Kineski Fortune-Tellers Izaberite Lucky Wedding Days

Odabir savršenog datuma vjenčanja jedan je od najsloženijih i vremenski osjetljivih zadataka na svadbenom popisu obveza. Od dostupnosti lokacije do posebnih prilika do željene sezone, mnogi čimbenici igraju ulogu u odluci da se vaš izvorni izbor 365 brzo smanji. Snagging vaš željeni datum vjenčanja vikend je još teže.

Kineski parovi konzultiraju se s blagajničkim imenima kako bi im pomogli da odaberu najsretniji datum vjenčanja.

5.000-godišnja tradicija toliko je ukorijenjena u kulturi da parovi mogu ubrzati ili odgoditi planove vjenčanja kako bi izbjegli nesretan dan.

Divining Lucky Days Kroz Tung Shing

Kineski Tung Shing bavi se najboljim angažmanom i datumom vjenčanja kako bi se osigurala cjeloživotna sreća, sklad i prosperitet parove. Stručnjaci u suan ming (priča o bogatstvu) potražite vodič za sretne znakove i sreće koje se temelje na astronomskim aktivnostima, kao što su faze mjeseca i morske mijene. Oni također proučavaju imena mladenke i mladoženja, kao i godinu, mjesec, dan i sat njihovih rođendana, što se naziva Četiri stupa sudbine.

Aktivnosti i upute navedene u ovom drevnom Almanacu poljoprivrednika označavaju najsretniji datum i dvosatno razdoblje. Majstor bogatstva također čita parove lica i dlanove kako bi odabrali a huang li (datum vjenčanja). Najčešće se odabire mjesec i datum s parnim brojem.

Vodič također otkriva najsretnije vrijeme za instalaciju svadbenog kreveta, aktivnosti koje izvodi sretna žena čiji je suprug, djeca i unuci živi.

Izbjegavanje nesretnih dana

Almanac sveznajući otkriva i dane kako bi se izbjegle. Godina 2010. Tigar, koja nije sadržavala prvi dan proljeća, bila je nesretna vremena za vjenčanja.

Četvrti broj simbolizira smrt, pa se obično odbacuje kao datum vjenčanja. Sedam može biti sretan ili nesretan broj. Međutim, kineski parovi obično izbjegavaju cijeli mjesec srpnja kada duhovi napuštaju podzemlje kako bi posjetili živote tijekom Ghost festivala.

Nasuprot tome, 08.08.08. Bilo je vrlo traženo vjenčanje. Broj osam, koji predstavlja bogatstvo i beskonačnost, najsretniji je broj u Kini. Svaki datum koji sadrži devet, što označava dugovječnost i vječnost, također je popularan. Brojevi dva, tri, pet i šest nositi pozitivne asocijacije kao dobro.

Određeni parovi mogu promijeniti sudbinu nekog broja, kao što je 28, koja simbolizira dvostruki prosperitet, a 24, što predstavlja pridruživanje dvije osobe i novi početci.

Odabir datuma vjenčanja

Budući da se Tung Shing oslanja na mjesečev kalendar, parovi zapravo moraju čekati da biraju datum dok se ažurirana verzija ne ispisuje krajem godine. Mnogi kineski mjesta za vjenčanje zahtijevaju jednokratnu predbilježbu, stoga je najbolje odabrati datum čim se vodič otpusti. Značajke obično naplaćuju veće naknade za popularne povoljne datume.

Dobra vijest je da je 2015. godine godine ovce, slučajna godina za vezanje čvora.

Mjesečeva se godina proteže od 19. veljače 2015. do 7. veljače 2016., a osmi je znak kineskog zodijaka. Ovce, zajedno s njezinim kolegom Ramom, donosi sklad i romantiku, potiče istraživanje i rast i ulaze u prosperitet i plodnost.

Dodatna sredstva

Laura Lau i Theodora Lau, stručnjaci za simbologiju kineskog horoskopa, pružaju izvrstan vodič za planiranje kineskog vjenčanja u Vjenčanje Feng Shui: kineski horoskopski vodič za planiranje vašeg vjenčanja.​

Gledaj video: Što misliš za tvoju maramu? Yassmin Abdel-Magied (Travanj 2020).