Najbolje veličine i duljina naušnica za vas

Naušnice mogu biti odličan način da se dodirnu i iznesu izjavu. Evo nekoliko jednostavnih savjeta za odabir najboljih naušnica veličine i duljine za vas, tako da vaše naušnice poboljšavaju vaše lice, umjesto da ih se ne ometaju.

Veličina je bitna

Velike, podebljane naušnice od lustera mogu biti tako zabavne. Međutim, postoje mnoge situacije u kojima bi se čudovištvo i smjelost tih naušnica mogle neprimjeriti ili omesti. Obično su ove vrste stilskih situacija u funkciji, pogotovo ako radite u korporativnom okruženju, u vrijeme kada želite da se drugi usredotoče na ono što govorite (kao što je javno govorenje, intervjuiranje ili jednostavno kad samo želite čuti) i ne samo zbog onoga što nosite.

U ovim scenarijima, posljednja stvar koju želite je za osobu s kojom razgovarate da biste se izgubili u privjesak i sjaj vaših naušnica.

Jednostavno pravilo za ovakve situacije je odabir naušnica koje nisu veće od vaših očnih utora. Čuvanje naušnica na ovu ili manju veličinu, lakše će se drugima usredotočiti na vas. Ne morate odreći stil. Postoji mnogo podebljano čavlića i vunenih naušnica koje su veličine primjerene i zanimljive, čak i za posao.

Prava duljina

Kao i kod veličine, prava duljina naušnica ovisi o situaciji. U nekim je slučajevima savršeno prihvatljivo da nose dugačke naušnice. Međutim, u većini konzervativnih okruženja, duže naušnice ne samo da mogu biti zbunjujuće nego i neprikladne. Uz sve različite naušnice duljine tamo, pokušajte ovaj jednostavan savjet kako bi bili sigurni da vaše naušnice nisu predugo za situaciju: Uzmi svoj prst i pronađite bazu vašeg uha, točno na vašu čeljust.

Pronalazite prstom do kosti kosti dok ne osjetite kut. Ova točka je savršena duljina naušnica za vas. Sve duže može odvratiti ljude od vašeg lica i ono što govorite.

Naravno, velike izjave lustera naušnice mogu biti zabavne i razigrane, pogotovo ako nosiš updo ili imaš kratku kosu.

Međutim, dio stila u svakom trenutku ima sposobnost donositi informirane odluke i znati što je točno, kada.

Ako imate kratku vrat

Žene koje imaju kratke vratove imaju manje fizičkog prostora između ušiju i ramena. To može uzrokovati da su dugi zrcali od lustera izgledali neugodno jer praktički pase ramena i da se vrat čini čak kraćim nego što već jesu. Ako imate kratak vrat, gurnite na stranu opreza i odaberite naušnice s skromnom duljinom. Stvaranjem više fizičkog prostora između ušiju i ramena stvorit ćete iluziju duljeg vrata. Niste sigurni imate li kratak vrat? Bez ikakvog napora ili truda, bacite bradu na prsa. Ako možete jednostavno odmoriti bradu na prsima (opet, bez naprezanja ili istezanja) imate kratak vrat.

Gledaj video: Kako napraviti kapu (Travanj 2020).