7 jednostavnih savjeta za ljepotu

Ljepota nije opis za jednu veličinu. Naše vrste kože, kosa i tijela su sve različite, kao i naše ljepote voli i ne voli. Bez obzira na to što izgleda kao da svi od nas mogu biti lijep svaki dan s malim naporom i malo povjerenja.

Sir! Kako izgledaju zubi?

Ako ste jaki piti kava ili crno vino je vaše piće izbora, šanse su dobre da biste mogli koristiti malo izbjeljivanje na zube.

(Kriv!) Ne morate ići s vanjskim liječenjem ako ne želite. Jednostavno koristite zubnu pastu za izbjeljivanje ili trake za izbjeljivanje.

Ljepota Savjet: Kada je riječ o snimanju fotografije, osmjehnite se zubima! Čak i ako ne volite kako izgledaju zubi, uvijek ćete izgledati prirodnije i lijepo na fotografijama ako se osmijeh prikazujući zube.

Kada dođe do šminke, mislite klasični, ne trendi

Ponekad kada gledate modne časopise ili blogove o ljepoti (ili nebo, modni tjedan!), Dođete razmišljajući da trebate zalihe na najnovijim trendy proizvodima za šminku - bilo da je to zeleni olovka za oči ili sjajni mokri izgled ruž. Držite se klasika za istinski lijep izgled jer tako često trendovi ostavljaju da izgledate starije. Uz malo suđenja i pogreške naći ćete šminku koja vam najbolje izgleda, a kad shvatite što vam funkcionira, uvijek ćete izgledati sjajno.

Ljepota Savjet: Jedan siguran način da se osvrnete na fotografiju i potresanje je pretjerivanje vaših očiju i usana.

Odaberite jednu značajku i učinite to ispravno. Zatim ostavite ostale dijelove lica prirodnijim. Ako idete u pogledu puzavog oka, igrajte se usnama uskim ili golim. Volite li crveni ruž? Reprodukirajte oči jednostavnim maskarnom i običnom sjenom.

Preskoči tamnjenje

Možda mislite da vam tan izgleda da izgledate ljepše, ali sve što tan radi je starenje vaše kože i u najgorem slučaju to vam daje rak kože.

Izlaganje suncu je zapravo # 1 uzrok starenja kože. Ostanite sigurni za sunce i zadržite svoju kožu mlađom, primjenjujući svakodnevno krema za sunčanje.

Ljepota Savjet: Self-tanners su potpuno sigurni, sve dok se sjećate da zaštitite svoju kožu od sunca s dnevnim krema za sunčanje primijenjena više puta. Self-tanners su toliko veliki ovih dana da jednom kada znate kako pravilno primijeniti svoj omiljeni proizvod vaš "tan" će izgledati potpuno prirodno.

Kako izgleda vaša koža?

Može potrajati samo jedan bijeg kako bi se spustio samopouzdanje. Zato je važna briga o vašoj koži svakodnevno. Očistite, ljuštite, vlažite i redovito zaštitite od sunca - od glave do pete. Pridržavajući se skrbi za njegu kože, to znači da vaša koža nije samo zdravija nego i mlađa, glatka i svjetlija.

Ljepota Savjet: Ako ne nosite sunčane naočale svaki put kad ste vani, započnite danas. Nošenje sunčanih naočala pomoći će vam smanjiti vjerojatnost dobivanja vunenih stopala. (Više savjeta o izbjegavanju stopala vrana.)

Odijevanje u odjeći koja vas čini (nije lutka) izgleda dobro

Ovo je ogroman, prijatelji. Teško je ukloniti trend ako nemate savršeno tijelo za taj trend. Pitajte ljude koji su skočili na jeggings kad su prvi izašli i ubrzo shvatili da nikada nije bilo namijenjeno nositi jeggings.

Kada se radi o modnim trendovima, odaberite one koje odgovaraju vašem tijelu i zaboravite ostatak. Umjesto toga, pribor s trendy stavke sezone i staviti sa odjećom koja čini vaše tijelo izgleda dobro. Ne bi svi trebali nositi niske traperice (Hello top muffin), neonske 80-te re-runs ili životinjske grafike. Pitajte pravi prijatelj za njeno mišljenje i nemojte se uvrijediti ono što ona ima za reći.

Ljepota Savjet: Pinterest je izvrsno mjesto za nadahnuće odjeće. Postoji toliko mnogo ideja ormara na ovoj stranici. Možete pronaći sve što tražite.

Pazite na nokte

Moglo bi biti sve u redu, laskavu odjeću, pravu boju kose, savršene cipele, ali ako su vam nokti zupčani i izrezani, nećete izgledati najbolje. Ne mislim da morate polirati svoje nokte svaki drugi dan, ali jednostavno čuvanje noktiju podnijeti, u jednoličnom obliku i brisanje poliranog poljski će biti vrijedan toga.

Ljepota Savjet: Tvoje su ruke najveći dobavljač. Jeste li ikada vidjeli ženu s lica 30-godišnjaka, ali rukama 40-godišnjaka? Koristite prekomjerne proizvode za njegu kože na svojim rukama da biste usporili njihovo starenje. Također, svakodnevno koristite zaštitu od sunca na rukama.

Pronađite dobru stilistiku kose i posjetite na regularnoj osnovi

Dvije stvari koje će ubiti vaš izgled idu novom stilistu svaki put kada trebate šišanje i ne idete dok ne doživi hitan slučaj. Pogledajte svoje suradnike ili prijateljeve kose i ako vidite nekoga tko uvijek ima lijepu kosu, zatražite informacije njezinog stilista. Uvijek je dobro dati stilistu nekoliko posjeta kako biste vidjeli kako on ili ona nakon što podijelite svoj dugoročni cilj. (Kako pronaći novog frizera) Nemojte čekati da podijeljeni krajevi preuzmu vašu kosu. To će samo dovesti do očaja da izabere prvi stilist koji vas može uklopiti i to bi mogao biti recept za kosu katastrofa.

Ljepota Savjet: Bolest od vaše duge kose? S obzirom na to da je kratko rezanje? Prije nego što odlučite smanjiti kratku kosu, vrlo pažljivo razmislite. Ne mogu svi skinuti kratku kosu. Ponekad je sve potrebno za boju ili šiške. (Kako dobiti kratku kosu koju nećete mrziti.)

Ažurirano od strane Hanah Tetro

Gledaj video: 7 savjeta kako PRIVOĆI NOVAC u svom novčaniku (Travanj 2020).