Kako dobro oprati lice

Nema točnog, savršenog načina da se vaše lice dobro oprati. Neke žene su isprati i otići ljudi koji ne ulažu mnogo napora i vremena u kožu, bilo zato što su super zauzet ili su blagoslovljeni nevjerojatnom kožom koja ne treba tonu njege , Druge žene (znate tko ste) jesu stvarno u njegu kože i žele znati najbolji način za brigu o svojoj koži tako da izgleda najbolje i dobi dobro.

U ovom članku dijelim jednostavan postupak u 5 koraka za pranje vašeg lica. Ako imate posebnu prigodu, ili ste stvarno u njegu kože, trebali biste provjeriti moj članak, Kako očistiti lice na stručan način. Naučit ćete kako očistiti vašu kožu kao facialist.

Prije početka, pobrinite se da odaberete sredstvo za čišćenje koja je formulirana za vašu vrstu kože. To je super važno. Pogledajte moj popis najboljih sredstava za čišćenje po vrsti kože.

Korak 1: isperite lice u mlakoj vodi.

Topla voda može ukloniti vašu kožu prirodnih ulja i hladnu vodu može uzrokovati da se koža učvrsti. Topla voda uvijek je vaš najbolji kladiti se.

Korak 2: Stavite dimenentu količinu sredstva za čišćenje na prste

Dot čišćenje na čelu, obrazima i bradi, a zatim masirati lice kružnim pokretom, pazeći da se oko nosa i brada. Ako imate tendenciju da dobijete mitesere ili da je koža suha i ljuštena, upotrijebite sredstvo za čišćenje koja također piling.

Jeftin trik je da dodate malu količinu smeđeg šećera na svoje sredstvo za čišćenje kada operete.

I ne zaboravite na vrat, osim ako ga ne želite očistiti u tušu, kao i ja.

Pogledajte moj popis najboljih sredstava za čišćenje lica.

Korak 3: Isperite lice u toploj vodi.

Upotrijebite pranje rublja za dodatnu hladnoću. Volim koristiti super tanke, baby washcloths kada ispiru moje lice.

Osušite kožu.

Korak 4: Nanesite toner ako imate masnu kožu.

Toner može pogoršati suhoću i dobro sredstvo za čišćenje treba ukloniti šminku i nečistoće. Toneri su kontroverzni i obično nepotrebni (vidi moj članak, Jesu li toneri nužni?). To je rekao, ako volite svoje, ne zaustavite se!

Korak 5: Nanesite uljni serum ili hidratant.

Nikada nemojte preskočiti hidratantnu kremu ili uljni serum. Ako je dnevno, nanesite krema za sunčanje, koja također djeluje kao hidratantna krema. Ako volite koristiti vrhnje za oči, nanesite ga oko očiju tako što ćete ga prstom prstima (nikad ne trljati).

Ako tražite intenzivan način za pranje lica koji uključuje facialistove savjete, ne propustite moj članak, Kako očistiti lice na stručan način.

Gledaj video: Umivajte se sodom biciklom i kokosovim uljem (Travanj 2020).