5 Uzbudljivi brandovi Activewear koje još niste upoznati

Ako ste ozbiljni u dobivanju stresa, već biste znali da je vaša odjeća nevjerojatno važna. I dok postoje neki brandovi koji većinu ljudi poznaju velikih imena kao što su Lululemon, Puma, Reebok i Adidas, postoje i drugi, manje poznati brandovi koji će vas ponovo oduševiti oko vježbanja odjeće.

Potkrovlje nije brand koji je ograničen samo na aktiviranje i ima širok raspon odjeće, od haljina do kaputa. Međutim, njihovi aktivi, koji uključuju jogere i tenkove, jednostavni su, ali moderni i dostupni u čvrste, neutralne tonove - što je odlično ako želite miješati ili podudarati ili slojeviti svoju odjeću za trening za prijelazni izgled.

Vaara je još jedan fantastičan brand koji nudi odjeću koja je elegantna, ali jednostavna. Dizajnirani su s izradom na umu i izrađeni su pomoću visokokvalitetnih tkanina, no to su stilovi i svestranost ove marke koja je uistinu istaknuta. Ako želite sportski grudnjak i manžete, ili dječju kapu, Vaara je na jednom mjestu!

Ono što volimo Gore je da su grafike i boje su upečatljiv, i to je brand koji je za ženu (ili čovjeka) koji stvarno želi dopustiti da njezina osobnost sja kroz njezinu odjeću - a to je vjerojatno upravo ono što su mislili na osnivača i joga ljubavnika Jodhija Mearesa kad su odlučili popuniti prazninu između mode i fitnessa.

Također možete kupovati po aktivnostima, pa ako planirate raditi jogu, želite plivati ​​ili jednostavno udariti u teretanu, branje odgovarajuće odjeće je još lakše.

Australski brand, P.E. Narod osnovana je u Sydneyu od strane dviju zaposlenih pojedinaca koji su imali potrebnu odjeću koja je bila višestruka. To je marka koja se ne boji kreativnosti boja, a imaju široku paletu podebljano kaciga, a vrhovi za obrezivanje koje ćete voljeti nositi toliko mnogo toga mogu čak i inspirirati da biste saznali više. Oni također imaju jakne, čaše, spremnike i kape.

Ljubitelji joge možda već znaju o robnoj marki, Alo Yoga, i zbog dobrog razloga. Osnovan je u Los Angelesu 2007. godine, cilj Alo Yoge je stvaranje zapanjujućih odjevnih predmeta koji ne samo da su svjesni pokreta i dizajnirani su pomoću antimikrobne tehnologije koja prožima vlagu, već se također može nositi na ulici. To je brand koji već poznaju slavne osobe, a to ne iznenađuje jer odjeća ima zanimljive značajke poput izrezivanja, rascjepkanja, običnih ploča, pa čak i umetanja matirane tkanine.

Gledaj video: Our Miss Brooks: Boynton's Barbecue / Boynton's Parents / Rare Black Orchid (Travanj 2020).