Lijepa kore

Kliknite ovdje da biste povećali tu fotografiju.
Fotografija / ilustracija: Michelle Gervais Kliknite ovdje da biste povećali tu fotografiju.
Fotografija / ilustracija: Michelle Gervais

Oslanja se na borove šume (Pinus spp. i cvs., USDA Hardiness Zones 3-10) za njihovu lijepu zimzelenu zimu, ali borovnicu (Pinus bungeana, Zoni 4-7) također ima nevjerojatnu koru kako bi se podigao urez. Borovnica je native u Kini i preferira dobro isušen tlo u punom suncu. Raste do 50 stopa visokih i širokih 20 stopa. Ova fotografija snimljena je u botaničkom vrtu u Denveru u Coloradu.

Dobro došli u vrt finog vrtlarstva fotografije dnevnog bloga! Svakog radnog dana postavljamo novu fotografiju velikog vrta, spektakularnu biljku, zapanjujuću biljnu kombinaciju ili bilo koji broj drugih predmeta. Pomislite na to kao jutarnji šum zelene.

Prijavite se da biste je dobili u vašem poštanskom sandučiću, tako da ćete uvijek pamtiti da pogledate. Radujemo se dijeljenju naših vrtnih putovanja s vama.

Ako mislite da imate fotografiju koju trebamo dijeliti na Vrtnoj fotografiji dana, pošaljite nam e-poštu. Slanje hi-res slika na [email protected] s GPOD-om u predmetnoj liniji. Odgovorit ćemo samo ako namjeravamo koristiti vašu fotografiju.

Gledaj video: Mile Kitic - Kilo dole kilo gore (OFFICIAL VIDEO 2015) (Travanj 2020).