Najbolje slušalice za igru ​​s recenzija kupaca

Igračka industrija u ovom stoljeću doživljava vrhunac popularnosti. Gotovo svaka tvrtka smatra da je dužna pustiti uređaj koji se odnosi na igru ​​klase. Dakle, čak i među prijenosnim računalima dizajniranim prije svega za "mobilni rad" bilo je igara za igranje. Proizvođači nisu krivi za to, trenutna generacija igrača ne može zamisliti svoje živote bez igranja miša, tipkovnice i slušalica. Potonje će se raspravljati u trenutnom članku.

Koju vrstu slušalica za igre trebam odabrati?

Slušalice za slušanje glazbe ili slušalice? Zapravo, ove dvije vrste uređaja - ista stvar, ali slušalice, prvenstveno dizajnirane za slušanje glazbe i gledanje filmova. Slušalica je opremljena mikrofonom i dodatnim gumbima s kojima možete pregovarati u igrama, kao i izvršiti niz unaprijed programiranih radnji. Dakle, točnije je pozvati heroje našeg članka "slušalice za igru".

Tržište slušalica je prilično veliko i na njemu je predstavljeno uređaje različitih konfiguracija. No kombiniraju cijelu klasu setova igara s funkcijama i opcijama koje svaki model treba imati.

Tako dobre slušalice trebaju imati sljedeće kriterije:

 • kvalitetni zvuk s kojim možete prepoznati ne samo korake prikladnog protivnika, nego i odjek iza zida. U pravilu, u vrhunskim slušalicama postoji podrška za 5.1 ili 7.1 surround zvuk.
 • Praktičnost nošenja - u stvari, cijela klasa slušalica za igru ​​sastoji se od pune slušalice s trakom za glavu i velikim jastučićima za uši. To je na njihovoj kvaliteti i ovisit će o tome koliko možete sjediti u slušalicama bez prekida.

Dakle, odabir slušalica za igre, morate obratiti pozornost na jednostavnost uporabe i kvalitetu izlaznog zvuka. Svi drugi pribludy i čips ove ili one vrste slušalica su za amatere.

Najveći dio skupova igara dovršen je kvalitetnim mikrofonom za glasovni chat unutar igara. Ali ako ne igrate na mreži, ova opcija nije potrebna. Što se tiče dodatnih gumba i gumbi, često programeri vješaju šalice za uši velikim brojem ključeva. Međutim, oni su rijetko korisni u igrama za igrače računala s miševima s funkcionalnom jedinicom i tipkovnicama igara s dodatnim tipkama.

Kontrola zvuka na slušalicama može dobro doći u borbi,ali gotovo sva generacija novih igara ima funkciju automatskog podešavanja glasnoće, što na kraju "čini igračem zaboraviti" o ovoj opciji.

Ali vrijedi zaboraviti na bežične slušalice za igre jednom i za sve. Unatoč dominaciji bežičnih tehnologija, razvoju Bluetooth i Wi-Fi sučelja, igrači se još uvijek tretiraju odbijanjem takvih uređaja. Čitava pogreška je prisutnost slabe baterije u njima, a kao posljedica toga, pražnjenje baterije u najnepovoljnijem trenutku. A kašnjenje prijenosa podataka "zrakom" znatno je veće nego kod analognih žica.

Tipično, sve slušalice za igre su povezane s računalom pomoću USB kabela, ali broj modela koristi staru dokazanu metodu - dvostruku mini priključak od 3,5 mm - mikrofon + slušalice.

Tržište za setove igara predstavljaju razne tvrtke, među kojima postoje isključivo predstavnici igara i vodeće tvrtke koje proizvode akustiku:

1. A4Tech

Jedan od najpopularnijih brandova među igračima koji proizvode jeftine i visoko kvalitetne periferne uređaje. Pod krilnim A4Tech računalnim miševima proizvode se tipkovnice, slušalice i slušalice.I, naravno, među njima, prije svega, postoje predstavnici klase igara.

