Kako se probiti kroz vaš fitness visoravni

Nemojte li ga samo mrziti kad prestanete vidjeti rezultate za sve svoje napore? Svatko doseže teretanu u nekom trenutku na putu. Prestanete gubiti težinu ili stavljati mišiće, a vi samo ostati točno isto. To je obeshrabrujuće i to je gubljenje vremena.
Pa kako možete probiti svoju plato visinu?
Opći savjeti za otvaranje tog visoravni
1. Odmorite se
Vaše tijelo može biti preumoreno i trčati dolje kako bi izgradili mišiće ili izgubili težinu, i trebate mu dati vremena za odmor i oporavak. Odvojite nekoliko dana od treninga ili vježbajte vrlo lagano.
2. Držite povećanje
Trčite malo duže, gurnite malo teže. Često je to psihološka stvar koja vas drži natrag.
3. Ostalo manje
Ako se previše odmarate između seta ili ostavite da vam srčani ritam prepiše, nećete postići napredak koji mislite da biste trebali.
4. Uključite ga
Ne vide dobre dobitke mišića? Učinite nekoliko tjedana treninga izdržljivosti. Kada se vratite na teška podizanja, brže ćete napredovati.
Prevladavanje mršavljenja platoa
Mjerenje gubitaka plaka može biti najteže probiti. Već si prolio veliku težinu, ali sada se pokušavate riješiti tih posljednjih - bez uspjeha.
Pa kako možete dobiti preko platoa u svom mršavljenju? Evo nekoliko savjeta specifičnih za opterećenje masnoća / gubitak težine:

1. Zapamtite da pravi masnoće uzima vrijeme

Ako ste već izgubili 10 do 20 funti, uklonili ste jednostavne stvari. Sada ćete spaliti pravi masno tkivo, stvari duboko u vašim stanicama. Trebat će više vremena i puno sporije.
2. jesti više
To može zvučati glupo, ali vaše će tijelo liječiti nedostatak kalorija kao razdoblje gladovanja i usporiti metabolizam. Ako želite ubrzati stvari, pazite da unos kalorija nije prenizak.
Prevladavanje ploča za izgradnju mišića
Umoran od dizanja utega bez da vide one mišiće u žurbi? Bez obzira koliko se proteina trese, ili koliko sati provodite u teretani, ne postoji ništa što jamči dobar rast, osim što ispravno radi.
Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ponovno dobijete one mišiće po stopi:
1. Koristite dumuče
Samo mijenjanje kuta vježbe regrutira nove mišiće, a ti novi mišići će rasti prilično brzo.
2. Idi visoko intenzitet
Umjesto podizanja sporo i čvrsto, ići brzo i teško. Dodatni intenzitet pomoći će u izgradnji mišića, a također će izgorjeti višak masnoća.
3. Promijenite svoj rutinu
Jesi li u zadnje vrijeme teška? Zašto ne probati trening izdržljivosti s laganim utezima? Umjesto da radite sve slobodne utege, koristite strojeve i kablove. Promjena može povećati rezultate.

4. Uključite Dani

Ako biste trebali dati svoje mišiće dan ili dva da se odmorite, učinite to! Vaši se mišići trebaju odmoriti kako bi rasti, tako da vaš nedostatak odmora može biti razlog zašto ne vidite rast mišića.
Iskorištavanje tog platoa može biti teško, ali to je moguće ako se suočite s pametnim načinom. Gore navedeni savjeti pomoći će vam da pomiješate stvari kako biste mogli nastaviti napredovati.