Tražite zdrave hrane? Isprobajte ove 5 web-mjesta

Ako ste ikada tražili novu zdravu hranu, možda ste otkrili da ti proizvodi nisu uvijek lako dostupni u vašoj standardnoj trgovini. Možda živiš na području gdje nema puno velikih prodavaonica prehrambenih namirnica ili tržnica u blizini. Možda je proizvod koji tražite traži tako novu da još nije pronašla police supermarketa. Često se specijalna zdravstvena hrana jednostavno ne prodaje u trgovinama (čak i na velikim tržištima lanca) i može se kupiti samo jedan način: online.
Novo istraživanje tržišta otkriva da se online trgovina prehrambenim proizvodima svake godine povećava za 9,5 posto, a očekuje se da će do 2018. godine narasti na 9,4 milijarde dolara.
Naravno, postoje mnoge zdrave hrane dostupne u većini trgovina i tržnica. Cijela hrana, kao što je cijelo voće i povrće, sirovo meso, perad i plodovi mora, cjelovite žitarice, grah, orašasti plodovi, sjemenke, začinsko bilje, začini, sirevi i jaja. Kupnja obodne trgovine je vaša najbolja opcija za pronalaženje neobrađene cijele hrane. Naravno, ta hrana nije nova, ali su temelj zdravog ishrane, koji je uvijek u stilu.
Kupnja na lokalnoj razini svakako pomaže našem okruženju, pruža osjećaj zajedništva i može pozitivno utjecati na naše novčanike i strukove, ali za one koji traže taj teško dostupni zdravstveni prehrambeni proizvod, postoji dosta izvora za kupnju tih stavke na mreži.
Neke web stranice za provjeru
Netrition.com - Ova tvrtka pruža potpuni opis svakog proizvoda, uključujući prehrambene podatke i sliku. Imaju široku paletu prehrambenih proizvoda, uključujući, ali ne ograničavajući se na, dodatke, niske razine ugljikohidrata (izvrsne za dijabete) i hranu bez glutena (za one s celijakijom). Još jedan veliki aspekt ove web stranice je da oni imaju stan 4,95 dolara dostava u 48 država, bez obzira koliko malo ili koliko naručujete. Njihovi proizvodi također se isporučuju vrlo brzo.
Vitacost.com - Ova web stranica prodaje mnoštvo zdravstvenih i wellness proizvoda, općenito po cijenama s popustom. Oni nude više od 30.000 proizvoda, od zdravstvene hrane i grickalica do prirodnih potrepština kućanstva i sve drugo kako bi odgovaralo vašim prehrambenim potrebama. Dodatni bonus - dostava je besplatna ako vaša narudžba iznosi više od 49 dolara, ali ako je manje od toga, postoji samo 4,99 dolara stalna naknada za dostavu.
AzureStandard.com - Ovo je izvrstan resurs koji vam pomaže pronaći lokalnu organsku, rasuti i prirodnu hranu. Iako ta tvrtka neće tehnički isporučivati ​​proizvode izravno u vaš dom, imaju "kapljice" koje su unaprijed određene lokacije na putovima isporuke gdje se isporučuju njihovi proizvodi. Vi jednostavno pokupite svoje proizvode na točki pada koja vam je najbliža.
NaturalGrocers.com - Ova web stranica nosi više od 13.000 proizvoda, uključujući organske namirnice, posebnu zdravstvenu hranu, vitamine, dodatke i skupne artikle. Oni nude konkurentne cijene i također pružaju zdravstvenu edukaciju putem članaka, recepata i biltena.
ShopOrganic.com - ShopOrganic nudi razne visoko kvalitetne organske, GMO (genetski modificirane organizme) besplatnu, ekološku i prirodnu hranu. Možete kupiti po kategorijama, a zatim podkategorijom, a sve sa izvrsnim fotografijama. Kvaliteta jedinstvena na ovoj web stranici je da imaju kategoriju organske gurmanske hrane dostupne za online kupnju.

Gledaj video: Section, Week 7 (Travanj 2020).