Evolucija Nickove kose

Nick Jonasova transformacija kose

Dave Hogan / Samir Hussein / Getty Slike

Nick Jonas, bivši pripadnik Jonas Brothersa, zasigurno je pokazao zrelost kao umjetnik posljednjih godina. Kao što je njegov ugled kao glazbenik je narasla, tako je i njegov stil. Ovdje razmatramo evoluciju kose Nick Jonasa

Nick Jonas 'Hair: The Shaggy Years

Dave Hogan / Getty Images

U ranim danima svoje popularnosti, Nick Jonas nosio je svoju kovrčavu kosu u dugim tousled slojevima. Ima veliku kosu i mislim da ga nije loš pogled na njega - ako imate glavu za kosu, zašto to ne biste pokazali? Naravno, kako su godine prolazile, on je kraći i kraći.

Nick Jonas 'Shorter ali još uvijek kovrčavu kosu

Jean Baptiste Lacroix / Getty Images

Nick je počeo pokazivati ​​malo zrelosti s ovim malo kraćim, ali još uvijek kovrčanim frizurama. Za ovaj stil, kosa je izrezana u dugim slojevima sve više, ali malo sužava oko strane i natrag.

Ovo nije bio moj omiljeni izgled za njega jer je malo previše zaokružen za oblik lica. U godinama koje slijede, on počinje to ispraviti.

Nick Jonas 'Leaner kovrčav stil

Fotografija © John Shearer | Getty Images.

Ovo je kovrčav stil za koji mislim da najbolje djeluje na Nick Jonas. Kosa je izrezana u srednje slojeve i odmotana. Razdvajanje se dodaje korištenjem krema koja određuje curl.

Nick Jonas kratka i teksturirana kosa

Noel Vasquez / Getty Slike

Ova frizura bila je značajna za Nick kao što je njegov raniji pothvat u kraći kosa i to je radio vrlo dobro za njega. Kosa dobro oblikuje lice i njegova kovrčava kosa dobro radi za teksturu koja je bila precizirana na savršenu dužinu za ovaj stil.

Nick Jonas 'Buzzcut

Fotografija © Rachael Murray | Getty Images.

Nije jasno je li Nick otišao u stilist za ovaj izrez ili je zgrabio par škare i zuji glavu kod kuće, ali ovaj je bio igra mjenjač. Tinejdžerske djevojke plakale, rekli su izvršitelji panici. Bio je to buzzcut koji je potresao svijet. U redu, tako da nije bilo tako velik posao, ali ovo je prijelaz za Nick od dječaka do čovjeka, a napravio je neke velike izbore od tog skandaloznog buzzcut.

Nick Jonas 'Fade

Fotografija © Kevin Winter | Getty Images.

Ako sam morao odabrati jednu frizuru koja se stvarno ističe, bilo je to jako zbijeno. Volim kontrast između izloženosti kože na stranama i malo duže vrhove (još uvijek dovoljno dugo da dopusti veliku teksturu kose). Ovaj rez je muški i jednostavan za nošenje.

Nick Jonas 'Classic Taper

Frazer Harrison / Getty Images

Ova klasična konusna je još jedna izvrsna opcija za Nicka. Kosa je agresivno kratka ošišana na stranama i natrag i uklopljena u nekoliko centimetara na vrhu. Lagana pomada služi za stvaranje sjaja i kontrole. Kosa je čisto podijeljena sa strane za klasičan izgled. Mogao bi nositi i ovaj stil s matiranim završnim proizvodom i više tekstura za povremeni završetak.

Ovaj konus je izvrstan izgled jer je kratak i muževan, ali još uvijek dovoljno svestran da se malo promijeni.

Nick Jonas 'Pompadour

Samir Hussein / Getty Images

Za ovaj neznatno odvojeni pompadour, kosa je pričvršćena blisko i visoko na stranama i natrag (to je oko tri lopatice) i ostavio nekoliko inča i odvojena (ne miješana) na vrh. Pomada se koristi za stiliziranje pompadora gore i natrag i dodavanje sjaja.

Ovaj izgled je kratak i mršav (što dobro okružuje njegovo lice), ali dovoljno je dulje da dopusti da njegova debela, valovita kosa stvarno sja.

Gledaj video: Razvija li se evolucija? 12 dana evolucije # 12 (Travanj 2020).