2. Sennheiser

Njemačka tvrtka osnovana 1945. Specijalizirana je za proizvodnju slušalica / slušalica i smatra se jednim od najboljih u svom segmentu. Tvrtka nije proizvođač perifernih uređaja za igre, ali brojne uređaje mogu se koristiti za igre.

3. Razer

Isključivo brand igra, koja proizvodi ne samo slušalice s tipkovnicama, već i bilježnice ove klase. Uređaji "raiserovskogo" proizvodnje su popularni među cybersportsmen, ali s obzirom na visoke cijene nije se držite običnog običnog igrač.

4. HyperX

Podružnica Kingston Technology, koja proizvodi osim čvrstih država i perifernih uređaja igara, među kojima i dostojni predstavnici po niskoj cijeni.

5. Logitech

Kao i A4Tech, proizvodi uređaje raznih klasa i razina proračuna. U portfelju proizvođača nalaze se skuplje slušalice i ultra-proračunske slušalice.

Ali, unatoč kvaliteti i funkcionalnosti tih ili drugih skupova, korisnik prije svega odbija od "debljine novčanika". Koliko ste spremni dati za slušalice klase igre? Prema definiciji, kvalitetna slušalica za igru ​​ne može biti jeftina. No svatko može dodirnuti klasu igranih uređaja.Odabrali smo vam 8 skupova igara na četiri razine proračuna:

Najbolje igraće glave na ultrabudgetarnoj razini

A4Tech HS-60

A4Tech HS-60 - jedna od najboljih slušalica u početnom segmentu cijena. Zapravo, ovo je jedan od najjeftinijih i najkvalitetnijih setova na ruskom tržištu. Po niskoj cijeni, korisnik prima slušalice pune veličine s mikrofonom s dobrom osjetljivošću od 97 dB. Uzglavlja ima metalne tračnice, u kojoj su skrivene žice, tako da se slušalica može se prilagoditi lako i otporan na habanje. Među dodatnim značajkama koje su dostupne na upravljačkoj volumena instalacija, kao i „vješalica” za monitor zajedno s slušalicama.

Naravno, kvaliteta zvuka u ovom modelu ne može natjecati s onima od najboljih gaming slušalice, ali to je dovoljno za igranje bitaka. Povezivanje s računalom obavlja se pomoću dva mini utikača 3,5 milimetara. Za brojne igrače koji vole igrati na prijenosnom računalu s jednim hibridnim uloškom, ova slušalica možda neće biti prikladna. Međutim, želja više od uređaja na takvu cijenu nije pristojna.

prednosti:

 • pristupačna cijena za ovaj razred uređaja;
 • osjetljiv mikrofon na savijenu "nogu";
 • kontrola zvuka na žici i štap za monitor;
 • čvrst dvostruki luk struktura;
 • skup ljetnih (zidnih) i zimskih (krzna) čaša za uši;
 • s dugim slušnim ušima ne umorite se.

nedostaci:

 • kvaliteta "ljetne" zasjedi s umjetnicom na amatera;
 • tihi zvuk, vrlo prikladna cijena, bez basova i visokih tonova.

Defender Warhead HN-G110

Defender Warhead HN-G110 - predstavnik ultra-proračunske klase slušalica. Sudeći po imenu, proizvođač pozicionira svoj uređaj kao uređaj za igre na sreću, ali niti izgled niti funkcionalnost ne govore o njemu. Ali to ne utječe na korištenje slušalica u igrama. Raspon reprodukcija frekvencija je prilično visoka za slušalice s takvim troškovima - 20-28000 Hz. U tom slučaju, slušalice imaju osjetljiv mikrofon i kontrolu zvuka.

