtite: To je vaše tijelo, hoće li tetoviranje naopako, bočno, unatrag ili desno,

Veličina

Je li veličina stvarno važna? Kada je u pitanju fine detalje, da, to se događa.

Ako se odlučite za složeni komad, vaša tetovaža će morati biti dovoljno velika da odgovara finim crtama i detaljima koje zahtijeva.

Pisanje tetovaža je dobar primjer detalja koji treba malo prostora. Skripta ili stih tetovaža, bez obzira na malu ideju, morat će se prilagoditi tako da je čitljiv nakon što je tetoviran. Za mali dizajn, manje detalja daje bolji rezultat. Vaš će vam umjetnik pomoći u određivanju najbolje veličine vaše tetovaže bez žrtvovanja cjelokupne vizije za komad.

Male tetovaže nude najveću fleksibilnost u plasmanu. Malo se može otići na malo mjesto, zbog iznenađenja. Neočekivane lokacije za tetoviranje koje trebate uzeti u obzir uključuju vanjski rub ili tragus uha, iza gležnja, unutar usne, jezika, oko prsta ili na zatiljku vašeg vrata.

Razmislite o tome

Dio zabave u dobivanju tetovaža je proces odabira tetovaža i određivanje svih ostalih aspekata vašeg komada, kao što su boja i položaj. Radite sa svojim umjetnikom od početka do kraja, i budite otvoreni njezinim savjetima. Ne samo da ćete osigurati da ste sretni, već ćete imati i dobro osmišljenu tetovažu koju možete nositi s ponosom. To je daleko bolje od živeći sa žaljenjem koje proizlaze iz impulzivne odluke tijela-umjetnosti.

Gledaj video: Isti san. Dobre lijekove, loši dečki. Epizoda 2 Sezona 1 (Travanj 2020).