Hoće li Prancercise zapravo pomoći da izgubite težinu?

YouTube može biti najveći izum našeg života na webu. Ne samo da možete pronaći izvrsne recepte, sami projekte ili mačke s emocionalnim problemima, ponekad nam daje nešto poput Prancercise. Nikada niste čuli za Prancercise? Nema potrebe brinuti ... provjeriti ovdje. Videozapis donosi nekoliko pitanja. Jedna, je li ozbiljna? I dva, radi li? Ne možemo odgovoriti na prvu, ali ćemo pogledati drugu.
Što je?
Prancercise, kako je opisao izumitelj Johanna Rohrback, "elastičan, ritmički način kretanja naprijed, slično konjskom hodu". Ako se sjećate još u danu, jazzercise je stvarna stvar. Uglavnom, to je niska, niska ili umjerena-intenzivna kardiovaskularna vježba koja naizgled čini vas prance oko. Mnogo toga tko to može učiniti.
Ako pogledate drugi videozapis, vidjet ćete da Johanna koristi utege gležnjeva za njezino vježbanje. To povećava intenzitet i otpornost na vježbanje i daje vam neki korist. Usporedit ću ga sa starim "Sit and Be Fit" vježbama iz javne televizije ako se sjećate onih.

Radi li to?

Učinkovitost Prancercisea je ono što se čini najčešće dovedeno u pitanje (dobro, osim "je li zaista"?). Kao stručnjak za fitnes, potpuno sam za bilo koju i svu vježbu (bez obzira na ono što vam je fantastično ime) koji dobiva vaše srce i povećava se. Prancercise može to učiniti, pod uvjetom da to učinite malo truda. Iako to nije moja omiljena rutina vježbanja, ili bih preporučio svoje fitne i atletske klijente, to može biti korisno ako imate ograničenu mobilnost ili želite vježbu s niskim utjecajem, posebno ako dolazite na operaciju ili imate neki drugi uvjet ograničava vašu sposobnost da bude aktivna.
Stvarno?
Prancercise vas neće štedjeti atletski uvjetovanim. Neće vas učiniti bolji sportaš ili vam pomoći da brzo izgubite funte. To je, međutim, zabavan način glupanja, malo povećati broj otkucaja srca i pomoći vam da se vratite u ljuljanje stvari ako niste u formi ili imate ograničenje mobilnosti. Ne gajim gospođicu Rohrback. Ako Prancercising pomaže da izađe, aktivno i živi zdrav stil života, ja sam sve za to. Ako vam se sviđa pokušati Prancercising, ja sam sve za to, previše. Ipak, preporučujem da radite na tome da budete još aktivniji i da vježbate pri većim intenzitetima i za produženije razdoblje. To je sjajan način za izgradnju vježbe na višoj razini, i zapamtite, svaka vježba je dobra vježba!

POMOĆI "BRZA DIJETA" TAKO POMOĆ DA OGLASITE MASNU?