Je li Zoosk najbolji dating site: Naš pregled

S jednom od najvećih baza za članstvo za dating web stranice, Zoosk je moćnica koja nudi malo pahuljica i puno ljudi za izabrati iz. Je li to web mjesto za pronalaženje partnera? Potražite moju iskrenu recenziju.

"Zadržan snažnim riječima usta, Zoosk je zabilježio desetke milijuna korisnika (zooloških vrtova) iz više od 80 zemalja i dostupan je na više od 25 jezika."

Osnove iza zooskova

Zoosk je jedna od rijetkih web stranica za upoznavanje koja se prkosi svakoj vrsti usporedbe. Sve ovdje nudi jedinstvenu kosu, oblik i klimu kako bi se navikli. Samo bih ga preporučila za ljude koji žele nešto više casual zbog opće perspektive i fokus. Jednostavnije rečeno, Zoosk ne dopušta korisnicima da ispune svoje profile, osim ako to ne žele. Njihov sustav "bihevioralnog partnerstva" uzima korisničke obrasce na cijelom web mjestu kako bi odredio tko će biti najprikladniji za romantično i / ili seksualno.

Kako djeluje Zoosk

Možete doći na web mjesto putem aplikacije mobitela, Facebooka ili njihove web stranice, ali sve opcije nude brzu, jednostavnu i besplatnu prijavu za pojedinačne osobe diljem svijeta. Čim popunite obrazac (to je trebalo 15 sekundi da biste ga ispunili), skočni prozor pozdravlja vas i pita želite li preuzeti vlasnički chat program, gdje možete razgovarati s "Zooskers" oko svijeta.

Ako kažete ne, od vas će se tražiti da malo izbrisate svoj profil - većina članova (u mom iskustvu) nemaju ništa drugo osim njihove dobi, opće lokacije, imena profila i slike - a zatim ćete biti prikazani tuđe profil u blizini. Klikom možete promijeniti ono što "tražite", ali budite svjesni da će se web lokacija vratiti na ono što ste smatrali prikladnim za vas svaki put kad se prijavite.

Dakle, za mene je to bio radijus od 80 kilometara i muškarci pet godina mlađi od mene i deset godina stariji od mene. Ako biste radije vidjeli veći popis osoba nego jedan profil istodobno, kliknite gumb koji izgleda kao šahovska ploča, a vaš će se vlasnički pregled odmah promijeniti.

Zoosk nema puno više, i to je vjerojatno zašto je tako popularno. Ne morate ispuniti pojedinosti o profilu osim osnovnih osnova, i stvarno, vaša slika je ono što ovdje ovdje vrijedi. Nakon prijave dobivate dnevni "uzajamni podudaranje" u vašoj e-pošti, pokazujući vam profil nekog drugog i dopuštajući vam da potvrdite da ili ne da biste bili zainteresirani. Ako kažete da, a to je međusobno, dobit ćete bilješku (ali nećete znati tko je to točno dok ne plaćate), a ako nije, nećete čuti ništa. Nakon što odgovorite da ili ne, možete dobiti pitanje vezano za upoznavanje kako biste dodatno odredili što želite. Za mene, to je bilo "bi li datum netko četiri godine mlađi od tebe?"

Pristup web mjestu proizlazi kroz dva sredstva: kovanice, koje možete platiti ili zaraditi prijavom i obavljanjem raznih stvari ili pretplatnicima. Uskoro ću razgovarati o članarinama, pa se sada usredotočimo na novčiće. Zlatne kovanice nude nekoliko načina za povećavanje profila kako biste privukli više pozornosti, kao što je "Potaknuti", gdje se vaš profil pomiče na vrh rezultata pretraživanja, kupnju virtualnih darova za slanje ostalim članovima ili saznanje ako i kada netko je pročitao vaš profil ili e-poštu.

"Zanovijetanje" Zoosk na Facebooku ili instalacija aplikacije mobitela dobivate novčiće, kao i dnevne tombole za prijavu i popunjavanje partnerskih ponuda kao što su članstvo u NetFlixu. Ili možete kupiti kovanice putem PayPala, bankovnog prijenosa ili mobilnog telefona s početkom u iznosu od $ 5 za 50 kovanica.

Jedinstvene značajke

Pored gore navedenih značajki, Zoosk se također povezuje s Facebookom i nekoliko programa e-pošte, radeći slično web-lokaciji društvenog umrežavanja "pronalaženjem" vaših prijatelja. Nakon što ste prijatelji s prijateljima, možete zatim razgovarati s njima pomoću vlastitog programa koji morate preuzeti na računalo ili mobilni telefon. Obratite se bilo kome drugome osim u slučaju namigne troškove, ali možete odgovoriti pomoću padajućeg popisa opcija ako želite pokazati zanimanje izvan samo "uskoče".

Članarine

Jednodnevno članstvo košta 29,95 USD, a izravno sa stranice za plaćanje: "Ako ne otkažete pretplatu prije kraja razdoblja, ona će se automatski obnoviti". Tromjesečna pretplata košta 19,98 USD mjesečno, naplaćeno u jednom paušalnom iznosu od 59,95 USD.

Šestomjesečno članstvo košta 12,49 USD mjesečno, naplaćeno odjednom za 74,95 dolara. Plaćanje se prihvaća kreditnom karticom, provjerom prijenosa novca ili PayPal-om.

Da biste otkazali pretplatu, morate se prijaviti u Zoosk, idite na karticu "Postavke", a zatim "Pretplata". Procijenjeni iznosi se ne vraćaju, a sve to ukida buduća automatska naplata.

Donja linija

Zoosk je vrsta dating site koji se ne shvaća ozbiljno. Većina profila s kojima sam se susreo spominje neku vrstu interakcije za casual dating. Nije da je zlonamjeran ili se predstavlja kao odrasla dating stranica ... više da postoji malo ozbiljnih ili bračnih događaja - što je fantastično za one koji žele nešto malo više casual i hrpa manje ozbiljna. Nakon što sam to rekao, još nisam komunicirala s nekim od Zooskova nakon što sam već nekoliko godina hodao i nije im se sviđalo da se njihova značajka pretraživanja automatski vraća na automatsku zadanu postavku. Isto tako, primio sam mnoge pritužbe e-poštom o Zooskovim značajkama za naplatu - pa pazite na automatsku naplatu (više informacija potražite u ovom članku o web-lokaciji Fine Dating). Daleko od moje najdraže, još uvijek vrijedi provjeriti je li nakon nešto više casual i ne smeta trošiti novac za potencijalno povezivanje s vrlo velikim članstvom.

Posjetite Zoosk sada

Gledaj video: meetme hack android - meetme besplatno dating site (Travanj 2020).