Općenito, slušalice će odgovarati svim igračima zbog kliznog dizajna. Kvaliteta čašica za uši je na pristojnoj razini, međutim, izlaz zvuka prilično je konzistentan sa svojom cjenovnom kategorijom - slab, bez naglaska na basu. Poput A4Tech HS-60, spojite na računalo s dva mini-priključka.

prednosti:

 • niska cijena;
 • kontrola zvuka i mikrofon;
 • dobra zvučna izolacija;
 • kvalitetnih materijala ušnih šalica.

nedostaci:

 • Lagani i slab dizajn glave;
 • Nije pogodno za slušanje glazbe zbog nedostatka basova, tihog zvuka;
 • podešavanje mikrofona samo u vertikalnoj ravnini;
 • Niska pozicija zvučne kontrole na žici.

Najbolje proračunske slušalice za igre

A4Tech Bloody G501

A4Tech Bloody G501 - zanimljiv funkcionalni model tvrtke A4Tech s niskom cijenom za ovu klasu uređaja. Povezivanje s računalom obavlja se pomoću USB sučelja, što isključuje mogućnost korištenja slušalice na pametnom telefonu ili u uređaju. Kvalitetni zvuk postiže se ugrađenom zvučnom karticom. Kućne slušalice imaju mekom trakom za glavu i višenamjenskim mikrofonom za izvlačenje visoke osjetljivosti.

Izgled slušalice govori sam za sebe - crni i crveni agresivni dizajn, kvalitetna plastična masa i velika ušna torbica. U tom slučaju funkcionalnost je pogodna za vrhunske uređaje. Na upravljačkoj ploči nema samo kontrolu glasnoće, već i dodatne upravljačke tipke za funkcije. Poseban softver vam omogućuje podešavanje ekvalizatora i načina prikaza zvuka. Slušalice Bloody G501 podržava "virtualni" surround zvuk 7.1, iako kvaliteta nije usporediva s pravi Surround 7.1.

prednosti:

 • najbolji omjer cijene i funkcionalnosti;
 • upravljačka ploča s kontrolom glasnoće i dodatnim gumbima za prebacivanje unaprijed postavljenih postavki i isključivanje mikrofona;
 • lijep dizajn i izvedbu kvalitete;
 • Žica u pletenici;
 • udoban nošenje i mogućnost dugotrajne uporabe;
 • robustan dizajn pojaseva i sami slušalice;
 • kvalitetan zvuk s mogućnošću prilagodbe.

nedostaci:

 • na nekim računalima može doći do problema s zvukom, što znači da ćete morati instalirati dodatne upravljačke programe;
 • "umjetni 7.1".

ASUS Cerberus

ASUS Cerberus - model izravnog konkurenta A4Tech Bloody G501 u rasponu cijena. "Cerberus" opremljen je s dva mikrofona: jednom ugrađenom, podnošljivom kvalitetom koja je pogodnija za razgovore na Skypeu, a druga - vanjska, vrlo osjetljiva i pogodna za chat igara. Što se tiče kvalitete izlaznog zvuka i mogućnosti pozicioniranja, o njima nema pritužbi. U ovoj slušalici za igru ​​možete lako čuti korake trkaćeg protivnika u CS: GO ili prepoznavati zvukom propadanja kalibra u Svijetu spremnika. Kao sučelje koristi se standardni USB.

Kao i svaki drugi uređaj tvrtke Asus, ASUS Cerberus razlikuje se od visoke kvalitete izvedbe ne samo od slučaja već i od materijala ušnih šalica.Međutim, mali nedostatak je loše koncipiran sustav ventilacije šalica, zbog onoga što je ponekad potrebno skinuti i "osušiti" slušalice.

prednosti:

 • prijenosni i vrlo osjetljivi mikrofon;
 • najbolji omjer cijene i kvalitete;
 • neutralan dizajn s crvenim rubom;
 • zvučni kontroler, produžni kabel uključen;
 • žica u najlonskom omotaču;
 • kvalitetan zvuk.

nedostaci:

 • nedovoljna ventilacija šalica;
 • s velikim veličinama glave može izazvati nelagodu.

