Trebate dati svoj najbolji prijatelj?

Mnogi ljudi u sretnim i zdravih odnosa smatraju da je njihov partner najbolji prijatelj. Uostalom, oni uživaju provoditi vrijeme zajedno, duboko se međusobno vjeruju i imaju međusobno leđima. Dakle, ako pokušavate utvrditi je li datum vašeg najboljeg prijatelja prava odluka za vas, važno je razumjeti ključne prednosti i nedostatke kako biste utvrdili trebate li prijelaz s prijatelja u ljubavnike.

Prednost # 1. Već imate jak temelj s tom osobom

Ako razmišljate o datiranju svog najboljeg prijatelja, jedan od glavnih stručnjaka je da se već dobro poznajete. Konkretno, već ste upoznati s onim aktivnostima koje ste obojica strastveni, znate o nadama i snovima jednih drugima, a možda čak poznajete i druge obitelji. Umjesto da počnete uspostaviti odnos s nekim i ne znate mnogo o njemu ili njoj, možete početi graditi svoj romantični odnos sa svojim najboljim prijateljem na čvrstim temeljima koje ste već stvorili jedni s drugima.

Prednost # 2. Znaš o jednoj međusobnoj povijesti odnosa

Uz ove linije, još jedna velika prednost datiranja vašeg najboljeg prijatelja je da već znate o svojoj prošlosti, a on ili ona već zna o tvom. Zapravo, ne samo da vam ova vrsta uvida pomaže da vam se približite kao par, jer oboje znate što su međusobno već prošli, ali u mnogim slučajevima možete se međusobno razumjeti na dubljoj razini jer ste bili jedni druge strane za mnogo toga.

Prednost # 3. Počinjete od mjesta povjerenja

Još jedna korist od datiranja vašeg najboljeg prijatelja je da već u potpunosti vjerujete toj osobi. Budući da je povjerenje kamen temeljac uspješnog i dugotrajnog odnosa, to povjerenje koje je već ugrađeno u romantičnu vezu učinit će vam mnogo jednostavnijim da ga postanete par.

Uostalom, ako ne možete pouzdati u svog partnera, možete vjerovati u činjenicu da vaš odnos neće trajati. Dakle, ovo povjerenje koje je već uspostavljeno je glavni plus pri odabiru plus jednog.

Nedostatak # 1. Možete riskirati da izgubite svog najboljeg prijatelja

Na strani obrta, jedan od glavnih nedostataka datiranja vašeg najboljeg prijatelja je taj da možda izgubite ovu osobu ako stvari ne rade. Uostalom, nema veze s odnosima, a moguće je da vaša romantična veza završi s prekidima. Imajući to na umu, postoji opasnost da ćete izgubiti tu osobu kao partnera, kao i najboljeg prijatelja, jer nastavak snažnog prijateljstva nakon završetka odnosa nije uvijek opcija.

Nedostatak # 2. Nemate praznu škrinju s njim ili njom

Potencijalni nedostatak datiranja vašeg najboljeg prijatelja je da vas oboje ulaze u odnos s unaprijed stvorenim pojmovima jedni o drugima, bilo dobro tako i loše. Drugim riječima, kada počnete uspostavljati vezu s nekim tko je posve novo, sve prijestupe ili pogreške koje ste u prošlosti izbrisale - a isto vrijedi i za vašeg partnera. Međutim, kada date svog najboljeg prijatelja, a ne početak svježeg, počinjete svoj odnos već poznavati jedni druge, navike, tendencije i nesavršenosti.

  

Nedostatak # 3. Više nemate tu osobu kao zajednicu koja zvuči kao veza

Ako date svog najboljeg prijatelja, važno je imati na umu da ta osoba više nije tamo za vas isključivo u svojstvu prijatelja. I dok ste se možda oslonili na tu osobu kao važnu utičnicu i glas razuma tijekom vaših prethodnih odnosa, gubite ovu važnu vrstu prisutnosti u vašem životu kada on ili ona postanu vaš partner. Uostalom, žalovanje na ponašanje vašeg partnera svom najboljem prijatelju je malo drugačije kada je vaš najbolji prijatelj vaš partner.

Koja je najbolja odluka za vas?

Kada se odlučite hoćete li datumi svog najboljeg prijatelja, dno crta je da morate učiniti ono što vam je najbolje. Ako ćete se žaliti što ne poduzimate takav korak s njim i njom i uvijek ćete se pitati što bi moglo biti, onda je u vašem najboljem interesu datirati tu osobu.

Međutim, ako znate u svom srcu da ne želite riskirati postavljanje prijateljstva na liniju, učinite sebi uslugu i odlučite ostati u zoni prijatelja.

Gledaj video: Novi Crtani film o kotačima. Novi plan za Šefa, Morate Dati Sve Zlato. Crtani Filmovi Za Djecu (Travanj 2020).