Najbolje prodavaonice za visoke ženske cipele

Svijet se polako mijenja, a sve je lakše pronaći slatke cipele za visoke žene (što znači cipele u veličini 11 i više), ali nažalost, te cipele nisu uvijek slatka cipele. Iako je razumno priznati da proizvođači cipela moraju zupčati proizvodnju cipela prema prosječnim visinskim masama, također je razumno da visoka žena preuzme svoje poslovanje u trgovine koje im se lako mogu poslužiti.

Evo četiri najbolje trgovine za pronalaženje visokih cipela.

Bosefoot Tess na Long Tallu Sallyu

Ako ste udobni za kupovinu online za cipele, BarefootTess je jednostavan za navigaciju, zabavan za korištenje i nudi strašan izbor po razumnim cijenama za veličinu cipela do 15 godina. Konstruiran posebno prema visokim, velikim nogama dame, BarefootTess ne nude cipele u veličinama manjim od devet. Izaberite od stanova, čizama, visokih peta i sandala u rasponu od 15,00 dolara sve do nekoliko stotina dolara.

Nordstrom Rack

Nordstrom Rack nedavno je zamijenio svoj standard kupnje u trgovini i počeo ponuditi online izbor cipela, čineći slatka, diskontirana cipela u veličinama do 13, dostupnih visokim ženama širom zemlje. Imajte na umu da su mnoge njihove cipele dizajnerske robne marke, tako da čak i uz strme popuste, cipele mogu biti prilično potrošene. Samo pazite na posebnu prodaju koja donosi čak i najskuplje cipele u vaš financijski doseg.

Payless ShoeSource

Payless dosljedno nudi slatka cipele u veličinama do 13 godina. Oni možda neće trajati vječno, ali po cijeni koju ćete platiti, ne možete ih stvarno očekivati. Za visoke žene na proračunu, shopping u trgovini ili online na Payless može stvarno napraviti razliku između poliranje gore outfit ili zaglavi u modnom rut.

Nema šteta u kupnji u Paylessu!

DSW Designer Shoe Warehouse

DSW je još jedna trgovina koja je nedavno pretvorila svoj doživljaj u trgovini u strašan online party za kupnju cipela. Pretražujte po veličini, stilu ili boji i pronađite opcije za bilo koju stopu do veličine 13. Ponekad je odabir malo gola, ali većina opcija je sladak, a snižene cijene znače da dobivate dobar posao na dobro izrađenim cipele.

Iako to nisu jedine trgovine koje pružaju usluge visokim ženama, one su najbolje one koje sam vidio. Provjerite svoje web stranice i prenesite informacije svojim visokim prijateljima. Zajedno možemo tražiti bolje cipele.

Gledaj video: 20 Vrhunska modna boja proljeće za proljeće 2018 (Ožujak 2020).