Celebrity Skincare Secrets da izgleda mlađe

Svatko želi izgledati mlađe i vratiti plastičnu kožu svoje mladosti. Čini se da su slavne osobe ovladale tajnama.

Čuvanje kože u prekrasnim uvjetima nevjerojatno je dugotrajno i skupo radno mjesto za tipičnu slavnu osobu. Ali evo nekoliko tajni koje poznate osobe koriste za mlađu njegu kože.

Tajna # 1: Injekcijski punila

Za liječenje onih dubokih linija osmijeha, bora oko čela i stopala vrana, poznate osobe okreću se punilima hijaluronske kiseline kao što su Restylane, Juvederm ili Juvederm Ultra Plus (za dublje linije).

Postupci moraju biti obavljeni od strane stručnjaka, a trošak je $ 600 - $ 1.000 igla. Rezultati mogu trajati do šest mjeseci.

Tajna # 2: Botox je hotter nego ikad

Botox zasigurno nije tajna, ali prema dermatologu Tini Alster iz Washingtona, D.C., u Harper's Bazaaru, "Botox ostaje zlatni standard za liječenje linija i bora."

Botox djeluje paraliziranjem mišića ispod bora. Ako se koristi previše, korištenje Botoxa može biti očigledno, ali ako se pažljivo koristi, može proizvesti odlične rezultate. Botox košta oko 300 do 500 dolara po tretiranom području. Rezultati posljednjih tri do šest mjeseci.

Pročitajte više o Botoxu uključujući i moje iskustvo s njom u "5 nevjerojatnih primjena za Botox".

Tajna # 3: idu pod laserom

Kako starimo, naša proizvodnja kolagena usporava znatno usporavajući lica koja izgledaju razrjeđivanija i isušenija (na plus strani, kolagen iscrpljenost pokazuje veliku strukturu kostiju). Povećanje proizvodnje kolagena je veliko poslovanje u Hollywoodu, a sve više i više celebs se okreću laserskoj koži kako bi potaknuli njihovu proizvodnju.

Laseri prodiru duboko u kožu radi liječenja oštećene kože. Laser stvara mikroskopske suze duboko u koži koja aktivira tijelo da prirodno proizvodi više kolagena u procesu popravka.

Rezultati su impresivni.

"Ovo je moja najozbiljnija tajna kože, a to je skupo - obično oko 1000 dolara po tretmanu, a većina ljudi bi imala koristi od nekoliko sesija godišnje", kaže More Magazine, glavna urednica Lesley Jane Seymour u članku o njoj 4 najbolja tajna ljepote.

"No, bez šale, ovaj laser izvodi čuda, smeđe mrlje i fine linije nestaju."

Trošak iznosi oko 1000 dolara. Kao i većina laserskih terapija, trebat će vam tri do pet sesija razmještenih oko mjesec dana.

Tajna # 4: Dobivaju kemijske peels

Osim redovitih tretmana i laserskih postupaka, poznate osobe podvrgavaju se redovitim kemijskim pilingom.

Jeste li ikada primijetili kako izgleda vaš temelj kad se primjenjuje na ljuskavom, suhu kožu? Izgledaš stariji i češći. Zvijezde su u roku od sat vremena prekinule svoja lica s profesionalnim kemijskim oguljenjem. Kemijski peels djeluju uklanjanjem oštećenih gornjih slojeva kože.

Blaga kemijska hermetička glikolna kiselina će vas vratiti u iznosu od 150 do 300 dolara, ali u istom mjesecu možete dobiti slične rezultate s peelsima koji se ne smiju naljutiti.

Tajna # 5: Stručni šminka umjetnici rade svoj šminka za velike događaje

"Rečeno je da nijedna zvijezda nije junakinja njenom kozmetičaru." - Richard Corliss, američki pisac.

Slavne osobe oslanjaju se na makeup umjetnike kako bi ih izgledale poput božice. Možete dobiti iste rezultate dobivanjem lica na šalteru na Sephori ili MAC-u.

Obično je pravilna etiketa kupiti nekoliko proizvoda kada dobijete šminku napravljenu na šalteru ljepote, ali uz naknadu, možete napraviti vašu makeup profesionalno.

Ako nema nikakve naplate, barem dobro.

Tajna # 6: Ostaju izvan Sunca

Nicole Kidman slavno izbjegava sunce da održi svoj porculanski ten. Ona ostaje bez ikakvih troškova. Zapravo, mnoge poznate osobe jednostavno izbjegavaju to sunce noseći šešire i slathering na sunscreen. Znaju da je sunce broj jedan od prerano starenja kože.

U svakodnevnom naviku nosite krema za sunčanje, bez obzira na vremenske uvjete. Pročitajte naš popis 11 kreme za sunčanje za svaki proračun.

Tajna # 7: Oni su sve o Retinolima

Da bi se dobre linije postale bore, glumice u svojim dvadesetima okreću se kremama retinoida.

Prirodni retinoidi kao što su Renova, Tazorac i Retin-A su popularni, ali ako vam se sviđaju prekomjerno, razmotrite Neutrogena Rapid Bend Repair, koja sadrži retinol.

Tajna # 9: Njihove nedostatke su uklonjene

Nemojte se opirati nad slikama u časopisima.

Modeli i slavne osobe su zloglasno zračene. Njihove bore, fine linije i izbiti eliminiraju urednik. Nitko ne može odgovarati koži sjajnog modela časopisa - ni modela!

Gledaj video: Ekskluzivan! Andrew Barton - Secret face lift - 10 godina mlađi (Ožujak 2020).