Osvoji Superset

LeBron James je nedvojbeno najbolji all-around košarkaš u kultni povijesti NBA, ali on je ne samo uspješna zbog svoje otkačen atletske sposobnosti na tvrdo. Jamesova urođena želja da donese prvenstvo u Cleveland, jedan od najzanimljivijih gradova u američkim sportovima, nije prvorodstvo; to je metoda ustrajnosti. James je prošao kroz ono što on naziva "Zero Dark Thirty - 23" tijekom 2016. NBA doigravanja, okrenuvši se od medijske hippe i ometanja društvenih medija. No, njegov krajnji štit mogao bi biti njegov plan vježbanja, prikladan za kralja.

Osvoji Superset

Jakov intenzivni program vježbanja sastoji se od četiri vježba, od kojih svaka uključuje izvršenje superseta, koji su dizajnirani tako da minimiziraju razdoblja odmora u svrhu postizanja snage i maksimiziranja izdržljivosti. Jamesova predanost intenzivnom treningu intervala je optimalna za sportaša koji se često bore u eksplozijama od 94 noge na tvrdom drvetu. Njegov plan vježbanja omogućava mu da zadrži visoku razinu snage i izdržljivosti dok nadmaši natjecanje. Jamesov brzovremeni stil vježbanja obuhvaćen je znanstvenim shvaćanjem da manje vremena odmora donose veće rezultate. Mislite da imate što je potrebno za osvajanje superseta? Pokušati.

1. dan

Ako je vaš cilj postati zvijezda sportašica, ili ako ste motivirani da biste dobili ripped, James's ludan plan rada vrijedi za izazov. Prvi dan Jamesova nadređenog režima vježbanja uključuje pet-minutno zagrijavanje na treadmill, nakon čega slijedi šest vrhunskih vježbi vježbanja snage. Prva tri seta Jamesove planove vježbanja uključuju izvođenje ramena na podlaktice koje traju 60 sekundi, nakon čega slijede još tri seta bočnih dasaka koji traju 60 sekundi svaki. Odmorite se na jednu minutu prije nego što izvedete tri seta od 30 push-upova i tri seta od 12 podizanja. Jamesove konačne dvije vježbe vježbanja snage uključuju tri seta šibica i jednostruki kabelski red; svaki skup sastoji se od 10 ponavljanja. Dan 1 je zatvoren za 20-minutnu kardio sjednicu na stacionarnom biciklu.

Dan 2

Dan 2 počinje pet minuta zagrijavanja jogom na traci za trčanje kako bi se povećala broj otkucaja srca i pripremili tijelo za još jedan trening intenzivnog treninga. Trening Jamesa 2. dana sastoji se od raznih trbušnih i donjih vježbi tijela, počevši od tri seta švicarskog kugla, koji se sastoji od 12 ponavljanja. Sljedeća vježba zahtijeva 30 ponavljanja švicarske kuglice kugle koja će biti završena na tri seta prije nego što će obaviti tri daske na švicarskoj kugli, a drži pozu za 30 sekundi. Odmorite jednu minutu prije nastavka. Druga polovica Jamesovog dana 2 vježba uključuje višestruke vježbe koje se sastoje od tri seta i 10 ponavljanja, uključujući šablone, gumbe švicarske kuglice, bradavice i podizanje telećeg jednjaka. Završite 2. dan s 20-minutnom kardio sesijom na stacionarnom biciklu.

Dan 3

Trening Jamesa 3. dana kombinira abdominalnu vježbu s treningom snage gornjeg dijela tijela. Poput prethodnih dvodnevnih vježbi, James počinje svoju rutinu s petominutnim zagrijavanjem na treadmillu. Njegov plan vježbanja uključuje šest skupova dasaka i bočnih popluna koji će se dovršiti za redom u jednoj minuti. Potom izvodi tri seta pločica i bicikl za zrak, s po 20 ponavljanja. Ovaj dio vježbe slijedi jednokratni period odmora. Drugo poluvrijeme Jamesovog treninga u 3. danu uključuje četiri vježbe gornjeg dijela tijela koja se sastoje od tri seta i 10 ponavljanja, uključujući kliznu tegljenu gumu, široki hvataljka, vojni tisak s jednim rukama i jednostruki bućica. Kompletan Dan 3 s 20-minutnom kardio sjednici na stacionarni bicikl.

Dan 4

Ako imate utrobu da osvojite 4. dan Jamesovog režima vježbanja visokog intenziteta, morate donijeti svoju igru ​​"A". Dan 4 započinje standardnim jogom na traci za trčanje, ali nakon toga pojačava intenzitet. Prvi dio četvrtog dana uključuje tri seta kliznih koljena i kablovsku škrinju u 12 ponavljanja svaki prije jednokratnog odmora. Sljedeći segment rada Jamesovog planeta za vježbu u danu 4 zahtijeva izvršavanje tri vježbe koje se sastoje od 10 ponavljanja svake, uključujući jednožilni čučanj, jednožupno zatezanje prstiju i šava na bližoj strani. Ovaj dio vježbe slijedi jednodnevni odmor.

Finale

Posljednji segment Jamesovog režima vježbanja sastoji se od tri minute skočnog užeta raspoređenog u šest vježbi. Svaka vježba se izvodi 30 sekundi bez odmora. Ove vježbe uključuju konopac skočivog konopa, konvencionalni skočni konopac, visoki koljena skočivih užadi, skakanje užeta, izmjenjivanje koljena skočite uže i izmjenični konopac za noge. Ako možete zadovoljiti fizički zahtjev svih Jamesova vježbanja, možda ćete biti dovoljno sposobni za vlak kao kralj.

[Slike preko LATimes, UniversityHerald]