Najbolje središnje slušalice za igru

Sennheiser PC330

Sennheiser PC330 - predstavnik slušalica pune veličine s odličnim zvukom i mikrofonom. U ovom modelu možete osjetiti njemačku kvalitetu u svim detaljima, počevši od materijala čašica / žica i završavajući sa sklopom. Vanjski mikrofon ima funkciju poništavanja šuma, a slušalice su povezane s računalom s dva klasična mini priključka od 3,5 mm, koja omogućuje slušalicu ne samo za igre, već i za slušanje glazbe.

U stvari, Sennheiser PC330 - univerzalna slušalica, pogodna za različite scenarije korištenja. Međutim, u igrama se ona najbolje manifestira.Visoki reprodukcijski frekvencijski raspon od 14 do 22 000 Hz jasno pozicionira neprijateljske akcije, a kontrola glasnoće nije "miješana" na žici i postavljena na jednu od zdjela. Štoviše, desna zdjela ima rotacijski mehanizam u stilu "DJ slušalica", ali ova "značajka" malo se koristi u igrama i gotovo beskorisna.

prednosti:

 • odličan i čist zvuk s basovima;
 • kvalitetnih materijala i montaže;
 • Klasični dizajn s mikrofonom podesivim na visinu;
 • kontrola zvuka, staviti na slušalice;
 • dobra cijena za njemački zvuk i marku.

nedostaci:

 • krhki kabel;
 • uši brzo znoj zbog umjetne kože u ušnim jastučićima;
 • niska razina buke za ovaj razred uređaja;
 • za neke igrače, dugo nošenje uzrokuje nelagodu zbog visokog tlaka slušalica na glavi.

HyperX Cloud Core

HyperX Cloud Core - igraće slušalice, izdana od strane podjele Kingston i najviše proračuna u liniji HyperX. Slušalice su postavljene od strane tvrtke isključivo kao gamer rješenje, koje kombinira visoku kvalitetu zvuka i udobnu prilagodbu. U svim pojedinostima se može pratiti kvaliteta: imitacija kože u jastucima za uši, neodimij magneti, aluminij u dizajnu kreveta, jake plastične zdjele.

Mikrofon u modelu je kondenzator, koji zahtijeva dodatnu snagu.Budući da sve zvučne kartice nisu u stanju izdati dodatne napone na slušalicama, prije nego što kupite, provjerite ima li vaš laptop ili računalo potrebni "zvuk" za slušalice. Inače, nakon kupnje, vrlo osjetljivi mikrofon će biti beskoristan izbor.

Slušalice imaju visoku frekvenciju reprodukcije (15 - 25000 Hz) i impedanciju (60 Ohm), što ukazuje na izvrstan zvuk i veliki broj podržanih uređaja. Povezivanje s standardnim mini priključkom i klasičnim dizajnom omogućuju korištenje HyperX Cloud Core ne samo za igre, već i za slušanje glazbe na javnim mjestima.

prednosti:

 • najbolji zvuk u prosječnom rasponu cijena;
 • uključeni su vrlo osjetljivi mikrofon i produžni kabel;
 • kvaliteta montaže i materijala;
 • pleteni kabel;
 • udoban nošenje i dugotrajnost;
 • Mogućnost korištenja kao klasična slušalica za slušanje glazbe.

nedostaci:

 • odsutnost zamjenjivih čašica za uši;
 • kondenzatorski mikrofon sa svim posljedicama koje slijede;
 • zbog visoke impedancije, potreban vam je audio pojačalo ili diskretna audio kartica za "ljuljanje" i glasniji zvuk.

