4 načina da upalite svoje dosadno vježbanje

Ponekad standardna oprema za teretanje jednostavno ga ne rezanja. Možda ste umorni od običnih starih težina, treadmills ili eliptičnih? Možda želite podnijeti vaš trening na sljedeću razinu? To se može učiniti. Pronalaženje ispravnog zupčanika može biti teška. Evo popisa nekih alata trgovine koje trebate pretvoriti dosadne vježbe u strašne one.
kettlebells
Što je kettlebell, pitate? Možda ste ih vidjeli u svojoj teretani jer postaju sve češći i popularniji u glavnim fitnes centrima. Oko od 1700-ih godina u Rusiji, kettlebellovi grade snagu i izdržljivost u nogama, leđima, jezgri i rukama, kao i ukupnoj snazi ​​prihvata. Kettlebellovi su dizajnirani za visoku ponavljanu vježbu. Kettlebell vježbe također ciljaju više mišića sa svakom vježbom, stoga su učinkovitije i bolje za cjelokupno vježbanje tijela. Možete izvršiti vježbe samo za kettlebell ili uključiti različite vježbe kettlebell u svoj trening. Za više informacija ili o tome kako pravilno izvesti vježbe s kettlebell trebate se obratiti lokalnom fitness profesionalcu ili osobnom treneru.
Napajanje kotača
Svoje osnovne vježbe možete odvesti na sljedeću razinu dodatkom naponskog kotača. Power kotači su poput vašeg standardnog valjkastog valjka, osim ako zaista možete pričvrstiti noge (kao na recikliranom ciklusu) i izvesti niže vježbe ab i višestrukog kuta, uključujući Pikes, Jackknifes, Power Walks, Mostove i bezbroj drugih vježbi. Snaga kotača također će graditi jačinu gornjeg dijela tijela za dizanje. Izvrstan je kao dodatak vašem svakodnevnom vježbanju, ili rad s Power Wheelom samo jednom ili dva puta tjedno, uz vašu uobičajenu rutinu vježbanja. Možete ih pronaći iz raznih različitih dobavljača.
Vježba za vježbanje vlage
Nema ništa loše u izradi u vašim starim pljesnivim gaćicama i kolekcijskim majicama. Međutim, vrijeme koje se mijenjaju. Pojavom Under Armor i brandova poput Nike, Adidas, Reebok i slično, igrali su se za nadolazeću odjeću za treniranje. Postoji opcija za hladna vremena, toplo vrijeme, kišu, snijeg i tako dalje. Materijal koji oslobađa vlagu industrijski je standard. Ne samo da vam to olakšava bolju izvedbu, već i sanitarni materijal za ubijanje mirisa i antimikrobne materijale. Ako radite ozbiljnu obuku, možda je u vašem najboljem interesu da uložite u neku kvalitetnu opremu za vježbanje kako biste se mogli boriti s elementima i vlastitim znojem.
Sport Specijalni zupčanik
Ako igrate sport ili trening za određeni događaj, izuzetno je važno pronaći pravu opremu koja vam odgovara i što pokušavate postići. Ne samo da će vam ovo dati bolji trening, već će vam pomoći smanjiti ozljede. Ako trenirate za maraton, trebali biste istražiti i kupiti cipele dizajnirane za tu vrstu kilometraža. Isto tako, ako se bavite jiu-jitsu klasa, htjet ćete kupiti kvalitetni gi, ili ako uzmete nedjeljne razrede, dobar zaštitnik za oštećenje vlage. Učinite svoje istraživanje i bit ćete dobro pripremljeni za sve vaše potrebe za fitnesom.

Gledaj video: Seranovi 135 epizoda (Ubiti slavuja) (Veljača 2020).