Top Adoption Nakit

U većini žena, nakit je uvijek pravi odgovor kada je riječ o odabiru poklona, ​​ali postoji mnogo usvajanja komada nakita koji se mogu naći na mreži koji čine prekrasne usvajanje darova previše. Mislim da je također važno napomenuti da većina tih prodavaonica šalje dio svojih prihoda u korist siročadi diljem svijeta.

Znam da smo svi uzbuđeni vidjeti što ili tko je napravio vrh bilo kojeg popisa, ali te stavke nisu u bilo kojem redoslijedu. Svi su takvi prekrasni proizvodi i htjela sam stvari koje bi mogle biti prilagođene svakoj dječjoj priči ili biti usvojene općenito.

Sretna kupovina.

Privjesak za nježnu želju®

Svaki privjesak dolazi s pjesmom posvojenja. Slika korištena s dozvolom tvrtke EMK Press

Ovo posvajanje nakit je originalni dizajn posvojiteljice Sherra Buckley. To je srebrni privjesak i mjere 5/8 "x 7/16" s malim suncem, zvijezdicom i dizajnom srca i dolazi na bilo 18 "sterling srebro lanac (za djevojčicu) ili 18" kožni lanac (za dječak). Ogrlica je zapakirana u kraljevski plavu satensku vrećicu. Privjesak je također popraćen posebnom pjesmom za vašeg sina ili kćeri tiskanog na 8,5 x 11 papir pogodan za uokvirivanje, koji objašnjava simbole na privjesku i nadamo se, pomaže objasniti tužbu i gubitak koji prati usvajanje. Više »

Narukvica Helpusadopt.org

Istaknuto u izdanju u lipnju 2009 Town & Country Magazine ova prekrasna narukvica izrađena je od čokoladnog smeđeg dimnog kvarca i naglašena sa zlatnim listom koji simbolizira obiteljsko stablo. Ovu narukvicu su projektirali dvije usvojene majke. Becky Fawcett, suosnivač Helpusadopt.org i Denise Cox, vlasnik tvrtke Denise Cox Inc, dizajn nakita.

100% kupovne cijene ove narukvice donirat će se izravno Helpusadopt.org koja je nacionalna 501 (c) 3 financijska organizacija koja pomaže parovima i pojedincima s troškovima njihove usvajanja dodjelom financijskih potpora do 15.000 dolara.

Ogrlica srčanih ogrlica

Ogrlica srčanih ogrlica. Slika se koristi s dopuštenjem. Bongiorno Knjige Lijepa ogrlica koja bi napravila veliki dar za svakog člana trojice za usvajanje. Neto prihodi idu u dobrotvorne svrhe koje podupiru djecu koja su starijima iz sustava udomiteljstva. Fondu upravlja Fondacija Orphan America (OFA).

Sunfluer's Design nakit

Rusija u mom srcu foto narukvice ©. Slika korištena uz dopuštenje tvrtke Sunfluer Designs Sunfluer's Jewelry Designs nudi nekoliko različitih opcija nakita, uključujući posebnu stranicu posvećenu posvojenju nakita. Savršen dar može se naći u domaćim ili međunarodnim posvojenjima. Umjetnik je također otvoren za izradu prilagođenih dizajna. Ako želite spomenuti dan gotike ili finalizaciju posvojenja, vaš se poseban trenutak može uhvatiti i slaviti lijepim komadom nakita Sunfluerovih nakitskih dizajnera.

ManyHeartsOneBeat Potpis srce Privjesak

ManyHeartsOneBeat Potpis srce Privjesak. Slika se koristi uz dopuštenje korisnika manyheartsonebeat Mnogo Hearts One Beat je stvaranje jedne usvojene majke Lise Jacuzzo. Shvatila je da mnoga srca igraju ulogu u zajedništvu s njezinim sinom, ne samo srcem i srcem Mateove rodne obitelji, nego su uključeni i mnogi drugi: odvjetnik, radnici veleposlanstva, javni bilježnici, a popis nastavlja. Privjesak za srce potpis je najprodavaniji prodavaonik i privjesak dizajniran za privjesak simbolizira mnoge ljude koji daju dio svog srca da pomognu donijeti dijete i obitelj zajedno kroz usvajanje. Svaki privjesak se pojedinačno lijepi i ručno polira. Uključen je i lijep 16-inčni lanac srebrnog srebra, kao i lijepi vrećasti baršunski nakit i vrećica od vrećice od vrećice od satena.Više veličine privjesaka: 3 / 4x7 / 8. Više »

Usvajanje trojanskog ogrlica

Usvajanje trojanskog ogrlica. Slika koristi s dopuštenjem manyheartsonebeat.com Još jedna ponuda od Mnogi Hearts One Beat's Lisa Jacuzzo. Trijadni ogrlica za usvajanje sadrži trijadu koja je uključena u putovanje posvojenja - rođenja / prva obitelj, posvojiteljica i usvojena osoba. Trokut se nalazi u krugu života i drži ga zajedno srcem. Poruka "Mnoga srca" obuhvaća van privjeska i starina je za lijep završetak. Ovaj privjesak nije masovno proizveden, svaki privjesak se pojedinačno lijepi i ručno polira. Uključen je i lijep 16 "sterling srebrni lanac lanca, kao i vrećica od baršuna s baršunastom nakitom i vrećica od vrećice od saten vijenac od crvene boje.Više veličine privjesaka je oko veličine četvrtine.