Najbolje slušalice za igranje na vrhu

Razer Kraken Pro

Razer Kraken Pro - slušalice s vrhunskog proizvođača perifernih uređaja za igre. Slušalice imaju dobar zvuk koji se može natjecati s zamislom "Senheiser". Dovoljno je za jasno pozicioniranje u igrama, a kvaliteta slušalica se provjerava vremenom. Ovaj model ima prepoznatljivi dizajn, kao i mnoge preporuke s poboljšanom funkcionalnošću, karakteristikama i, naravno, povećanom cijenom. Nemojte zaboraviti da je Razer u industriji igara, poput Applea - skup i visokokvalitetan.

Usput, sklop i kvaliteta materijala za "Kraken" nema pritužbi. U čašama s baršunastim ili kožnim čašicama za uši nalaze se neodimijski magneti, a veza s konzole ili računala izvodi se pomoću mini priključnica. Mikrofon je osjetljiv, softver vam omogućuje da simuliraju visokokvalitetni surround zvuk u 5.1 modu uz jasan bas i visoku glasnoću.

prednosti:

 • visokokvalitetni surround audio 5.1;
 • jednostavnost korištenja;
 • prvoklasne tjelesne materijale i čaše za uši;
 • Kabel produžetka za 2 metra u setu;
 • prisutnost neodimijskih magneta u zdjelama.

nedostaci:

 • Nisu svi igrači će se moći nositi s softverom Razer Synapse;
 • Plavi kabel bez najlonske pletenice;
 • Loša funkcionalnost po takvoj cijeni.

Logitech G633 Artemis Spectrum slušalica za igranje

Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset - vrsta "mastehvnaya" modela među cyber sportašima, ističe se prije svega izgled i rasvjeta. Ova slušalica ima dvije kontrole glasnoće, kako na zdjelici tako i na kabelu. I pored toga, slušalice imaju niz funkcijskih tipki dizajniranih ne samo za podešavanje razine zvuka, nego i za isključivanje mikrofona i LED pozadinskog osvjetljenja.

Povezivanje s igraćim uređajima moguće je uz pomoć USB sučelja i mini priključnica od 3,5 milimetra. Kvaliteta zvuka i montaža su na najvišoj razini, što je sasvim u skladu s cjenovnom kategorijom. Uređaj podržava surround zvuk 7.1, koji vam omogućuje određivanje odbjeglih neprijatelja za desetke metara, što je posebno važno kod strijelaca. Međutim, prosječni trošak uređaja može zaplašiti običnog korisnika od kupnje.

prednosti:

 • visokokvalitetni surround audio 7.1;
 • dvostruki tip veze s igraćim uređajima;
 • mogućnost korištenja konzole i PC-a;
 • spektakularni izgled;
 • funkcionalne tipke na zdjelama.

nedostaci:

 • visoka cijena;
 • slab mikrofon za ovu klasu slušalica;
 • velike čaše za uši ne odgovaraju svakom igraču.

Koju vrstu slušalica za igre trebam kupiti?

1. Ako ste zainteresirani samo za uobičajene slušalice s mikrofonom za World of Tanks ili neke MMORPG, tada će biti dovoljno za kupnju ultra-proračunskih A4Tech HS-60, koji kombiniraju nisku cijenu i dobru izvedbu. Različiti setovi za uši za ljeto i zimu, te će biti bogoslužje za ljubitelje ekskluzivnih stvari.

2. Nakon što ste platili malu količinu, možete kupiti A4Tech Bloody G501, koji već s jednom vrstom govora o pripadnosti klasi igre. A funkcionalna za relativno malu količinu jednostavno je ogromna.

3. Ventilatori visokokvalitetnog njemačkog zvuka preporučuju se za kupnju modela Sennheiser PC330 u klasičnom slučaju.

4. Ako želite vrhunski uređaj s dizajnom igara, tada bi vaš izbor trebao biti na G633 Artemis Spectrum Gaming Headset od Logitech, koji kombinira ne samo funkcionalnost, već i izvrsne zvukove i materijale.

Pogledajte videozapis: President - Predsjednik - Vladimir Vladimirovič Putin (Ožujak 2020).