Koja je moja ciljana brzina otkucaja srca?

Koji je vaš ciljani otkucaji srca? Ako ste prethodno čuli ovo pitanje i zbunjeni su kako dobiti odgovor, ovdje je jednostavno rješenje.
Prvo, oduzmite dob od 220 godina da biste dobili maksimalnu brzinu otkucaja srca. Zatim umnožite taj broj za .5, a zatim za .75. Dva dobivena brojeva su niska i visoka stopa vašeg ciljanog srčanog ritma.
Evo primjera. Recimo da netko ima 45 godina. 220 minus 45 jednak 175. To je njihova maksimalna brzina otkucaja srca. 175 x .5 = 88 i 175 x .75 = 131. Dakle, 45-godišnjak ima ciljnu brzinu otkucaja srca između 88 i 131.
Dakle, kako biste maksimalno iskoristili svoje vježbanje, željeli biste zadržati ova dva broja na umu. Postoji jednostavan način za praćenje brzine otkucaja srca kupnjom monitora otkucaja srca iz jedne od vaših lokalnih trgovina sportskih roba. Kada kupujete iz lokalne trgovine, oni mogu odgovoriti na sva pitanja koja vam mogu imati i da ćete iskoristiti prednosti. Ako ste trenutačno član teretane, pitajte one stručnjake oko vas i rado će vam pomoći.
Ako se odlučite preskočiti high tech, možete uzeti svoj puls unosom dva prsta na zglob i brojiti otkucaje za jednu minutu ili karotidnu arteriju u vratu (nemojte pritiskati tako teško) za isti duljina vremena. Ako ste iznad vašeg velikog broja, usporite, ali ako ste ispod donjeg broja, morate ga podići.
Evo još jedno pitanje za vas: Može li se ući u zonu opekline masnoće? Prema Prevenciji još 2004. godine, ovo je mit! Započelo je s znanstvenicima koji su izvijestili da je tijekom aerobnih vježbi s visokim intenzitetom tijelo gorjelo uglavnom pohranjene ugljikohidrate za gorivo, za razliku od spaljivanja pohranjene masnoće.
Objasnimo, morate razviti drugačiji set uma. Potrebne su vježbe s visokim i niskim intenzitetom za ukupni gubitak težine. Na vaše dane nakon teške vježbe, tijelo će vam trebati vremena za nadoknadu i popravak iz te vježbe pa idite s vježbom, ali nižim intenzitetom i duže vrijeme. Vaše tijelo će ispiriti mliječnu kiselinu nakupiti (to je razlog zašto vaše mišiće dobiti bolan), ali u isto vrijeme, te će žeti prednosti spaljivanja kalorija koje su potrebne kako bi se izgubiti težinu.
Dno crta, izađi tamo i pomakni to tijelo 30 minuta ili više, 6 dana u tjednu. Za najviše jedan do dva kilograma mršavljenja svaki tjedan, jednostavno izrezati 500 kalorija dnevno i vježba.
Znam da zvuči jednostavno, ali to je! Sretno i čuvajte nas ovdje na FitDayu o vašem napretku. Možeš ti to!

Гледай видеото: Д-р Иво Петров: Кои са най-големите убийци на здравото сърце през 21 век? (Veljača 2020).