Što je recept za uklanjanje šećera?

Napravite šaržu šećera

Getty Images / izvor slike / digitalni vid

Sugaring uklanjanje dlaka je vrlo sličan waxing jer uklanja kosu od korijena kada je učinjeno ispravno. No, uz to što je prirodno, obično nije tako bolno jer se ne drži kože.

Kada završite sa receptom, moći ćete koristiti svoj proizvod na dva različita načina, bilo kao tijesto ili gel za uklanjanje dlake lica ili tijela.

Pasta je trickier od dva, ali uklanja kosu kao kratka kao 1/16 inča, a vi koristite svoje ruke ili prste da ga ukloniti. Gel je lakše od paste, ali dlaka mora biti dugačka oko 1/4 inča, a također ćete trebati trake.

Dobiti sastojke

Fotografija © Naomi Torres

Za recept za šećer trebat će vam:

  • 2 šalice bijele šećerne trske
  • 1/4 šalice soka limuna
  • 1/4 šalice vode

Sok od dva limuna čini oko 1/4 šalice. Procijedite da biste dobili osloboditi od bilo pulpa ili sjemena. Također možete koristiti koncentrat soka od limuna.

Pomiješajte sastojke

Fotografija © Naomi Torres

Pomiješajte sastojke u teškom loncu preko srednje visoke topline. Umiješajte smjesu često tako da se ne zagrijava na dnu.

Korištenje teškog lončanice je izuzetno važno. Ako je lonac tanki, može izbaciti cijelu temperaturu i pregrijati šećer, što će previše kuhati ili izgorjeti. Brzo kuhanje nije dobro, jer ovaj recept treba ovaj put da se pirjati.

Neka kuhati

Fotografija © Naomi Torres

Nakon što je smjesa došla kuhati, grijati topline na nisko-medij i pirjati za 25 minuta. Duljina vremena potrebna je kako bi konačni proizvod bio upravo u pravu. Ako se ne kuha dovoljno dugo, krajnji proizvod će biti previše ljepljiv za rad.

Ako imate samo tanki lonac za kuhanje, niska i srednja toplina može biti previsoka za temperaturu za pečenje. Držite temperaturu tako nisko koliko vam je potrebno kako bi se samo pirjala, tako da se prebrzo ne pretvori u tamu.

Mješavina promatranja

Fotografija © Naomi Torres

Vidjet ćete da se mješavina smanjuje dok vrijeme prolazi dok kuha. Ali to još nije baš prava boja; još treba kuhati malo duže.

Ukloni iz topline

Fotografija © Naomi Torres

Nakon 25 minuta pušenja, proizvod za uklanjanje dlaka od šećera trebao bi biti tamno jantarna boja. Uklonite je iz vrućine i pustite da se ohladi oko 10 minuta prije stavljanja u hermetičan spremnik kako bi proizvod bio previše ljepljiv i postaje teško raditi. Budite oprezni, to će biti vruće.

Pripremite se za uklanjanje dlačica

Fotografija © Naomi Torres

Slika na lijevoj strani je kako treba izgledati krajnji proizvod. Šećer s desne strane nije kuhao dovoljno dugo, a završio je previše ljepljivim i nije dovoljno savitljiv za uklanjanje uklanjanja kućnih dlaka. Vidjet ćete da postoji velika razlika u boji.

Nakon što se proizvod ohladi, spremni ste za uklanjanje dlačica. Koristite tijesto na sobnoj temperaturi ili kao šećerni gel zagrijavanjem u mikrovalnoj i uklanjanju dlake u procesu koji je sličan waxingu - to je lakša jedna od dvije tehnike.

Procijenite rezultat

Ako se mješavina pretvori previše, stavite jednu žlicu vode u smjesu i mikrovalovi dok ne dobijete vruće - to može potrajati nekoliko minuta.

Izvadite iz mikrovalne pećnice i promiješajte. Pustite da se ohladi malo da se koristi kao šećerni gel ili posve hladno da se koristi kao šećerna tijesto.

 

Gledaj video: RECEPT KOJI 100% USPEŠNO REGULIŠE VISOK NIVO ŠEĆERA U SKIDA SA INSULINA !!! (Travanj 2020).