Nabavite bolje vježbanje s biciklom

Biciklističke vježbe su niskog utjecaja, lako na vašim zglobovima, a izvrsne za one dane kada vam se ne sviđa. Ali, ako je to ispravno, mogu biti bolje od jogog ili eliptičkog treninga. Da biste podigli snagu, slijedite ove savjete za bolji trening s biciklom.

Ustani

Vožnja biciklom u stojećem položaju daleko je teža od vožnje biciklom, a mišiće nogu, glute i laktove dvostruko više potiskujete dok udarate kardio u visok stupanj prijenosa. Zamjenski 60 sekundi stajanja bicikla s 60 do 120 sekundi sjedenja za biciklizam za ubojicu HIIT vježbanja.

Ubrzati

Da biste podigli intenzitet vježbanja, pumpajte noge što je brže moguće od 30 do 60 sekundi. Dodavanje u ovom intervalu brzine povećat će otkucaje vašeg srca približavajući se maksimalnom 100% maksimuma, dajući vam vježbu s visokim intenzitetom ubojice. Ne morate skrenuti intenzitet, već samo pedal što je brže moguće.

Obraditi Hills

Bilo da ste na stacionarnom biciklu ili biciklirate po gradu, brda su sljedeći izazov za vas. Ne samo da oni zahtijevaju više truda od svojih četvorci i glutes, ali oni također povećati brzinu otkucaja srca i dobiti znojenje i teško disanje. Pokušajte uzeti barem jedno teško brdo po vožnji kako biste nogama dobili ubojito vježbanje.

Idite dalje

Umjesto da budete zadovoljni kratkom (30 do 60 minuta) vožnje, planirajte duže (2-3 sata). To može biti dugotrajno, ali nevjerojatan način da se masno tkivo radi satima u isto vrijeme. Spakirajte vrećicu s 200 kalorija snacka, bocom vode i krema za sunčanje, i imat ćete sve što je potrebno za pedalu 20 do 30 milja odjednom.

Neka bude vikend

Ako zaista želite raditi stvari, odlazite na bicikl i vozite ga izvan grada koliko god možete. Kampirajte se ili ostanite u hotelu i koristite svoj bicikl da biste krenuli svugdje gdje želite ići. Napravite vikend biciklističkim izletom iz nje. Vi svibanj pravedan naći ćete blast biciklizam daleko od svog grada i istražujući otvorene ceste.

Učinite nešto zabavno

To je osobito vrijedno za vježbanje bicikla na unutarnjim terenima, kada se satima istodobno lako dosadi iste znamenitosti i zvukove. Kako bi vaš rad bio ugodniji, postavite TV emisiju ili film koji ćete igrati tijekom ciklusa. Vi samo možete pronaći da možete ići dulje s manje percepcije napora jer ste omesti nešto što uživate.

Biciklističke vježbe mogu biti zabavne kako u zatvorenom tako i na otvorenom, a odličan je način za spaljivanje masnoća i kardio kondicioniranje. Gore navedeni savjeti pomoći će vam da iskoristite vrijeme provedeno na biciklu kako biste vidjeli željene rezultate fitnesa!

Gledaj video: You can grow new brain cells. Here's how | Sandrine Thuret (Veljača 2020).