Korištenje bračnih lakova kao rituala vjenčanja

Oduševljeni idejom da je srce poput brave koja se može otvarati samo jednim ključem, a dvostruko zahvaćena idejom zaključavanja života za vječnost, parovi dolaze s kreativnim načinima uključivanja ljubavne brava u svoje vjenčane svečanosti ,

Kako koristiti bračne lučice u jednoj jedinoj ceremoniji

Tijekom svečanosti, neka vaš slavitelj objasni značenje tradicije ljubavnog zaključavanja, podijelite zašto ste to izabrali kao ritual jedinstva i čitali pjesmu koja predstavlja bit tog trenutka.

Postoji nekoliko načina na koje možete ažurirati stare običaje dodavanjem ljubavne zaključavanja.

Osigurajte prstenove

Da biste osigurali da vaš zgodan mali nositelj prstena ne ispadne skupe vrpce, što je loš omen u mnogim kulturama, gurnite prstenove na lokot. Ljubavna brava je također savršen pribor za ceremoniju zagrijavanja prstena, koji poziva goste da prenose bendove kako bi ih mogli blagosloviti dobrim željama i molitvama.

Kapsula vjenčanja

Također možete upotrijebiti ljubavnu bravu kako biste osigurali kutiju kapsule za vjenčanje. Postoje razni načini za popunjavanje ove drvene kutije, ali uobičajeno uključuje ljubavna pisma koja je napisala mladenka i mladoženja, kao i pisma svih roditelja koji izražavaju svoje želje za željama budućnosti parova.

Neki parovi izrađuju spremni okvir za datum koji se može otvoriti na određenu obljetnicu. Stavke mogu uključivati ​​vino, kopiju svoje prve plesne pjesme ili vašeg vjenčanja i druge posebne uspomene vašeg odnosa.

Tijekom ceremonije, službenik može zaključati slova u kutiji.

Stablo života

Prelazeći u ljepotu svečanosti jedinstva vjenčanja, LoveLocksOnline.com prodaje umjetničko skulpturu Tree of Life. Kada nevjesta i mladoženja pojedinačno pričvršćuju bradu na jednu od grana, oni predstavljaju "snagu i predanost koju jedni druge dovode u vezu", dok roditelji koji pričvršćuju bradu simboliziraju potporni temelj na kojem dolazi par.

Popratni bračni luk u obliku srca nije opremljen ključem tako da se parovi mogu zauvijek zaključati u svojoj ljubavi. "Kako se vaš život razvija u mnogim smjerovima, grane će nositi svoja slavlja budućeg života", napominje web stranica LoveLocksa.

Kulturni medeni mjesec

Tisuće mladenci su odlučili zaključati svoju ljubav na desetke romantičnih mjesta širom svijeta dok su na medenom mjesecu. Ako posjetite neko od tih kulturnih odredišta nije u vašem planu, provjerite ima li vaš rodni grad određeno područje na kojem možete trajno pričvrstiti lokot.

Postoje neke zabrinutosti oko toga kako rashladni lokot i ključevi mogu štetiti okolišu, što je dovelo nekoliko općina da uklone ili preseljuju brave, stoga pazite da odaberete svoju lokaciju mudro.

Bacanje ili držanje ključeva

Tradicionalno, parovi su bacili ključeve preko mosta u vodu, gdje nema nade da je dohvati. U duhu rituala, možete zakopati ključeve na smislenom mjestu, vezati ih na balone ili ih rastopiti u krijes.

Međutim, zbog sentimentalne vrijednosti ili zabrinutosti za okoliš, mnogi parovi odlučuju držati ključeve kao posebnu uspomenu na svoj dan vjenčanja. Trend je da nevjeste nose ključeve na običnu narukvicu ili lanac ogrlice, koju ona nosi oko zapešća tijekom ceremonije.

Također ih možete dati majkama za čuvanje ako planirate zaključati vremensku kapsulu ili ih dodati u shadowbox.

Gledaj video: skidanje farbe (Travanj 2020).