15 razloga zašto biste trebali uzeti u obzir dobivanje boje boje kose

Laura Marano's Ombre Hair

Laura Marano. Jamie McCarthy za Getty

Ako razmišljate o ombrenskoj boji kose, ova fotogalerija sadrži 15 prekrasnih primjera izgleda, koji ostaje jedan od pet najpopularnijih trendova kose. Zapravo, fotografije boja kose počele su se kretati na Twitteru tek prije predsjedničkih izbora 2016., kada je Donald Trump uputio na "loše hombres" dok je razgovarao o imigraciji tijekom rasprave s Hillary Clinton. Trump izgovara španjolsku riječ "hombre" (što znači čovjeka) na takav način da je donio boju kose na um.

Ombré kosa je godinama kružila i odmaknula se. Bila je popularna tijekom punk scene sedamdesetih i osamdesetih godina, s pjevačima kao što je Debbie Harry of Blondie koja je obuhvaćala izgled. Tada je jednostavno poznata kao dvostruka kosa.

Danas, ne morate biti punk rocker da prihvatite ombreli izgled. Za žene s tamnom kosom koje žele promijeniti ili za one od vas koji vole eksperimentirati s bojom, ovo je zabavna opcija. Ombré stvara učinak "kose surfer" - čineći ga kao da je vaša ljetna plavuša izrasla.

Balayage je vrhunska tehnika boja kose za ombrelnu boju kose. To je apsolutno najbolja metoda za dobivanje super popularnih vrhunaca.

To je rekao, ako ste zainteresirani za ombreli izgled, razmislite o vašem životnom stilu. Kako će biti primljeno na vašem radnom mjestu? Ako radite u kreativnoj industriji, vjerojatno nećete imati nikakvih problema. No, neki radni prostori imaju stroge standarde kada je u pitanju boja kose i frizure.

S druge strane, čak i ako ste samostalno zaposleni ili radite za organizaciju gdje sve ide, morat ćete razmisliti o tome kako želite rasti iz izgleda. Razgovarajte sa svojim frizerom o najboljem načinu prijelaza iz ove jedinstvene boje kose. A ako niste općenito trendi osoba, zapitajte se zaista želite ulagati u ovaj izgled. Kako ćete se osjećati kad se ombreli izgleda počnu gubiti, ili još gore, modni ljudi smatraju prolazom. Ako imate sumnje, izgled bronde, koji je trendovski, ali malo konvencionalniji, može biti za vas.

Premda možete odbaciti odjeću koja se ne uklapa u stil ili kupiti jeftine verzije modnih trendova, nije tako lako napustiti trendovski frizuru. Prebacivanje iz ombrele kose svibanj uzeti cestarina na vašem grivu izlažući ga na oštre boje i kemijske procese. Ako ste spremni medicinsku sestru natrag na zdravlje ili ga izbacite i počnite ispočetka, trendska boja kose poput ombréa može biti uz vašu uličicu.

Nakon što vidite ovu prezentaciju raskošnih izgleda, možete odlučiti baciti oprez na vjetar i trgovati svojim tradicionalnim bojama kose radi lakšeg izgleda.

Olivia Wilde

Olivia Wilde šišanje. Jason Kempin za Getty

Sevyn's Ombre Boja kose

Sevyn. Frederick M. Brown za Getty

Drew Barrymore s kosom

Drew Barrymore ombre kosu. Jason Merritt / Getty

Tiger Stripe Caroline Polachek

Caroline Polachek. Chelsea Lauren za Getty Images

Ashley Tisdale's Ombre Hair

Ashley Tisdale ombre kose. Jason Merritt // Getty Images

Alexa Chung s Ombre kosom

Alexa Chung. Michael Loccisano // Getty Images

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson Wentz. Jason Kempin // Getty

Jessica Alba

Jessica Alba. Jason Merritt za Getty

Eleonora Carisi, stil Blogger

Eleonora Carisi, stil bloger. Ljubaznošću Carisi

Jessica Biel

Jessica Biel. Jason Merritt za Getty

Jessica Jarrell

Jessica Jarrell. Jason Davis za Getty

Violante Placido

Violante Placido. Pascal Le Segretain // Getty Images

Hilary Swank

Hilary Swank. Neilson Barnard / Getty Images

Teyana Taylor's Ombre Hair

Teyana Taylor ombre kose. Kevin Winter / Getty Images

Miley Cyrus s Ombre kosom

Miley Cyrus. Alberto E. Rodriguez // Getty

Gledaj video: Kent Hovind Seminar 4 Laži u udžbenicima (Travanj 2020).