10 jednostavnih pravila za brže spaljivanje masnoće

Ako se pokušavate uklopiti, gubitak težine nije ono za što stvarno želite. Ne, ono što želiš je gori!

Razlog zbog kojeg ste prekomjerna tjelesna težina je zbog višak tjelesne masti. Riješite se tjelesne masnoće, a sve što ostane je mršavih tijela, mišića. Tada ste dobro uklopljeni i zdravi, a vidite tip tijela na kojem radite.

Ali kako možete brže sagorjeti masti? Pridržavajte se ovih jednostavnih pravila i vidjet ćete rezultate koje želite:

Postavite uzbudljivu glazbu - Ne samo da će vam ovo dati pozitivan, optimističan način razmišljanja kada radite, ali to će zapravo povećati brzinu otkucaja vašeg srca i potaknuti vas na rad.


Smanjiti svoje dijelove - Poslužite se manje nego što mislite da ćete jesti, i prestati jesti nakon što ste oborili taj dio. Pijte čašu ili dvije vode da biste završili obrok. Bit ćete daleko manje vjerojatno da će prejedati!


Hit na otvorenom - Nemojte ostati u teretani cijeli dan svaki dan, ali uzmite dio svoje tjelesne težine i kardio workouts na veliku otvorenu. Promjena krajolika će vas zadržati motiviranima i poboljšati vaš fokus.


Započnite dan desno - I po "pravu", mislimo s obiljem proteina! Počevši od dana s proteinskim teškim obrokom, ujutro će vaše tijelo prvo stvoriti mišiće i bit će vam podignuto vaše srednje ili kasno poslijepodnevno vježbanje. Dobivajte najmanje 35% dnevnog unosa proteina za doručak.


Kraj dana pravo - Još jednom govorimo o bjelančevinama! Tretiranje proteina prije kreveta (idealan je protein kazeina) će dati vašem tijelu aminokiseline koje treba popraviti dok spavate. Protein prije spavanja može povećati sintezu mišića za više od 20%!


Opustite se prije izlaska - Nemojte voditi ravno iz ureda na svoj trening. Stresovi vašeg dana mogu potaknuti vašu energiju, čineći vašu vježbanju manje nego učinkovito. Umjesto toga, potrebno je nekoliko minuta (10-20 je sve što vam treba) da se opustite i odmaknete prije nego što se pripremite za vježbanje. Bit ćete mnogo više energizirani kada dođe vrijeme da udari težine ili treadmill.


Dajte se slobodnom danu - To znači da se odmarate i opustite. Ako se možete uklopiti u čvrste šestodnevne vježbe (čak i 4 dana hardcore treninga, 2 dana lagane vježbe), potrebno vam je taj dan da vam dadne vrijeme da se oporavi. Odmorni dan može učiniti svu razliku u svijetu!


Podignite tvrdu - Kardio je dobar, ali podizanje je bolje! Većina vaših vježbi trebala bi se usredotočiti na podizanje težine, HIIT i trening tjelesne težine. U stvari, ako trenirate pravo, nećete trebati kardio vježbanje - gurajte tijelo toliko dugo tijekom treninga otpora.


Budi aktivan - Grijanost masnoća zahtijeva više od samo sat-dva u teretani svaki dan. Morat ćete naći načine da budete aktivniji tijekom vikenda i provesti manje vremena za sjedenje. Što više aktivni ste, više kalorija ćete izgorjeti čak i kad ne radite.


Dobro se odmori - Spavanje je neophodno za izgradnju mišića i povećat će mišićnu masu mišića. Ušuljajte se za 30 minuta kako biste spriječili slab noćni san od usporavanja metabolizma.

Gledaj video: Mršavljenje vježba kod kuće - doma mršavljenje vježba - vježbe za izgubiti trbuh masnoće kod kuće (Travanj 2020).