Nema cvijeća za mene, hvala.

Kliknite ovdje da biste povećali tu fotografiju.
Fotografija / ilustracija: Jennifer Benner Kliknite ovdje da biste povećali tu fotografiju.
Fotografija / ilustracija: Jennifer Benner

Kada spremate kontejnere ove godine, razmislite o tome da isprobate jedan koji se ne oslanja na snagu cvijeta. Fascinantan lišće može biti još uvjerljiviji od cvijeća. Rita Randolph u Jacksonu, Tennessee, dokazala ga je u ovom sadnju, gdje su dramatični listovi rex begonije zvijezda izložbe, podržani od tri kontrastne teksture lišća. Biljke sadržane u ovom spremniku su:

'Fireworks' rex begonia (Begonija 'Vatromet', zona USDA tvrdoće 11)
Japanska obojeno paprat (Athyrium niponicum, Zona 5-8)
Ljuta žičana vina (Muhlenbeckia axillaris, Zoni 8-10)
Sjenica "Frosted Curls" (Carex komani 'Frosted Curls', zona 7-9)

>>> Da biste saznali više o rex begonija, kliknite ovdje!<<<

Dobrodošli u Fine vrtlarstvo Vrt Fotografija dana blog! Svakog radnog dana postavljamo novu fotografiju velikog vrta, spektakularnu biljku, zapanjujuću biljnu kombinaciju ili bilo koji broj drugih predmeta. Pomislite na to kao jutarnji šum zelene.

Prijavite se da biste svakog jutra primili nove postove u vašu pristiglu poštu tako da ćete se uvijek sjećati da biste nas pogledali ili dodali na svoj RSS feed. Radujemo se dijeljenju naših vrtnih putovanja s vama.

Ako mislite da imate fotografiju koju trebamo dijeliti na Vrtnoj fotografiji dana, pošaljite nam e-poštu. Slanje hi-res slika na [email protected] s GPOD-om u predmetnoj liniji. Odgovorit ćemo samo ako namjeravamo koristiti vašu fotografiju.

Gledaj video: NIVES CELZIJUS - Ramos (official video) (Travanj 2020).