Rođen u mom srcu

Rođen u My Heart Necklace. Fotografija korištena uz dopuštenje Christine LaChow-a Aditivna majka Christine LaChow predstavila je vlastiti stil nakitskog nakita koji uključuje nekoliko originalnih dizajna. Rođen u mom srcu savršen je za posvojenu majku i ima bar s kineskim likovima koji navode riječi "Rođen u mom srcu" preko vrha suspendiranog srca (također dostupna na engleskom jeziku). Unutar srca je birthstone vašeg djeteta, koji je u boji cz. Dolazi s privjeskom i lančanom i originalnom pjesmom, lijepo u kutiji za darivanje! Ovdje postoji nekoliko lijepih komada za odabir, a bilo bi prekrasan dar za sve članove usvojene trojke! Više »

ManyHeartsOneBeat Journey Life Ring Keepsake Ogrlica

Životni put prstenastih uspomena na ogrlicu. Slika se koristi s dozvolom manyheartsonebeat.com Fom Mnogi Hearts One Beat's Lisa Jacuzzo, životno putovanje Ring Keepsake Necklace priznanje je srca koja su zauvijek povezana - rođenja / životna majka, udomiteljica, usvojena majka i usvojena osoba - ili bilo koga srca koju biste željeli častiti.Ove ogrlice su pojedinačno izrađene od teških sterilnih srebrnih bendova koji su udareni na teksturu, ljepotu i sjaj, oksidirani i upisani inspirativnom porukom po vašem izboru. Svaka ogrlica ima 2 životna prstena (oko veličine četvrtine) i vaš izbor ogrlicama i čarima srca. Uključeno u ogrlicu vašeg životnog prstena: mnoštvo Hearts Life prstenasti priča i vrećica s vrećastim satenskim poklonima. Više »

ManyHeartsOneBeat Keepsake Prsten

ManyHeartsOneBeat Keepsake Prsten. Slika korištena s dozvolom manyheartsonebeat.com Ručno izrađeni Uniseks Keepsake prsten izrađen je od srebrnog srebra i pojedinačno je označen s porukom "Mnoga srca jednim udarcem". Pojedinačno oblikovane, ručno otisnute i starinski. Potražite MHOB pečat iznutra za autentičnost. Dolazi s prekrasnom baršunastom kutijom za prsten, vrećom od orgulja i karticom Many Hearts Story. Naručite brzo jer ova stavka traje 2-3 tjedna za isporuku. Više »

Okružen ljubavlju

Okružen ljubavnim ogrlicom. Slika korištena s dopuštenjem Christine LaChow Još jedno djelo Christine LaChow, Okružen ljubavlju bila je dano kao dar poklonijeru da pokaže poštovanje i potvrdu za vezu bjegunca s majkama. Ovaj dio ima tri srca isprepletena i svako srce nosi drugačije značenje. Središnje srce simbolizira bližnjega i ima svoj birthstone, lijevo srce je posvojiteljica, s izrezivanjem srca znači "rođeno u mom srcu", a pravo srce s upisanim zvijezdama simbolizira rođendan, budući da će biti u mislima koje je usvojio i obratno. Ovaj komad može nositi bilo koji član trijade, ali je posebno dizajniran za useljenika. Dolazi s privjeskom i lančanom i originalnom pjesmom, lijepo u kutiji za darivanje! Više »

Zauvijek povezan srčani privjesak

Slika je upotrijebljena uz dopuštenje tvrtke. manyheartsonebeat

Još jedan lijepi izbor od ManyHeartsOneBeat, čarobno srce s 3 zrna, 2 mala 14 k zlatna zrna koja predstavljaju rođendansku obitelj i usvojenu obitelj s ružičastim biserom - bližnjega. Sve 3 kuglice slobodno se spajaju, ali samostalno. Malo blago, otprilike veličine dime, dolazi na 16 "vitkome zlatnom lancu.

Gledaj video: Priča o usvajanju mačića: Bakit ka pa Nakita, SMOOCHIE? (Jako emotivno) (Travanj 2020).