Ideje najboljih mjesta za nezaboravan prom

Ako je vaš premalbeni odbor dolje za držanje vašeg plesa negdje drugdje osim školske kafeterije ili teretane, razmotrite ove alternativne prostore za prom.

Čak i ako se lokacija u početku čini malo nepromijenjenom, ne zaboravite da se svaki prostor može ukrašavati.

Jedinstvene ideje za promociju

Čamac 

Ako ste blizu rijeke, jezera ili oceana, mogli biste charterirati brodicu, brodicu za krstarenje ili visoki brod za večer.

Promena mjesta ne moraju uvijek biti stacionarna!

Mjesto glazbe

Neka DJ ili bend postave na pozornicu i koriste opće područje prijema kao plesni podij. Provjerite kapacitet kazališta kako biste bili sigurni da će svi vaši gosti moći prisustvovati.

Plesni klub

Čak i ako je klub uobičajeno za 18 ili 21 godinu, vlasnici bi mogli dopustiti da vaša klasa iznajmljuje prostor za večer. Trebalo bi već postojati sustav ubojitog zvuka, svjetla i DJ štand, što je ovo lako mjesto za promociju.

akvarijum

Okruženi ogromnim tenkovima egzotične ribe, klasa će se definitivno osjećati kao da su prevezeni u drugo vrijeme i mjesto.

Vanjski paviljon

Pokriven paviljon u parku ili na plaži može učiniti za čarobnu večer, samo pazite da živite na mjestu gdje vrijeme nije nepredvidljivo. Vanjski prostor za promociju može biti rizičan ako živite u kišnom području!

Kongresna dvorana

Možete zamisliti betone i velike, prave prostorije na spomenu kongresne dvorane, ali ti prostori su krajnji prazan platno.

Ako vam treba prostor i sve je o uređenju, razmislite o tome.

Povijesni znamenitost ili dvorac

Odaberite slikovitu i povijesnu lokaciju kako biste stvorili povijesnu večer. Ovisno o lokaciji, samo vam je dopušteno minimalno ukrasiti.

Muzej

Otkrijte na neprocjenjivim artefaktima i skulpturama oko sebe dok se divite ljepoti u svom datumu.

Botanički vrt

Okružen bujnim zelenilom i cvjetnim cvjetovima, nećete čak ni trebati vanjske ukrase. Osim toga, zrak će biti slatko i prirodno mirisan

farma

Sve dok ostanete bez životinjskih štandova, uzgajališta s divovskim stajama mogla bi napraviti lijepe, nezaboravne prostorije za promociju. Bacite u pozadinu prekrasnog krajolika i imat ćete i idealno mjesto za fotografiranje.

Hotel

Ne, ne Motel 6 ... mislite o luksuznom hotelu s velikom plesnom dvoranom i lijepim dekorom koji će komplimentirati vašu formalnu odjeću.

Restoran

Restorani s velikim prostorima mogu biti odlična mjesta za promociju, posebno ako vaš događaj uključuje večeru.

Gledaj video: EUROBANX 4 s Alanom Blair i Oli Davies - CARP FISHING FULL MOVIE (Travanj 2020).