10 slučajnih lijepih stvari za prijatelje

Malo, ali promišljene stvari za prijatelja idu daleko. Kada je vaš prijatelj naglašen, tužan ili se osjeća malo, malena gesta ispunjena ljubaznošću svakako će učiniti da se osjećaju samo malo bolje. Činiti lijepe stvari za prijatelja ne samo da će im dati emocionalno podizanje, nego i pomoći u jačanju veze za prijateljstvo. Zato imaš dobrobit kao i tvoj prijatelj. Ovdje su slučajni postupci ideja ljubaznosti koje možete učiniti za prijatelja.

Ponuda Babysitu za prijatelja

Vaš prijatelj će cijeniti ponudu za čuvanje djece. SW Productions / Photodisc / Getty Images Koliko često vaš prijatelj izlazi bez djece? Možda bi vaš prijatelj i supružnik mogli uživati ​​u noći, ali nemaju redovito čuvanje djece. To je mjesto gdje dolazite. Ovo je posebno lijepo iznenađenje ako ga kombinirate s ulaznicama s filmom ili prijedlogom da posjetite novi restoran u gradu.

Napišite lijepu bilješku prijatelju

Jednostavna, rukom napisana bilješka može podići prijateljev duh. Moment / Getty Slike

Bez obzira na to što se događa u životu vašeg prijatelja, lijepa bilješka će joj pomoći da se osjeća mnogo bolje. Napomene su savršena stvar za napraviti ako se osjeća dolje ili ima nešto veliko za slavlje. Jot nekoliko redaka dolje na kartici, uključite citat prijateljstva, zapišite memoriju ili jednostavno recite svom prijatelju koliko vam je ponosan.

Pozovite prijatelja da dođe tijekom vježbanja

Gary Burchell / Digitalni Vizija / Getty Images

To je dobra gesta samo ako ne predlažete svog prijatelja potrebe vježbati! Nemojte koristiti pozivnicu da se riješi kao ne-tako-suptilan savjet da vaš prijatelj treba zdravo i izgubiti težinu. Postoji vrijeme i mjesto za to, ali nije kad pokušavate učiniti nešto lijepo za njih. Ali ako vaš prijatelj može uživati ​​u šetnji, nekoj jogu ili dobroj kardio klasi, pozovite je na svoju.

Uzmi prijatelja za kavu

Rad u kafiću ili restoranu možete brzo povezati s više ljudi. Nick Clements / Getty Images

Postoje kafići po cijelom mjestu koji nude udobne stolice i način da izađete iz stresa života i trebate samo pola sata i opustite se. Izlazak na kavu može biti nešto što radite:

  • Pomozite svom prijatelju da odstupi stres koji joj prolazi kroz život.
  • Proslavite uspjeh prijatelja na poslu ili u njezinu osobnom životu.
  • Potaknite prijatelja da razgovara s vama o problemu koji imaju.
  • Ponovno se spojite ako se niste dugo vidjeli.
  • Recite hvala što ste im pomogli kroz grubo vrijeme.

Bilo koja od ovih prilika radi, ali onda opet ne trebate razlog! Kavane su dobro mjesto samo da se družite sa svojim prijateljem.

Ispeći neke kolačiće

Ako vaš prijatelj uživa u slatkim poslasticama, pečenje omiljenog receptusa ili nešto od nule, pustiti će je da znate da mislite o njoj. Samo napuštanje tanjura kolačića je zabavan način da se popuši da se pozdravimo, uz obećanje da se ponovno susrećemo kad oboje imate još malo vremena.

Kupi njihov omiljeni film za njih

Newton Daly / Digitalni Vizija / Getty Images

Ponekad možda naiđete na prodaju u robnim kućama gdje su DVD-ovi stvarno jeftini. Ovo je dobro da vidite imaju li omiljeni film vašeg prijatelja. Možete dati svom prijatelju film tako da on ili ona mogu uživati ​​sami, ili ponuditi da dođete preko s kokicama, tako da vas dvoje možete malo vezati. (Evo popisa zabavnih pilića ili briljantnih filmova koje vaš prijatelj može uživati.)

Prihvatite prijatelja za ručak

AMV Photo / Digital Vision / Getty Images Ako radite u blizini (ili s) prijateljicom i dogodite se primijetiti da ima posebno loš dan, nudite je da ju odnesete na ručak. Takva gesta pomoći će joj da podigne kako bi se mogla suočiti s ostatkom dana, a bonus je da vas dvoje zajedno dobivate neko vrijeme.

Kupite prijatelju knjigu

Nabavite knjigu knjiga o svom darovnom životu što će zaista uživati. Slika ljubaznošću Naypong na FreeDigitalPhotos.net

Ugodna gesta može biti pružiti prijateljici smiješnu ili nadahnjujuću knjigu za čitanje. Ili, ako to vole, roman o prijateljstvu koji im daje priliku zaboraviti na njihove probleme. Knjige čine prekrasne male darove jer u njima možete napisati posebnu notu koju će vaš prijatelj vidjeti svaki put kada ga otvori.

Pitajte svog prijatelja ako možete pokupiti sve iz trgovine

Sljedeći put kada se nalazite u trgovini, pozovite prijatelja da vidite treba li joj nešto. Slika: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Dokle god govorimo o tome koliko smo zauzeti, zašto ne spasiti svog prijatelja neko vrijeme i obaviti joj zadatak? Dajte joj poziv prije nego što odete na vožnju trgovine i pitajte je li joj potrebna. Nemojmo svi imati jednu ili dvije stvari koje se pojavljuju na našem popisu trgovine kad dođemo kući iz trgovine? Umjesto da se ponovi, malo ćete joj uštedjeti, a od trenutka kad odete u trgovinu, neće vam previše dodati na putovanje.

Pozovite prijatelja i pustite ih

Žena koja pregledava Pinterest i šalje svirke prijateljima. Zero oglasi / Getty Images

Koliko često slušate svog prijatelja? Svakako, volimo razgovarati s ljudima, ali slušajući gdje se usredotočite na njih, bez dodavanja previše vlastitih misli, možete učiniti prijateljem osjećaj da je opterećenje podignuto s njihovih ramena. Učenje da budete bolji slušatelj je dobro za vas i može vam pomoći na poslu iu drugim odnosima.

Gledaj video: Plači brezo bijela - Sječa breza u Slatini, HD video (Travanj 2020).